از توستر خیلی بهتره من اصلا نمیتونم با توستر بسازم اصلا ازش استفاده نمیکنم اما از این سرخ کن خیلی استفاده میکنم تازه توش سیب و پنیر پیتزا درست کردم بدون روغن اونقدر خوشمزه شد من فقط زحمت خوردنش افتاد گردنم
اره خشک نمیشه قبل اینکه بادمجون رو بزاری توش اول بهش نمک و یکم روغن بریز خیلی کم مثلا من اون روز به بادمجون ها نمک و یه قاشق مربا خوری روغن مایع زدم قاطی کردم بعد هم دونه دونه چیدم تو سرخ کن درشو بستم درجشو درست کردم تایمشم گذاشتم رو ده دقیقه فقط یبار بازش کردم با کف گیر یکم تکونش دادم که زیر و روی بادمجون یک نواخت سرخ بشه