لایلاک
⭐کاربر برتر⭐
- عضویت
- Oct 24, 2023
- جنسیت
- خانم
برای طرز تهیه کباب چنجه به سبک ارمنی با ما همراه باشید.
۱ کیلوگرم گوشت چنجه گوسفندی یا گوساله
۲۰۰ گرم چربی گوسفندی (برای طعمدهی)
۲ عدد پیاز بزرگ
۲۰۰ گرم ماست پرچرب
۲ عدد لیمو یا نارنج
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
چربی گوسفندی را خرد کنید و به گوشت اضافه کنید.
پیازها را رنده کنید و به همراه ماست، لیمو یا نارنج، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه به گوشت اضافه کنید.
مواد را خوب با هم مخلوط کنید و به مدت حداقل ۲۴ ساعت در یخچال استراحت دهید.
پس از استراحت، گوشت را به سیخ بکشید و روی منقل یا باربیکیو کباب کنید.
کباب چنجه را پس از پخت با نان تازه، گوجهفرنگی، خیار و پیاز سرو کنید.
اگر از گوشت گوسفندی استفاده میکنید، میتوانید مقدار چربی آن را بیشتر کنید.
برای طعمدهی بیشتر، میتوانید از ادویهجات دیگری مانند زیره، آویشن، پودر سیر و پودر پیاز نیز استفاده کنید.
۱ کیلوگرم گوشت چنجه گوسفندی یا گوساله
۲۰۰ گرم چربی گوسفندی (برای طعمدهی)
۲ عدد پیاز بزرگ
۲۰۰ گرم ماست پرچرب
۲ عدد لیمو یا نارنج
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه کباب چنجه
گوشت چنجه را به قطعات کوچک و یکسان خرد کنید.چربی گوسفندی را خرد کنید و به گوشت اضافه کنید.
پیازها را رنده کنید و به همراه ماست، لیمو یا نارنج، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه به گوشت اضافه کنید.
مواد را خوب با هم مخلوط کنید و به مدت حداقل ۲۴ ساعت در یخچال استراحت دهید.
پس از استراحت، گوشت را به سیخ بکشید و روی منقل یا باربیکیو کباب کنید.
کباب چنجه را پس از پخت با نان تازه، گوجهفرنگی، خیار و پیاز سرو کنید.
نکات
برای نرمتر شدن کباب چنجه، میتوانید از تکههای یخ در مایه مرینیت استفاده کنید.اگر از گوشت گوسفندی استفاده میکنید، میتوانید مقدار چربی آن را بیشتر کنید.
برای طعمدهی بیشتر، میتوانید از ادویهجات دیگری مانند زیره، آویشن، پودر سیر و پودر پیاز نیز استفاده کنید.