Minahadian Guest Dec 9, 2021 #5 Aynaz ? گفت: @ریحانگلی۲۰ @هستم نفسا دوس داشتیم واسع حسین و مامانم فاتحه بفرستین?? کلیک کنید تا باز شود... حتما عززززززیزم بیشترم میخونم براشون خدا بیامرزتشون نور به قبرشون بباره ??
Aynaz ? گفت: @ریحانگلی۲۰ @هستم نفسا دوس داشتیم واسع حسین و مامانم فاتحه بفرستین?? کلیک کنید تا باز شود... حتما عززززززیزم بیشترم میخونم براشون خدا بیامرزتشون نور به قبرشون بباره ??
Aynaz ? Guest Dec 9, 2021 #6 هستم گفت: حتما عززززززیزم بیشترم میخونم براشون خدا بیامرزتشون نور به قبرشون بباره ?? کلیک کنید تا باز شود... بزرگی میکنی??
هستم گفت: حتما عززززززیزم بیشترم میخونم براشون خدا بیامرزتشون نور به قبرشون بباره ?? کلیک کنید تا باز شود... بزرگی میکنی??
استارتر استارتر نوری... Guest Dec 9, 2021 #8 ملیحه گفت: خدا همهی رفتگان رو بیامرزه کلیک کنید تا باز شود... الهی آمین ???
aramesh? Guest Dec 9, 2021 #9 Aynaz ? گفت: @ریحانگلی۲۰ @هستم نفسا دوس داشتیم واسع حسین و مامانم فاتحه بفرستین?? کلیک کنید تا باز شود... فرستادم عزیزم چشم بازم می فرستم ?
Aynaz ? گفت: @ریحانگلی۲۰ @هستم نفسا دوس داشتیم واسع حسین و مامانم فاتحه بفرستین?? کلیک کنید تا باز شود... فرستادم عزیزم چشم بازم می فرستم ?