ممنون عزیزم ...دختر گلت هم زودی خوب شه?
تخم مرغ : دو عدد
باتر میلک : یک لیوان
وانیل کمی
شکر : یک و نیم لیوان
روغن مایع : نصف پیمانه یا صد گرم کره
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
ارد : دو و نیم لیوان
سرکه سفید : یک قاشق غذا خوری
رنگ قرمز : یک قاشق
.
سلام
چون تو ایران باتر میلک نیست یک لیوان شیر پر چرب و یک قاشق غذا خوری سرکه سفید و مخلوط کنید بزارید ده دقیقه بمونه تا کمی لخته بشه .به این میگن باتر میلک .
حالا تخم مرغ . و وانیل و ده دقیقه بزنید
.
.
بعد روغن مایع و اضافه کنید و هم بزنید
حالا رنگ و به باتر میلک اضافه کنید و بریزید تو مایع و هم بزنید .بعد ارد و جوش شیرین و بکینگ پودر و الک کنید روی مواد .یک قاشق سرکه هم بهش اضافه کنید و یک دقیقه مواد و بزنید .بریزید توی قالب طبقه وسط با دمای 170.
.
.
کیک و از قالب در بیارید بزارید خنک بشه . من طرح قلب بریدم کیک و و خورده های کیک و رنده کنید و نگه دارید.
حالا مواد کرم چیز و درست کنید که شامل
پنیر ماسکارپونه یا خامه ای یا لبنه : سیصد گرم
خامه فرم گرفته : سیصد گرم
.
هر دو رو مخلوط کنید و یک دقیقه بزنید.
کیک و دو برش بزنید هر لایه رو اول با چند قاشق شیر نم دار کنید بعد یه لایه خامه و موز بچینید . لایه هارا همین طوری ادامه بدید تا تموم بشه . یه خامه کشی نهایی هم انجام بدید و خورده کیک هارا بهش بچسبونید . و تا زمان سرو در یخچال نگه دارید. نوش جون
این دستور امتحان شده است و عالیه .میتونی موز داخلش نزاری و فقط با خامه تزئینش کنی عزیزم .سوالی بود در خدمتم