از چه پنیری میشه به جای پنیر پیتزا استفاده کرد؟ مثلا برای لازانیا یا خود همون پیتزا پنیر دیگه ای میشناسین که کیفیت و طعمش شبیه پنیر پیتزا باشه و مثل اون کش بیاد؟ اگه رژیمی هم باشه که دیگه چه بهتر
چه کنیم تا پنیر پیتزا کش بیاید و پیتزای خوشمزه تری را داشته باشیم؟ برای اینکه پنیر پیتزای شما حسابی کش بیاید و مثل پیتزاهای بیرون شود ترفندهایی وجود دارد در این بخش روشهایی برای کش آمدن پنیر پیتزا پیشنهاد میشود که با به کار گیری آنها پیتزایی کشدار خواهید داشت. معروفترین پنیرها برای پیتزا،...
رشته های پنیر پیتزا به دو نوع ریز و درشت در بازار وجود دارد ولی شما موقع استفاده از پنیر را به طور کامل نرم کرده و روی پیتزا بریزید این کار سبب می شود پنیر بهتر و به طور یکنواخت باز می شود. اگر قبل از قرار دادن پیتزا در فر روی پنیر پیتزا را با مقدار اندکی آب خیس کنید، رطوبت پنیر کمی بیشتر شده و...
از چه پنیری میشه به جای پنیر پیتزا استفاده کرد؟ مثلا برای لازانیا یا خود همون پیتزا پنیر دیگه ای میشناسین که کیفیت و طعمش شبیه پنیر پیتزا باشه و مثل اون کش بیاد؟ اگه رژیمی هم باشه که دیگه چه بهتر
طرز تهیه :
شیری که برای این کار استفاده می کنید حتما باید شیر کامل باشد. شیری که لاکتوز آن گرفته شده باشد یا استریلیزه و هموژنیزه باشد برای تهیه پنیر مناسب نیست ولی پاستوریزه بودن شیر حرف اول را می زند.
شیر را روی حرارت گذاشته و صبر می کنیم تا جوش آید. برخی فکر می کنند اگر شیر را بجوشانیم تا غلیظ شود کیفیت پنیر بهتر می شود ولی جوشاندن شیر هیچ تاثیری در کیفیت پنیر ندارد.
وقتی شیر جوش آمد شروع به اضافه کردن سرکه یا جوهر لیمو می کنیم تا و اجازه می دهیم که شیر به جوشیدن خود ادامه دهد. در همین زمان است که شیر شروع به سفت شدن می کند. هر وقت که شیر شروع به سفت شدن کرد دیگر نیازی به اضافه کردن سرکه نیست. حال می گذاریم شیر سفت شده ۳ تا ۴ دقیقه بجوشد.
به وسیله توری آب اضافی پنیر را گرفته و پارچه را فشار می دهیم. کمی آب نمک درست کرده و این پارچه را با محتویاتش درون آن قرار می دهیم. پس از اینکه پنیر چند دقیقه در آب نمک ماند آن را از پارچه جداکرده و دوباره در قابلمه قرار می دهیم و روی اجاق می گذاریم. حرارت نباید خیلی زیاد باشد.
حدود ۱۰ دقیقه پنیر را می پزیم. هر چه مدت حرارت دیدن پنیر بیشتر باشد پنیر، بیشتر کش میآید اما به یاد داشته باشید که حرارت خیلی زیاد، بافت پنیر را از بین میبرد و طعم آن را خراب میکند. پس از این ۱۰ دقیقه اجازه می دهیم پنیر سرد شود تا خودش را بگیرد. آن را رنده کرده و در فریزر برای استفاده های بعدی قرار می دهیم.