موفقیت_تلاشهام
⭐کاربر ویژه⭐
آرایش روزمره
من معمولا آرایش نمی کنم آرایش دائم دارم ابروهام فیبروز هست ، خط چشم بالا و پایین دارم ، لبم هم شِیدینگ هست
برای روزمره گاهی آرایش ملایم داشته باشی با لوازم گیاهی خوبه از هر کدوم خیلی کم باید زد که چهره طبیعی باشه
به ترتیب
اگه موهات تیره باشه سایه ابرو دودی مناسبه
اگه موهات روشن باشه سایه ابرو قهوه ای تیره مناسبه
خط چشم
سایه دودی به دلخواه برای زیرچشم و دنباله ی چشم
سایه گلبهی یا قهوه ای روشن برای پشت چشم و یه مقدارم زیر ابرو
ریمل
کرم مرطوب کننده و بعد ضدآفتاب بی رنگ یا رنگی ، پد یا براش رو نم دار کنید بعد بزنید
رژ گونه گلبهی
رژ لب گلبهی یا قرمز روشن خیلی کمرنگ بزنید (تینت لب بهتره )
❤️
میکاپ
به دلخواه لوازم گیاهی یا شیمیایی
از هر کدوم هم به مقدار کم باید زد که چهره طبیعی باشه
به دلخواه زیر چشم و دنباله ی چشم رو سایه دودی بزنید
بعد سایه پشت چشم رو بزنید یه مقدارم زیر ابروها رو بزنید (سایه گلبهی یا قهوه ای روشن خوبه ) و بعد ریمل
پد یا براش رو نم دار کنید و کرم هارو بزنید که بهتر بخوابه رو پوستتون
۱. کرم مرطوب کننده
۲ . پرایمر
۳ . کرم پودر
۴ . کانسیلر ( اگه نیاز باشه مثلا برای کوچیک نشون دادن بینی کناره های بینی رو تیره کرده و روی بینی رو رنگ روشن ، اگه صورت پهنی دارید کناره های صورت رو تیره کنید ؛ اگه پیشونی بلند دارید بالای پیشونی رو تیره می کنن که البته برای پیشونی بهتره موهارو بیاری رو پیشونی )
۵ . پنکک
۶ . پودر فیسکاتور برای ماندگاری بعد با براش رژ گونه گلبهی و بعد رژ لب گلبهی یا قرمز روشن هم خوبه
۷ . در آخر هایلایتر به پیشونی ، نوک بینی، استخوان گونه ، گوشه چشم ، زیر ابرو و بالای لب برای براق شدن
من معمولا آرایش نمی کنم آرایش دائم دارم ابروهام فیبروز هست ، خط چشم بالا و پایین دارم ، لبم هم شِیدینگ هست
برای روزمره گاهی آرایش ملایم داشته باشی با لوازم گیاهی خوبه از هر کدوم خیلی کم باید زد که چهره طبیعی باشه
به ترتیب
خط چشم
سایه دودی به دلخواه برای زیرچشم و دنباله ی چشم
سایه گلبهی یا قهوه ای روشن برای پشت چشم و یه مقدارم زیر ابرو
ریمل
کرم مرطوب کننده و بعد ضدآفتاب بی رنگ یا رنگی ، پد یا براش رو نم دار کنید بعد بزنید
رژ گونه گلبهی
رژ لب گلبهی یا قرمز روشن خیلی کمرنگ بزنید (تینت لب بهتره )
❤️
میکاپ
به دلخواه لوازم گیاهی یا شیمیایی
از هر کدوم هم به مقدار کم باید زد که چهره طبیعی باشه
به دلخواه زیر چشم و دنباله ی چشم رو سایه دودی بزنید
بعد سایه پشت چشم رو بزنید یه مقدارم زیر ابروها رو بزنید (سایه گلبهی یا قهوه ای روشن خوبه ) و بعد ریمل
پد یا براش رو نم دار کنید و کرم هارو بزنید که بهتر بخوابه رو پوستتون
۱. کرم مرطوب کننده
۲ . پرایمر
۳ . کرم پودر
۴ . کانسیلر ( اگه نیاز باشه مثلا برای کوچیک نشون دادن بینی کناره های بینی رو تیره کرده و روی بینی رو رنگ روشن ، اگه صورت پهنی دارید کناره های صورت رو تیره کنید ؛ اگه پیشونی بلند دارید بالای پیشونی رو تیره می کنن که البته برای پیشونی بهتره موهارو بیاری رو پیشونی )
۵ . پنکک
۶ . پودر فیسکاتور برای ماندگاری بعد با براش رژ گونه گلبهی و بعد رژ لب گلبهی یا قرمز روشن هم خوبه
۷ . در آخر هایلایتر به پیشونی ، نوک بینی، استخوان گونه ، گوشه چشم ، زیر ابرو و بالای لب برای براق شدن
آخرین ویرایش: