آموزش خشک کردن سیر تازه در منزل

  • شروع کننده موضوع مجله خبری
  • تاریخ شروع

مجله خبری

Guest
طرز تهیه و آموزش درست کردن سیر خشک در منزل به روشی آسان به صورت سفید و بدون هرگونه لک

  1. سیر سالم و سفید
  2. نور آفتاب
  3. سینی بزرگ فلزی
  4. چاقوی تیز
  5. دستکش
  6. چسب زخم

سیر رو بشورین و بذارین آبش بره.

چسب زخم رو روی انگشت شستتون ببندین (تا شستتون زخمی نشه، چون اگه دستتون حین پوست گرفتن یا ورقه کردن سیر ببره، درد خیلی سوزناکی داره!).دستکش پلاستیکی دستتون کنین (تا دستتون بوی سیر نگیره) و سیرها رو پوست گرفته و بعد ب صورت ورقه هایی با ضخامت حداقل سه میلیمتر و حداکثر نیم سانت ببرین.

توی یه سینی بزرگ بچینین و بذارین توی آفتاب مستقیم تا کامل خشک بشه. نیازی نیست فاصله داشته باشن از هم، چون وقتی خشک میشن کوچیک میشن و جا باز میشه براشون.

من چون تجربه خشک کردن سیر روی شوفاژ ندارم، نمیتونم مطمئنا بگم ک ب همین سفیدی و براقی و خشکی درمیاد اما به گمونم زیاد هم تفاوت نخواهدداشت. ولی خب توصیه میکنم چیزای بودار مثل پیاز و سیر رو در بیرون از خونه خشک کنین که از شر بوی بدش در امان باشین.

نکته: هر چقدر زودتر خشک بشه (ینی دمای محیط بیشتر باشه و آفتاب مستقیم‌ تر و طولانی‌ تر بتابه) سفیدتر می‌مونه و عمیقتر خشک میشه.

من برای جلوگیری از جذب رطوبت محیط و سیاه شدن سیرهای خشک شده، یه دستمال کاغذی داخل ظرف گذاشتم تا نم احتمالی رو بگیره.

میشه هم به شکل چیپسی توی غذاهای آبکی مثل آبگوشت استفاده کنین هم پودرش کنین و تو هر غذایی بزنین.

 

بالا