دارم از درد کلیه جر میخورم 🤕
استارتر استارتر پاییز..🌱 ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jun 28, 2024 جنسیت خانم Sep 13, 2024 #4 بچجه ها نمیدونم چرا اینطوری شدم دردم مثله دردای پریودیه .. وحشتناک
استارتر استارتر پاییز..🌱 ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jun 28, 2024 جنسیت خانم Sep 13, 2024 #6 پریماه♡ گفت: کلیت چی شدهههههه🥹 کلیک کنید تا باز شود... خودمم نمیدونم چند روزه کلیه درد گرفتم
استارتر استارتر پاییز..🌱 ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jun 28, 2024 جنسیت خانم Sep 13, 2024 #7 سانسوریا گفت: داری نفت میریزی تو آتیش کلیک کنید تا باز شود... عههه خب کنجکاو شدم الان ویرایش میزنم
پریماه♡ ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 8, 2023 جنسیت خانم Sep 13, 2024 #8 پاییز..🌱 گفت: خودمم نمیدونم چند روزه کلیه درد گرفتم کلیک کنید تا باز شود... برو دکتر دخترررر
استارتر استارتر پاییز..🌱 ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jun 28, 2024 جنسیت خانم Sep 13, 2024 #9 اوج_آسمان گفت: ول کن بیا گوربا نشونت بدم مشاهده پیوست 382918 کلیک کنید تا باز شود... میوو باحاله
والریا ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم Sep 13, 2024 #10 سانسوریا گفت: داری نفت میریزی تو آتیش کلیک کنید تا باز شود... بینژینه بینژین
سانسوریا ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت Jan 30, 2024 جنسیت خانم Sep 13, 2024 #11 آب زیاد بخور و برو ادرار کن قشنگ پاکسازی شه یه استامینوفن هم بخور
استارتر استارتر پاییز..🌱 ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jun 28, 2024 جنسیت خانم Sep 13, 2024 #12 پریماه♡ گفت: برو دکتر دخترررر کلیک کنید تا باز شود... اره وقت کردم حتما باید برم
دختران تابستان ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم Sep 13, 2024 #13 اوج_آسمان گفت: ول کن بیا گوربا نشونت بدم مشاهده پیوست 382918 کلیک کنید تا باز شود... ازگربه خیای خوشت میاد؟
اوج_آسمان گفت: ول کن بیا گوربا نشونت بدم مشاهده پیوست 382918 کلیک کنید تا باز شود... ازگربه خیای خوشت میاد؟
استارتر استارتر پاییز..🌱 ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jun 28, 2024 جنسیت خانم Sep 13, 2024 #14 والریا گفت: بینژینه بینژین کلیک کنید تا باز شود... کربیته فیش
اوج_آسمان ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Apr 16, 2024 جنسیت خانم Sep 13, 2024 #15 دختران تابستان گفت: ازگربه خیای خوشت میاد؟ کلیک کنید تا باز شود... آره
سانسوریا ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت Jan 30, 2024 جنسیت خانم Sep 13, 2024 #16 والریا گفت: بینژینه بینژین کلیک کنید تا باز شود... واااای امروز رفتم بنزین زدم کارگر اونجا برای خودش بشکن میزد و میخوند هر از گاهی هم یه قر کوچولو میداد همونجا به قدرت شیشه و گل پی بردم
والریا گفت: بینژینه بینژین کلیک کنید تا باز شود... واااای امروز رفتم بنزین زدم کارگر اونجا برای خودش بشکن میزد و میخوند هر از گاهی هم یه قر کوچولو میداد همونجا به قدرت شیشه و گل پی بردم
استارتر استارتر پاییز..🌱 ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jun 28, 2024 جنسیت خانم Sep 13, 2024 #17 سانسوریا گفت: آب زیاد بخور و برو ادرار کن قشنگ پاکسازی شه یه استامینوفن هم بخور کلیک کنید تا باز شود... اصلا قرص و اینچیزا تاثیر نداره پارسال یماه درگیر بودم ولی انقد سرم شلوغ بود نرفتم دکتر رفته رفته خودش خوب شد اونموقع هم با شروع پاییز اینطوری شده بودم
سانسوریا گفت: آب زیاد بخور و برو ادرار کن قشنگ پاکسازی شه یه استامینوفن هم بخور کلیک کنید تا باز شود... اصلا قرص و اینچیزا تاثیر نداره پارسال یماه درگیر بودم ولی انقد سرم شلوغ بود نرفتم دکتر رفته رفته خودش خوب شد اونموقع هم با شروع پاییز اینطوری شده بودم
والریا ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم Sep 13, 2024 #18 پاییز..🌱 گفت: کربیته فیش کلیک کنید تا باز شود... چه کبریته بزرگی هممونو میبره تو فضا
سانسوریا ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت Jan 30, 2024 جنسیت خانم Sep 13, 2024 #19 پاییز..🌱 گفت: اصلا قرص و اینچیزا تاثیر نداره پارسال یماه درگیر بودم ولی انقد سرم شلوغ بود نرفتم دکتر رفته رفته خودش خوب شد اونموقع هم با شروع پاییز اینطوری شده بودم کلیک کنید تا باز شود... پس حتتتتما برو دکتر
پاییز..🌱 گفت: اصلا قرص و اینچیزا تاثیر نداره پارسال یماه درگیر بودم ولی انقد سرم شلوغ بود نرفتم دکتر رفته رفته خودش خوب شد اونموقع هم با شروع پاییز اینطوری شده بودم کلیک کنید تا باز شود... پس حتتتتما برو دکتر
والریا ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 2, 2023 جنسیت خانم Sep 13, 2024 #20 سانسوریا گفت: واااای امروز رفتم بنزین زدم کارگر اونجا برای خودش بشکن میزد و میخوند هر از گاهی هم یه قر کوچولو میداد همونجا به قدرت شیشه و گل پی بردم کلیک کنید تا باز شود... بو بنزین خورده به سرش یکم سرش سبک شده حالت عادی نداره
سانسوریا گفت: واااای امروز رفتم بنزین زدم کارگر اونجا برای خودش بشکن میزد و میخوند هر از گاهی هم یه قر کوچولو میداد همونجا به قدرت شیشه و گل پی بردم کلیک کنید تا باز شود... بو بنزین خورده به سرش یکم سرش سبک شده حالت عادی نداره