ناراحت میشید؟بیمار جسمی نه حس میکنم خیلی خورد شدم ولی به خاطر جایگاهش نتونستم چیزی بگم
یه نفر، ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jun 12, 2025 جنسیت خانم دیروز در 23:57 #1 ناراحت میشید؟بیمار جسمی نه حس میکنم خیلی خورد شدم ولی به خاطر جایگاهش نتونستم چیزی بگم
موفقیت_تلاشهام ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Jun 11, 2025 جنسیت خانم دیروز در 23:58 #3 خب میتونستی محترمانه جواب بدی
Niloofar ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Jan 24, 2026 جنسیت خانم دیروز در 23:58 #4 یه نفر، گفت: ناراحت میشید؟بیمار جسمی نه حس میکنم خیلی خورد شدم ولی به خاطر جایگاهش نتونستم چیزی بگم کلیک کنید تا باز شود... نه کلا نود و نه درصد مواقع حرف بقیه به چپمه
یه نفر، گفت: ناراحت میشید؟بیمار جسمی نه حس میکنم خیلی خورد شدم ولی به خاطر جایگاهش نتونستم چیزی بگم کلیک کنید تا باز شود... نه کلا نود و نه درصد مواقع حرف بقیه به چپمه
استارتر استارتر یه نفر، ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jun 12, 2025 جنسیت خانم دیروز در 23:59 #5 موفقیت_تلاشهام گفت: چی شد که اینو گفت کلیک کنید تا باز شود... تو پروندم نوشتن راجب خودمم همینطوری بدگفته
موفقیت_تلاشهام گفت: چی شد که اینو گفت کلیک کنید تا باز شود... تو پروندم نوشتن راجب خودمم همینطوری بدگفته
استارتر استارتر یه نفر، ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jun 12, 2025 جنسیت خانم دیروز در 23:59 #6 موفقیت_تلاشهام گفت: خب میتونستی محترمانه جواب بدی کلیک کنید تا باز شود... توپرونده نوشته اگه بگم خوندم پای خودم گیر میفته
موفقیت_تلاشهام گفت: خب میتونستی محترمانه جواب بدی کلیک کنید تا باز شود... توپرونده نوشته اگه بگم خوندم پای خودم گیر میفته
استارتر استارتر یه نفر، ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jun 12, 2025 جنسیت خانم دیروز در 23:59 #8 Niloofar گفت: نه کلا نود و نه درصد مواقع حرف بقیه به چپمه کلیک کنید تا باز شود... حتی راجب خونوادت؟
موفقیت_تلاشهام ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Jun 11, 2025 جنسیت خانم امروز در 00:00 #9 یه نفر، گفت: تو پروندم نوشتن راجب خودمم همینطوری بدگفته کلیک کنید تا باز شود... می گفتی من درمان می کنم ولی تو به خاطر کارما قطعا بیمار میشی خوبم نمیشی چون من حلالت نمی کنم
یه نفر، گفت: تو پروندم نوشتن راجب خودمم همینطوری بدگفته کلیک کنید تا باز شود... می گفتی من درمان می کنم ولی تو به خاطر کارما قطعا بیمار میشی خوبم نمیشی چون من حلالت نمی کنم
استارتر استارتر یه نفر، ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jun 12, 2025 جنسیت خانم امروز در 00:00 #10 شاپرک خواب رفته گفت: پرونده کجا کلیک کنید تا باز شود... مسخرم نکنی مدرسه سال اخرم میترسم با چیزایی که نوشته دانشگاهم نتونم برم
شاپرک خواب رفته گفت: پرونده کجا کلیک کنید تا باز شود... مسخرم نکنی مدرسه سال اخرم میترسم با چیزایی که نوشته دانشگاهم نتونم برم
موفقیت_تلاشهام ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Jun 11, 2025 جنسیت خانم امروز در 00:00 #11 یعنی داشته مسخرت میکرده دیگه
استارتر استارتر یه نفر، ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jun 12, 2025 جنسیت خانم امروز در 00:00 #12 موفقیت_تلاشهام گفت: می گفتی من درمان می کنم ولی تو به خاطر کارما قطعا بیمار میشی خوبم نمیشی چون من حلالت نمی کنم کلیک کنید تا باز شود... جان؟
موفقیت_تلاشهام گفت: می گفتی من درمان می کنم ولی تو به خاطر کارما قطعا بیمار میشی خوبم نمیشی چون من حلالت نمی کنم کلیک کنید تا باز شود... جان؟
موفقیت_تلاشهام ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Jun 11, 2025 جنسیت خانم امروز در 00:01 #13 یه نفر، گفت: جان؟ کلیک کنید تا باز شود... خب مگه نمیگی بهت گفته مریض مسخرت کرده به خاطر اون گفتم
شاپرک خواب رفته ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 3, 2023 جنسیت خانم امروز در 00:01 #14 یه نفر، گفت: مسخرم نکنی مدرسه سال اخرم میترسم با چیزایی که نوشته دانشگاهم نتونم برم کلیک کنید تا باز شود... عزیزم مسخره چرا بکنم ناراحت نشی ولی بنظر منم نرمال بنظر نمیای تا حالا پیش مشاور رفتی
یه نفر، گفت: مسخرم نکنی مدرسه سال اخرم میترسم با چیزایی که نوشته دانشگاهم نتونم برم کلیک کنید تا باز شود... عزیزم مسخره چرا بکنم ناراحت نشی ولی بنظر منم نرمال بنظر نمیای تا حالا پیش مشاور رفتی
استارتر استارتر یه نفر، ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jun 12, 2025 جنسیت خانم امروز در 00:02 #15 موفقیت_تلاشهام گفت: خب مگه نمیگی بهت گفته مریض مسخرت کرده به خاطر اون گفتم کلیک کنید تا باز شود... بهم نگفته مریض تو همه صفحه های پروندم نوشته سابقه ****** واسه همون نگرانم
موفقیت_تلاشهام گفت: خب مگه نمیگی بهت گفته مریض مسخرت کرده به خاطر اون گفتم کلیک کنید تا باز شود... بهم نگفته مریض تو همه صفحه های پروندم نوشته سابقه ****** واسه همون نگرانم
استارتر استارتر یه نفر، ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jun 12, 2025 جنسیت خانم امروز در 00:02 #17 شاپرک خواب رفته گفت: عزیزم مسخره چرا بکنم ناراحت نشی ولی بنظر منم نرمال بنظر نمیای تا حالا پیش مشاور رفتی کلیک کنید تا باز شود... چرا مگه من تابحال به شما بی احترامی کردم یا چیزی گعتم که اینطور میگی؟
شاپرک خواب رفته گفت: عزیزم مسخره چرا بکنم ناراحت نشی ولی بنظر منم نرمال بنظر نمیای تا حالا پیش مشاور رفتی کلیک کنید تا باز شود... چرا مگه من تابحال به شما بی احترامی کردم یا چیزی گعتم که اینطور میگی؟
موفقیت_تلاشهام ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Jun 11, 2025 جنسیت خانم امروز در 00:02 #18 یه نفر، گفت: بهم نگفته مریض تو همه صفحه های پروندم نوشته سابقه ****** واسه همون نگرانم کلیک کنید تا باز شود... خود . کشی به خاطر مشکلات و افسردگی و. هست خب تلاش کنی خوب میشی
یه نفر، گفت: بهم نگفته مریض تو همه صفحه های پروندم نوشته سابقه ****** واسه همون نگرانم کلیک کنید تا باز شود... خود . کشی به خاطر مشکلات و افسردگی و. هست خب تلاش کنی خوب میشی
استارتر استارتر یه نفر، ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Jun 12, 2025 جنسیت خانم امروز در 00:03 #19 موفقیت_تلاشهام گفت: خود . کشی به خاطر مشکلات و افسردگی و. هست خب تلاش کنی خوب میشی کلیک کنید تا باز شود... عزیزم مرسی گفتی به خاطر چیه خودم نمیدونستم
موفقیت_تلاشهام گفت: خود . کشی به خاطر مشکلات و افسردگی و. هست خب تلاش کنی خوب میشی کلیک کنید تا باز شود... عزیزم مرسی گفتی به خاطر چیه خودم نمیدونستم
شاپرک خواب رفته ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 3, 2023 جنسیت خانم امروز در 00:03 #20 یه نفر، گفت: چرا مگه من تابحال به شما بی احترامی کردم یا چیزی گعتم که اینطور میگی؟ کلیک کنید تا باز شود... نه عزیزم ولی حس میکنم حال روحیت خوب نیس
یه نفر، گفت: چرا مگه من تابحال به شما بی احترامی کردم یا چیزی گعتم که اینطور میگی؟ کلیک کنید تا باز شود... نه عزیزم ولی حس میکنم حال روحیت خوب نیس