مژده
Guest
لیموعمانی از نوعی لیموهای ترش کوچک یا بزرگ آبلیموگیری تهیه میشود و طی فرآیند خشک شدن از رنگ مایل به زرد و سبز به رنگ قهوهای تیره یا سوخته تبدیل میشود. معمولا رنگ لیموعمانی آفتاب خشک، قهوهای روشن و داخل آن سیاه رنگ است.
در منابع گفته شده است هر چه لیموعمانی درشتتر و تیرهتر باشد از مرغوبیت و کیفیت بالاتری برخوردار است البته لازم است بدانید لیموعمانی تازه خشک شده بیشتر به رنگ خردلی و بسیار ترش است.
بهترین نوع لیموعمانی در بندرعباس، میناب، جهرم و شیراز پرورش مییابد. لیموعمانی مورد علاقه جنوبیهای خونگرم و کشورهای عرب زبان است و پودر آن در بیشتر خوراکهای تند و پرادویه خلیجی استفاده میشود. میدانید چرا؟ چون لیموعمانی از نظر طب سنتی خنککننده بوده و میتواند گرمی و التهاب این غذاها را خنثی کند و در ضمن مقوی معده، ضدنفخ، صفرابر و اشتهاآور خوبی است.
در منابع گفته شده است هر چه لیموعمانی درشتتر و تیرهتر باشد از مرغوبیت و کیفیت بالاتری برخوردار است البته لازم است بدانید لیموعمانی تازه خشک شده بیشتر به رنگ خردلی و بسیار ترش است.
بهترین نوع لیموعمانی در بندرعباس، میناب، جهرم و شیراز پرورش مییابد. لیموعمانی مورد علاقه جنوبیهای خونگرم و کشورهای عرب زبان است و پودر آن در بیشتر خوراکهای تند و پرادویه خلیجی استفاده میشود. میدانید چرا؟ چون لیموعمانی از نظر طب سنتی خنککننده بوده و میتواند گرمی و التهاب این غذاها را خنثی کند و در ضمن مقوی معده، ضدنفخ، صفرابر و اشتهاآور خوبی است.