ببین مثلا من قلیه ماهیم با مامانم فرق داره در اصل یکیه ولی من یجور دیگه درست میکنم زینب هم فکر کنم پخت قلیش متفاوت باشه
من اول این دوتا سبزی رو خورد میکنم با دست چون با دستگاه زیادی له میشه بعدشم سرخ میکنم با روغن بعد جدا یه پیاز سرخ میکنم با یه حبه سیر رنده شده سرخ میکنم بعد سبزی رو با پیاز و سیر قاطی میکنم یه قاشق چای خوری رب میزنم باز سرخ میکنم بعدش ماهی رو میشیورم نمک میزنم و سرخش میکنم جوری که بافت داخل ماهی هم سرخ بشه بعد ماهی رو میریزم با مواد آماده شده بعد پودر لیمو و زرد چوبه ادویه کاری و دارچین میریزم باز باهم سرخ میکنم کل موادو با ماهی بعدش اب میریزم کمی با آب بجوشه وقتی جوشید ابشو زیاد میکنم مثل خورشت میزارم جا بیوفته