کاربر حذف شده 880
Guest
دیشب تگت کردم نیومدیقد۱۶۲
وزنه۶۴
میخوام لاغر شمبای بای

دیگه نگی چرا تگم میکنیاااا
دیشب تگت کردم نیومدیقد۱۶۲
وزنه۶۴
میخوام لاغر شمبای بای
برا اینکه من کاربری قبلی به علت عوض کردن مرورگر از بین رفته بود و رمز ورود یادم نبود اگه دقت کنی قبلیهkhasبود مال الان دو تا sدارهدیشب تگت کردم نیومدی
دیگه نگی چرا تگم میکنیاااا
قهرممبرا اینکه من کاربری قبلی به علت عوض کردن مرورگر از بین رفته بود و رمز ورود یادم نبود اگه دقت کنی قبلیهkhasبود مال الان دو تا sداره
قهر باش به من چهقهرمم![]()
قهر باش به من چه
پوف پوف واه واه
مگه تقصیر منه چه کنم کاربریم رف هوا
بیا منو بخورقهر باش به من چه
پوف پوف واه واه
مگه تقصیر منه چه کنم کاربریم رف هوا
آمده ام من کتکت بزنمبیا منو بخور![]()
برنامه رو نصب کن جیگر ایشالا از فردا باهم شروع میکنیم و چاق میشیممن قدم 152
وزنم 42
چطوری چاق شم
صورتم تپله ولی میخوام تپل تر شه
حالا الان باغ ارمم بزارم عکس میزارم تگت میکنم بیا ببین![]()
باید بری تاپیک رژیم طلاییقد۱۶۲
وزنه۶۴
میخوام لاغر شمبای بای
به مژده جون میگفتی رمزت رو برات میزدبرا اینکه من کاربری قبلی به علت عوض کردن مرورگر از بین رفته بود و رمز ورود یادم نبود اگه دقت کنی قبلیهkhasبود مال الان دو تا sداره
دیگ یادم رفبه مژده جون میگفتی رمزت رو برات میزد
منم میخوام چاق شم قد۱۵۵ وزن ۴۶
منم میخام ۱۶۴ وزن ۶۲
۷۰میخام شم
من من من
قدم 152
وزن 42
وزن هدفم 50
سنمم 20![]()
سلام عشقولیا برنامه رو نصب کردید بهتون کالری داد؟من قدم ۱۵۸ وزنم ۶۰شاید میخوام چاق شم بازالبته با ورزش اخه پاهام لاغره
اینا رو کنار این برنامه باید مصرف کنی .بدون برنامه و غذا نمیتونی چاق بشی کهمن میخام قرص زینک پلاس بگیرم با ویتامین ای و دی![]()
ببین اون برنامه بهت مقدار میده اینش خوبه که در نهایت میتونی کالری رو حساب کنی .سعی کن سیب پخته هم هر روز یدونه بخورینمبشه شما یه برنامه توپ و خفن بگی از خوردنی ها چی باید بخورم من اجرا کنم
من امروز هیچکار نکردم تازه بیدار شدم هیچیم نمیتونم بخورمسلام عشقولیا برنامه رو نصب کردید بهتون کالری داد؟
وااییی همینا باعث لاغری میشه دیگهمن امروز هیچکار نکردم تازه بیدار شدم هیچیم نمیتونم بخورم
بخورم از کمر درد میمیرم
پریود شدم یه روز هیچی نمیتونم بخورم![]()