نکاتی برای کاهش ضررها و معایب تفلون

  • شروع کننده موضوع Choi mary
  • تاریخ شروع

Choi mary

Guest
با شمردن معایب تفلون ممکن است بپرسین چه ترفندی برای کاهش معایب به پیش ببریم تا حداقل ضرر را برای سلامتی داشته باشد ما به چند مورد اشاره می کنیم

مشاهده پیوست 226748




روش هایی برای کاهش آسیب تفلون به سلامتی


  1. ظروف تفلون استاندارد و مرغوب را که مراحل مختلف آزمایش های کنترل کیفیت و استاندارد را گذرانده اند را بخرید.
  2. زمان استفاده از ظروف تفلون دقت کنید تا این ظروف خراش بر ندارند و آنها را با مواد شوینده قوی و اسکاج های زبر نشویید زیرا این خراش ها و آسیب ها سبب می شود مواد شیمیایی وارد غذا شوند.
  3. هنگام آشپزی با ظروف تفلون، حرارت باید ملایم باشد.
 
استارتر
استارتر

Choi mary

Guest
  1. قبل از استفاده از ظروف تفلون ، آن را با آب داغ و مایع ظرفشویی بشویید و با روغن مایع آغشته کنید.
  2. برای تهیه غذاهای مایع که نیازی به خاصیت نچسب بودن این ظروف ندارید مانند سوپ و جوشاندن شیر از ظروف تفلون استفاده نکنید.
  3. غذای بچه ها را در تفلون تهیه نکنید .
 
استارتر
استارتر

Choi mary

Guest
۷.برای شست و شوی این ظروف از ابر و مایع ظرفشویی استفاده کنید.
۸.از ظروف تفلونی که دچارخراش و آسیب شده اند به هیچ وجه استفاده نکنید
۹.هنگام تهیه غذا در این ظروف تهویه خوبی برقرار کنید وهود را از ابتدای آشپزی روشن کنید.
 
استارتر
استارتر

Choi mary

Guest
  1. از حرارت دادن ظرف خالی پرهیز کنید.
  2. برای اینکه ماده پوشاننده سطح ظرف ناپایدار نشود ، ظروف تفلون داغ را بلافاصله بعد از استفاده در آب سرد فرو نبرید.
  3. موقع پخت وپز از قاشق های چوبی و استفاده کرده و هرگز اجسام تیز و برنده را به کار نبرید.
 
استارتر
استارتر

Choi mary

Guest

بازسازی ظروف تفلون

برای صرفه جویی و کمتر شدن هزینه خانواده ظروف تفلون را بازسازی نکنید زیرا مواد استفاده شده در بازسازی ظروف مورد تائید سازمان بهداشت نیست و سلامتی شما و اعضای خانواده را به خطر می اندازد
 

تک دختر

Guest
  1. از حرارت دادن ظرف خالی پرهیز کنید.
  2. برای اینکه ماده پوشاننده سطح ظرف ناپایدار نشود ، ظروف تفلون داغ را بلافاصله بعد از استفاده در آب سرد فرو نبرید.
  3. موقع پخت وپز از قاشق های چوبی و استفاده کرده و هرگز اجسام تیز و برنده را به کار نبرید.
۲ مورد اول رو بارها انجام دادم?
 

بالا