نخندینا? ولی معنی این جمله رو نگرفتم? یعنی چی؟
استارتر استارتر نانای اصغر و صغری Guest Dec 31, 2020 #3 mersana1400 گفت: منم نمدونم ? کلیک کنید تا باز شود... خوبه که تنها نیستم?
mersana1400 Guest Dec 31, 2020 #4 اره ...?? نانای اصغر و صغری گفت: خوبه که تنها نیستم? کلیک کنید تا باز شود...
استارتر استارتر نانای اصغر و صغری Guest Dec 31, 2020 #6 زن_جومونگ_منم گفت: یه نه دور هزار تا ارع میگرده کلیک کنید تا باز شود... خب یعنی چی؟
زن_جومونگ_منم Guest Dec 31, 2020 #7 نانای اصغر و صغری گفت: خب یعنی چی؟ کلیک کنید تا باز شود... نمدونم???
استارتر استارتر نانای اصغر و صغری Guest Dec 31, 2020 #9 زن_جومونگ_منم گفت: شاید یعنی اینکه یه نه می ارزه ب صدتا ارع? کلیک کنید تا باز شود... چقدر بی معنی????
زن_جومونگ_منم گفت: شاید یعنی اینکه یه نه می ارزه ب صدتا ارع? کلیک کنید تا باز شود... چقدر بی معنی????
Dela Guest Dec 31, 2020 #10 زن_جومونگ_منم گفت: شاید یعنی اینکه یه نه می ارزه ب صدتا ارع? کلیک کنید تا باز شود... اون ١٩٠٠ تاش چى شد پس؟
زن_جومونگ_منم گفت: شاید یعنی اینکه یه نه می ارزه ب صدتا ارع? کلیک کنید تا باز شود... اون ١٩٠٠ تاش چى شد پس؟
زن_جومونگ_منم Guest Dec 31, 2020 #11 Dela گفت: اون ١٩٠٠ تاش چى شد پس؟ کلیک کنید تا باز شود... مصلا????
زن_جومونگ_منم Guest Dec 31, 2020 #12 نانای اصغر و صغری گفت: چقدر بی معنی???? کلیک کنید تا باز شود... همینقدر بی مفهوم ??من ک توی امضای ژینا گلمن نینیسایتی خوندم
نانای اصغر و صغری گفت: چقدر بی معنی???? کلیک کنید تا باز شود... همینقدر بی مفهوم ??من ک توی امضای ژینا گلمن نینیسایتی خوندم
استارتر استارتر نانای اصغر و صغری Guest Dec 31, 2020 #13 زن_جومونگ_منم گفت: همینقدر بی مفهوم ??من ک توی امضای ژینا گلمن نینیسایتی خوندم کلیک کنید تا باز شود... من هم اونجا خوندم هم اینجا، یکی گفته بود بزار اسکرین پیدا کردم میفرستم
زن_جومونگ_منم گفت: همینقدر بی مفهوم ??من ک توی امضای ژینا گلمن نینیسایتی خوندم کلیک کنید تا باز شود... من هم اونجا خوندم هم اینجا، یکی گفته بود بزار اسکرین پیدا کردم میفرستم
استارتر استارتر نانای اصغر و صغری Guest Dec 31, 2020 #14 نانای اصغر و صغری گفت: من هم اونجا خوندم هم اینجا، یکی گفته بود بزار اسکرین پیدا کردم میفرستم کلیک کنید تا باز شود...
نانای اصغر و صغری گفت: من هم اونجا خوندم هم اینجا، یکی گفته بود بزار اسکرین پیدا کردم میفرستم کلیک کنید تا باز شود...
استارتر استارتر نانای اصغر و صغری Guest Dec 31, 2020 #16 ???اه اشتباه خوندم یه نه دور هزارتا اره میگرده
استارتر استارتر نانای اصغر و صغری Guest Dec 31, 2020 #17 البته معنی جفتشونو نمیدونم:/ هم اونی که تو عنوان نوشتم هم اینی که اسکرین شات گرفتم
Dela Guest Dec 31, 2020 #18 بيا گلم ژينا خودش جواب داده:" ینی ن گفتن از ار گفتن بهترع" برای دیدن لینک ها باید به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید
بيا گلم ژينا خودش جواب داده:" ینی ن گفتن از ار گفتن بهترع" برای دیدن لینک ها باید به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید
استارتر استارتر نانای اصغر و صغری Guest Dec 31, 2020 #19 Dela گفت: بيا گلم ژينا خودش جواب داده:" ینی ن گفتن از ار گفتن بهترع" برای دیدن لینک ها باید به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید کلیک کنید تا باز شود... ??اوه مرسی عزیزم
Dela گفت: بيا گلم ژينا خودش جواب داده:" ینی ن گفتن از ار گفتن بهترع" برای دیدن لینک ها باید به حساب کاربری خود وارد شوید و یا ثبت نام کنید کلیک کنید تا باز شود... ??اوه مرسی عزیزم
Faraneh Guest Dec 31, 2020 #20 نانای اصغر و صغری گفت: ??اوه مرسی عزیزم کلیک کنید تا باز شود... اگه نه گفتن ارزش داره چرا دور آره بگرده؟آره بیاد دوره نه بگرده قربونش بره?
نانای اصغر و صغری گفت: ??اوه مرسی عزیزم کلیک کنید تا باز شود... اگه نه گفتن ارزش داره چرا دور آره بگرده؟آره بیاد دوره نه بگرده قربونش بره?