یه دقه بیایین از فکروخیال دارم سکته میکنم

• شروع کننده موضوع فاطمه
  • تاریخ شروع

فاطمه

Guest
یه دوستی دارم دختره البته 27 سالشه امشب دلشم باهامکش چت میکرد گفت زودتر برو دنبال کار دیگه قبولت نمیکننا و فلان خودش شرکت کروز کار میکنه بخ من گفت توام بیا اونجا ???????چیکارکنم خدایا

.......

Guest
بش فک نکن!قرارم نیست هرجارفتی حتما قبولت کنن!وقتی دنبال کاری آماده دست رد هم باش

دختر جذاب

Guest
عزیزم خودت چند سالته
به حرف دوستت چیکار داری شما کار خودتو بکن

استارتر
استارتر

فاطمه

Guest
بش فک نکن!قرارم نیست هرجارفتی حتما قبولت کنن!وقتی دنبال کاری آماده دست رد هم باش

عزیزم خودت چند سالته
به حرف دوستت چیکار داری شما کار خودتو بکن
21 سالمه درسته خب سن میره بالا منم ک همیشه21 ساله نمیمونم اما حرفی ک زد ضدحال خوردم

دختر جذاب

Guest
21 سالمه درسته خب سن میره بالا منم ک همیشه21 ساله نمیمونم اما حرفی ک زد ضدحال خوردم
الان وقت کار پیدا کردنت هست و اصلاااااا دیر نشده تازه یکم هم زوده
زودتر دست بکار شو تو یه حرفه ای فعالیت کن شرکت کروز چیه خیلی کار سنگین هستتتت خسته میشی زود

استارتر
استارتر

فاطمه

Guest
الان وقت کار پیدا کردنت هست و اصلاااااا دیر نشده تازه یکم هم زوده
زودتر دست بکار شو تو یه حرفه ای فعالیت کن شرکت کروز چیه خیلی کار سنگین هستتتت خسته میشی زود
همون کار مزون خوبه؟من ورزش میکنم انوامم خوبه واقعا و لباس ب تنم میشینه لذت میبرم فکرنکنک اونزوری وقت برای ورزش داشته باشم

دختر جذاب

Guest
همون کار مزون خوبه؟من ورزش میکنم انوامم خوبه واقعا و لباس ب تنم میشینه لذت میبرم فکرنکنک اونزوری وقت برای ورزش داشته باشم
آره مزون کار خوبیه چرا بد باشه
ورزش هم خب یه کاری هست که همه جوره میشه ازش پول دراورد و اینکه باید عشقش رو هم داشته باشی

بسته شد

Guest
این همه کار حالا اون نشد یه چیز دیگه
انقد استرس نکش❣️

بالا