دو جنگنده f35 و اف 22 از بریتانیا ب سمت ایران حمله کرده
برید_کنار_من_اومدم ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Mar 2, 2024 جنسیت خانم دیروز در 17:20 #1 دو جنگنده f35 و اف 22 از بریتانیا ب سمت ایران حمله کرده
استارتر استارتر برید_کنار_من_اومدم ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Mar 2, 2024 جنسیت خانم دیروز در 17:21 #2 البته میگن آمریکا هم 52 تا رو ب سمت ایران فرستاده
استارتر استارتر برید_کنار_من_اومدم ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Mar 2, 2024 جنسیت خانم دیروز در 17:21 #4 کاکا گفت: من بلدم هکشون کنم کلیک کنید تا باز شود... چیو؟
کاکا ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Feb 11, 2024 جنسیت خانم دیروز در 17:22 #5 برید_کنار_من_اومدم گفت: چیو؟ کلیک کنید تا باز شود... F22 اینارو
استارتر استارتر برید_کنار_من_اومدم ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Mar 2, 2024 جنسیت خانم دیروز در 17:23 #7 Admin گفت: انگلیس اصلا اف 22 نداره ! کلیک کنید تا باز شود... شاید از آمریکاست این یکی ولی گفتن دوتاشون از بریتانیاس
Admin گفت: انگلیس اصلا اف 22 نداره ! کلیک کنید تا باز شود... شاید از آمریکاست این یکی ولی گفتن دوتاشون از بریتانیاس
کاکا ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Feb 11, 2024 جنسیت خانم دیروز در 17:23 #8 Admin گفت: انگلیس اصلا اف 22 نداره ! کلیک کنید تا باز شود... تو کارت نباشه
استارتر استارتر برید_کنار_من_اومدم ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Mar 2, 2024 جنسیت خانم دیروز در 17:24 #9 کاکا گفت: F22 اینارو کلیک کنید تا باز شود... الکی😂😂
اندیشه ⭐کاربر طلایی⭐ عضویت Jun 24, 2024 جنسیت خانم دیروز در 17:24 #10 کاکا گفت: من بلدم هکشون کنم کلیک کنید تا باز شود... مهندسی کامپیوتر؟ 💀
کاکا ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Feb 11, 2024 جنسیت خانم دیروز در 17:26 #11 برید_کنار_من_اومدم گفت: الکی😂😂 کلیک کنید تا باز شود... هع! حالا بزار برسه
کاکا ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Feb 11, 2024 جنسیت خانم دیروز در 17:26 #12 اندیشه گفت: مهندسی کامپیوتر؟ 💀 کلیک کنید تا باز شود... پرستارم گلم
استارتر استارتر برید_کنار_من_اومدم ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Mar 2, 2024 جنسیت خانم دیروز در 17:27 #13 کاکا گفت: هع! حالا بزار برسه کلیک کنید تا باز شود... باشه منتظر شاهکارتم🏃♀️🏃♀️ فیلمم بگیر ک از اسرائیل یه یادگاری داشته باشیم😎😎😎😎
کاکا گفت: هع! حالا بزار برسه کلیک کنید تا باز شود... باشه منتظر شاهکارتم🏃♀️🏃♀️ فیلمم بگیر ک از اسرائیل یه یادگاری داشته باشیم😎😎😎😎
کاکا ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Feb 11, 2024 جنسیت خانم دیروز در 17:27 #14 برید_کنار_من_اومدم گفت: باشه منتظر شاهکارتم🏃♀️🏃♀️ فیلمم بگیر ک از اسرائیل یه یادگاری داشته باشیم😎😎😎😎 کلیک کنید تا باز شود... مگه ادم از خوابشم میتونه فیلم بگیره!!!
برید_کنار_من_اومدم گفت: باشه منتظر شاهکارتم🏃♀️🏃♀️ فیلمم بگیر ک از اسرائیل یه یادگاری داشته باشیم😎😎😎😎 کلیک کنید تا باز شود... مگه ادم از خوابشم میتونه فیلم بگیره!!!
گُل بَه بَه ⭐کاربر فعال⭐ عضویت May 23, 2025 جنسیت خانم دیروز در 17:35 #15 کاکا گفت: مگه ادم از خوابشم میتونه فیلم بگیره!!! کلیک کنید تا باز شود... 🤣🤣
ایواز ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم دیروز در 17:40 #16 اگه به سمت ما اومده یعنی اونا مستقیم وارد جنگ با ما شدن ولی احتمالا برای پشتیبانی از اسرائیل فرستادن پایگاهای خاورمیانه
اگه به سمت ما اومده یعنی اونا مستقیم وارد جنگ با ما شدن ولی احتمالا برای پشتیبانی از اسرائیل فرستادن پایگاهای خاورمیانه
faraneh کاربر جدید عضویت Jun 13, 2025 جنسیت خانم دیروز در 17:51 #17 ایواز گفت: اگه به سمت ما اومده یعنی اونا مستقیم وارد جنگ با ما شدن ولی احتمالا برای پشتیبانی از اسرائیل فرستادن پایگاهای خاورمیانه کلیک کنید تا باز شود... مگه چین و و پاکستان نگفتن اگر کسی وارد جنگ شد منم به کمک ایران وارد میشم.
ایواز گفت: اگه به سمت ما اومده یعنی اونا مستقیم وارد جنگ با ما شدن ولی احتمالا برای پشتیبانی از اسرائیل فرستادن پایگاهای خاورمیانه کلیک کنید تا باز شود... مگه چین و و پاکستان نگفتن اگر کسی وارد جنگ شد منم به کمک ایران وارد میشم.
ایواز ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 4, 2023 جنسیت خانم دیروز در 17:52 #18 faraneh گفت: مگه چین و و پاکستان نگفتن اگر کسی وارد جنگ شد منم به کمک ایران وارد میشم. کلیک کنید تا باز شود... پاکستان موشک داد چین هم چندتا محموله کمکی فرستاد
faraneh گفت: مگه چین و و پاکستان نگفتن اگر کسی وارد جنگ شد منم به کمک ایران وارد میشم. کلیک کنید تا باز شود... پاکستان موشک داد چین هم چندتا محموله کمکی فرستاد
faraneh کاربر جدید عضویت Jun 13, 2025 جنسیت خانم دیروز در 17:53 #19 ایواز گفت: پاکستان موشک داد چین هم چندتا محموله کمکی فرستاد کلیک کنید تا باز شود... ولی هم ایران هم اسراییل از کل خسارات مالی و جانی نمیگن.
ایواز گفت: پاکستان موشک داد چین هم چندتا محموله کمکی فرستاد کلیک کنید تا باز شود... ولی هم ایران هم اسراییل از کل خسارات مالی و جانی نمیگن.