یه آرزو❤️ یه دعا♥️ یه نصیحت❤️ یه سوال ♥️ همه بگین و بپرسین ?
استارتر استارتر ♥️دلبر آقامونم ♥️ Guest Dec 10, 2021 #3 فدای سرت گفت: به عشقت برسی به عشقت برسی قدر خودتو بدون. سن و اسم خودت و عشقت؟??? کلیک کنید تا باز شود... مرسی عزیزم ۱۶خودم ۱۹ اسم نمیگم چون آشنا اینجا هست?
فدای سرت گفت: به عشقت برسی به عشقت برسی قدر خودتو بدون. سن و اسم خودت و عشقت؟??? کلیک کنید تا باز شود... مرسی عزیزم ۱۶خودم ۱۹ اسم نمیگم چون آشنا اینجا هست?
کنج دلی Guest Dec 10, 2021 #4 به کسی که عاشقشی برسی? تمام لحظاتت پر از وجود خدا باشه? آرامشو از خودت دریغ نکن? اسم نازت چیه?
جوجویَم? Guest Dec 10, 2021 #5 انشالله هیچوقت تنها نباشی همیشه تو رندگیت آرامش داشته به هیچکس دل نبند سوالی نیس??
استارتر استارتر ♥️دلبر آقامونم ♥️ Guest Dec 10, 2021 #6 مرسی فدات میخواد بره? گفت: به کسی که عاشقشی برسی? تمام لحظاتت پر از وجود خدا باشه? آرامشو از خودت دریغ نکن? اسم نازت چیه? کلیک کنید تا باز شود...
مرسی فدات میخواد بره? گفت: به کسی که عاشقشی برسی? تمام لحظاتت پر از وجود خدا باشه? آرامشو از خودت دریغ نکن? اسم نازت چیه? کلیک کنید تا باز شود...
استارتر استارتر ♥️دلبر آقامونم ♥️ Guest Dec 10, 2021 #7 مرسی عزیزم Aurora? گفت: انشالله هیچوقت تنها نباشی همیشه تو رندگیت آرامش داشته به هیچکس دل نبند سوالی نیس?? کلیک کنید تا باز شود...
مرسی عزیزم Aurora? گفت: انشالله هیچوقت تنها نباشی همیشه تو رندگیت آرامش داشته به هیچکس دل نبند سوالی نیس?? کلیک کنید تا باز شود...
?مافیا Guest Dec 10, 2021 #8 دخترک مرده ?? گفت: یه آرزو یه دعا یه نصیحت یه سوال همه بگین و بپرسین ? کلیک کنید تا باز شود... *ب ارزوت برسی *دلخوشی داشته باشی تو زندگیت *قوی و جسور باش،هیچکس واست تکیه گاه نمیشه پول در بیار واس پشتت دیوار بخر *کیو بیشتر از خودت دوسداری؟
دخترک مرده ?? گفت: یه آرزو یه دعا یه نصیحت یه سوال همه بگین و بپرسین ? کلیک کنید تا باز شود... *ب ارزوت برسی *دلخوشی داشته باشی تو زندگیت *قوی و جسور باش،هیچکس واست تکیه گاه نمیشه پول در بیار واس پشتت دیوار بخر *کیو بیشتر از خودت دوسداری؟
استارتر استارتر ♥️دلبر آقامونم ♥️ Guest Dec 10, 2021 #9 البالووو گفت: *ب ارزوت برسی *دلخوشی داشته باشی تو زندگیت *قوی و جسور باش،هیچکس واست تکیه گاه نمیشه پول در بیار واس پشتت دیوار بخر *کیو بیشتر از خودت دوسداری؟ کلیک کنید تا باز شود... مرسی عزیزم عشقم رو ?
البالووو گفت: *ب ارزوت برسی *دلخوشی داشته باشی تو زندگیت *قوی و جسور باش،هیچکس واست تکیه گاه نمیشه پول در بیار واس پشتت دیوار بخر *کیو بیشتر از خودت دوسداری؟ کلیک کنید تا باز شود... مرسی عزیزم عشقم رو ?
?مافیا Guest Dec 10, 2021 #10 دخترک مرده ?? گفت: مرسی عزیزم عشقم رو ? کلیک کنید تا باز شود... هیچکیو بیشتر از خودت دوستنداشته باش/هرکی بی رحمه برندس
دخترک مرده ?? گفت: مرسی عزیزم عشقم رو ? کلیک کنید تا باز شود... هیچکیو بیشتر از خودت دوستنداشته باش/هرکی بی رحمه برندس
استارتر استارتر ♥️دلبر آقامونم ♥️ Guest Dec 10, 2021 #11 البالووو گفت: هیچکیو بیشتر از خودت دوستنداشته باش/هرکی بی رحمه برندس کلیک کنید تا باز شود... شد دیگه دست من نبود
البالووو گفت: هیچکیو بیشتر از خودت دوستنداشته باش/هرکی بی رحمه برندس کلیک کنید تا باز شود... شد دیگه دست من نبود