لبو?

  • شروع کننده موضوع هایدی
  • تاریخ شروع

هایدی

Guest
خوردن لبو و آب لبو یکی از موثرترین راه ها در درمان بیماری هایی نظیر کم خونی، پوکی استخوان، فشار خون بالا، سرطان خون، آلزایمر و کبد چرب هست.
عمدتا ما ایرانیا از لبو به صورت داغ داغ توی زمستون یا به صورت سرو همراه با ماست استفاده میکنیم. روش های جالب و ساده ای برای استفاده از این خوردنی خوشمزه و خوشرنگ وجود داره که شاید تا حالا به ذهنتون نرسیده باشه. مثل تهیه آب لبو و پودر لبو برای رنگ کردن خوراکی ها یا تهیه چیپس لبو و قالب یخ لبو.
 
استارتر
استارتر

هایدی

Guest
آب لبو

از آب لبو برای رنگ آمیزی طبیعی در غذا میتوان استفاده کرد.

در فصل زمستان که دسترسی به لبوی تازه است، لبو را پوست کنده و خوب شسته سپس حلقه حلقه کنید.

لبو را بپزید و آب تغلیظ شده ی آنرا در قالب کوچک یخ ریخته و پس از انجماد در ظرف درب داری در فریزر نگهداری کنید تا چند ماه قابل استفاده است.

این قالب ها را برای تزیین پلو ، رنگ دسر و رنگ فرنی استفاده کنید .
 
استارتر
استارتر

هایدی

Guest
پودر لبو

برای تهیه پودر لبو آن لبو را پس از پوست کندن خوب شسته و با کارد برشهای نازکی به لبو بزنید و روی بخاری یا توسط دستگاههای میوه خشک کن حرارت داده تا خشک شود سپس آسیاب و بعد الک کنید و پودر آنرا در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید و هر زمان که لازم بود مثل زعفران مقداری از آنرا در آب جوش ریخته و یا دم بیندازید و استفاده کنید.
 
استارتر
استارتر

هایدی

Guest
چیپس لبو

یه پیشنهاد دیگه برای استفاده از لبو درست کردن چیپس هست .. لبو ها رو به صورت کاملا نازک برش بزنید. روی اونها کمی عسل و کره بمالید و اونها رو روی سینی فر بچینید و به مدت یک تا دو ساعت روی کمترین درجه در فر قرار بدید تا خشک بشن
 
استارتر
استارتر

هایدی

Guest

مواد لازم برای بورانی لبو

  • چغندر (لبو) پخته : 3 عدد متوسط
  • ماست چکیده : 500 گرم
  • نمک و فلفل : به میزان لازم
  • سرکه یا آبلیمو : به میزان لازم
  • پودر نعنا : یک قاشق چایخوری
 

مژده

Guest
?
 
استارتر
استارتر

هایدی

Guest

طرز تهیه بورانی لبو

برای پخت یک بورانی لذیذ لبو، اول از هرکاری لبوهای پخته شده را پوست بگیرید و را در اندازه های ریز و کوچک خرد کنید اما حدود 1/4 پیمانه از لبوها را مقداری درشت تر خرد کنید تا برای گذاشتن روی آن ها استفاده کنید.
لبوهایی را که خرد کرده اید داخل یک کاسه ریخته و کم کم ماست را به آن افزوده و فلفل و نمک را اضافه و باهم مخلوط کنید.
در صورت تمایل می توانید مقداری آبلیمو یا سرکه نیز اضافه کنید تا طعم و عطر دلپذیر و خوبی به بورانی لبو بدهد.
در مرحله بعدی نعنا خشک را به این مخلوط اضافه کرده و خوب بهم بزنید.( 1 قاشق غذاخوری نعنای تازه هم می توانید بکار ببرید.)
حال نوبت به سرو کردن بورانی لبو رسیده است بورانی لبو را در کاسه ای سرو نمایید و بر حسب ذائقه تان می توانید روی آن از برگ نعنا تازه یا پودر نعنا خشک به عنوان چاشنی استفاده کنید.و در نهایت از لبوهایی که درشت تر خرد کردید برای تزئین آن استفاده کنید.
 
استارتر
استارتر

هایدی

Guest
حالا که فصل لبو از راه رسیده دست به کار بشید و اینا رو درست کنید ??
 
استارتر
استارتر

هایدی

Guest
دوستان کیا بورانی لبو خوردن؟
 

دخترمرداد

Guest
حالا که از اب لبو گفتی یادزن داییم افتادم زمستون پارسال رفتم خونشون گفت موهاشو با اب لبو رنگ کردم منم مو هام اون‌موقع رنگ نداشت رفتم امتحان کردم هیچ تغییری نکرد
 
استارتر
استارتر

هایدی

Guest
حالا که از اب لبو گفتی یادزن داییم افتادم زمستون پارسال رفتم خونشون گفت موهاشو با اب لبو رنگ کردم منم مو هام اون‌موقع رنگ نداشت رفتم امتحان کردم هیچ تغییری نکرد
شاید رو دکلره گذاشته بوده ??
 

بالا