طرز تهیه مرغ فوق العاده خوشمزه و بی نظیر

🎀خاله قزی🎀

⭐کاربر برتر⭐
عضویت
Sep 27, 2023
جنسیت
خانم
حدی خوشمزه میشه که خدا میدونه عالی میشه عالی...

الان براتون با جزئیات مینویسم خیلیم آسونه..



اول تکه های مرغ رو بایه پیاز بزرگ، هویج، ادویه (زردچوبه، نمک، فلفل‌ سیاه، ادویه مرغ) میذاریم حدود 5 تا 10 دقیقه بجوشه..

بعد آبکش میکنیم و مرغ هارو با آب سرد می‌شویم..

اینجوری بوی مرغ گامل از بین میره..

حالا تکه های مرغ رو کامل سرخ میکنیم..

توی یه ماهیتابه پیازداغ میگیریم پیازش بزرگ باشه.. توی پیازداغ زرد چوبه میریزیم و بعد رب گوجه رو اضاف میکنیم.. برای دوتا تکه مرغ مثلا 2،3 قاشق پر رب می‌ریزیم...

رب رو توی پیاز داغ خوب سرخ میکنیم حدودا 5 دقیقه..

بعد همون ادویه هارو اضافه میکنیم به رب



حالا توی مخلوط رب و پیاز داغ، آبغوره اضافه می‌کنیم مثلا برای دو تا مرغ من 1 استکان پر آبغوره ریختم

راز خوشمزگی به رب و آبغوره هست..

حالا مخلوط پیازداغ، رب و آبغوره رو به مرغ ها اضاف میکنیم

روش چند تا تکه فلفل دلمه و یه هویج تکه تکه شده و دو تا پیاز پوست گرفته درسته میذاریم

بعد در قابلمه رو میذاریم

تا با شعله کم چند ساعت خوب مغزپخت بشه..



اصلا نگران نباشین آبغوره بریزین ترش نمیشه اصلا بلکه یه طعم بی نظیر میگیره..

آبغوره، رب، پیاز زیاد و زمان طولانی پخت این مرغ هارو خیلی خوشمزه میکنه



امیدوارم دوست داشته باشین
 

ملیحه

مدیر
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
من خییییلی وقته دیگه تو مرغ رب نمیزنم . ولی این سری این مدلی درست میکنم
 

صنم

مدیر
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
روش پختتون با ما خیلی فرق میکنه به نظرم خیلی خوشمزه میشه برای شما حتما امتحان میکنم
من اول مرغ هارو میریزم توی آب با یدونه پیاز درسته میزارم بجوشه به جوش که اومد مرغ ها نیم پز شد نمک و ابلیمو میزنم میزارم کامل بپزن
بعد توی یه تابه دو قاشق رب و با روغن قشنگ کامل تفت میدم نصف استکان زعفرون دم کشیده میریزم و آب مرغ که توش اون مرغا پخته رو دو ملاقه اضافه میکنم بعد مرغ هارو توش میچینم میزارم سس مرغ قوام بیاد
 

فسیل زنده

⭐⭐سوپر استار⭐⭐
عضویت
May 3, 2023
جنسیت
خانم
حدی خوشمزه میشه که خدا میدونه عالی میشه عالی...

الان براتون با جزئیات مینویسم خیلیم آسونه..



اول تکه های مرغ رو بایه پیاز بزرگ، هویج، ادویه (زردچوبه، نمک، فلفل‌ سیاه، ادویه مرغ) میذاریم حدود 5 تا 10 دقیقه بجوشه..

بعد آبکش میکنیم و مرغ هارو با آب سرد می‌شویم..

اینجوری بوی مرغ گامل از بین میره..

حالا تکه های مرغ رو کامل سرخ میکنیم..

توی یه ماهیتابه پیازداغ میگیریم پیازش بزرگ باشه.. توی پیازداغ زرد چوبه میریزیم و بعد رب گوجه رو اضاف میکنیم.. برای دوتا تکه مرغ مثلا 2،3 قاشق پر رب می‌ریزیم...

رب رو توی پیاز داغ خوب سرخ میکنیم حدودا 5 دقیقه..

بعد همون ادویه هارو اضافه میکنیم به رب



حالا توی مخلوط رب و پیاز داغ، آبغوره اضافه می‌کنیم مثلا برای دو تا مرغ من 1 استکان پر آبغوره ریختم

راز خوشمزگی به رب و آبغوره هست..

حالا مخلوط پیازداغ، رب و آبغوره رو به مرغ ها اضاف میکنیم

روش چند تا تکه فلفل دلمه و یه هویج تکه تکه شده و دو تا پیاز پوست گرفته درسته میذاریم

بعد در قابلمه رو میذاریم

تا با شعله کم چند ساعت خوب مغزپخت بشه..



اصلا نگران نباشین آبغوره بریزین ترش نمیشه اصلا بلکه یه طعم بی نظیر میگیره..

آبغوره، رب، پیاز زیاد و زمان طولانی پخت این مرغ هارو خیلی خوشمزه میکنه



امیدوارم دوست داشته باشین
چجوری میپزه؟ من گاهی مرغ شاید بالای یک ساعتم میجوشونمش تا بپزه
 

melika.j

⭐کاربر فعال⭐
عضویت
Apr 29, 2024
جنسیت
خانم
امشب درست میکنمش
 

بالا