مجله خبری
Guest
دستور تهیه بادمجان سرخ کرده با روش رژیمی و استفاده از روغن کم
بادمجان ها رو بعد از اینکه پوست گرفتیم و خرد کردیم و شستیم می ریزیم توی قابلمه پر از آب و میذاریم یه جوش بخوره بعد میریزیم توی آبکش بعد با روغن خیلی کم سرخ میکنیم
- 1 کیلو بادمجان
- 3 تا (4 قاشق غذا خوری) روغن
بادمجان ها رو بعد از اینکه پوست گرفتیم و خرد کردیم و شستیم می ریزیم توی قابلمه پر از آب و میذاریم یه جوش بخوره بعد میریزیم توی آبکش بعد با روغن خیلی کم سرخ میکنیم
![](https://img-global.cpcdn.com/steps/5a2ad065a8522fb9/640x640sq70/photo.jpg)