عای مه ژانم که??الان کل چشت و یادم چگه فقط خوازم بزانم اع لعنتیع چیع ایقه ژان که
شادمهر♡ Guest Aug 8, 2022 #1 عای مه ژانم که??الان کل چشت و یادم چگه فقط خوازم بزانم اع لعنتیع چیع ایقه ژان که
استارتر استارتر شادمهر♡ Guest Aug 8, 2022 #3 یکدونه گفت: کوردیع؟? کلیک کنید تا باز شود... اوم یگان دارم از درد میمیرم نمیدونم قلبه یا معده
یکدونه Guest Aug 8, 2022 #4 شادمهر♡ گفت: اوم یگان دارم از درد میمیرم نمیدونم قلبه یا معده کلیک کنید تا باز شود... منم دورت بگردم کع من از علائمت بگو کیانم
شادمهر♡ گفت: اوم یگان دارم از درد میمیرم نمیدونم قلبه یا معده کلیک کنید تا باز شود... منم دورت بگردم کع من از علائمت بگو کیانم
Haniam Guest Aug 8, 2022 #6 شادمهر♡ گفت: اوم یگان دارم از درد میمیرم نمیدونم قلبه یا معده کلیک کنید تا باز شود... گلم چی شده چرا؟ ?
شادمهر♡ گفت: اوم یگان دارم از درد میمیرم نمیدونم قلبه یا معده کلیک کنید تا باز شود... گلم چی شده چرا؟ ?
استارتر استارتر شادمهر♡ Guest Aug 8, 2022 #7 LTD گفت: گلم چی شده چرا؟ ? کلیک کنید تا باز شود... نمیدونم دستم سنگینه لخت شدم تا نفسم بالا بیاد
استارتر استارتر شادمهر♡ Guest Aug 8, 2022 #8 یکدونه گفت: منم دورت بگردم کع من از علائمت بگو کیانم کلیک کنید تا باز شود... دستم سنگینه کتفم و سینمو بازوم درد میکنه لباسم ادیتم میکنه برا نفس کسیدن لخت شدم
یکدونه گفت: منم دورت بگردم کع من از علائمت بگو کیانم کلیک کنید تا باز شود... دستم سنگینه کتفم و سینمو بازوم درد میکنه لباسم ادیتم میکنه برا نفس کسیدن لخت شدم
استارتر استارتر شادمهر♡ Guest Aug 8, 2022 #9 مانا، گفت: ای جانم چت شده؟؟? کلیک کنید تا باز شود... نمد مانا
Haniam Guest Aug 8, 2022 #11 شادمهر♡ گفت: نمیدونم دستم سنگینه لخت شدم تا نفسم بالا بیاد کلیک کنید تا باز شود... ای وای یه دکتر برو گلم میتونی بری؟
شادمهر♡ گفت: نمیدونم دستم سنگینه لخت شدم تا نفسم بالا بیاد کلیک کنید تا باز شود... ای وای یه دکتر برو گلم میتونی بری؟
استارتر استارتر شادمهر♡ Guest Aug 8, 2022 #12 مانا، گفت: استرس داری کیا عزیزم?? کلیک کنید تا باز شود... نه مانا از اخر شب اینجوری شدم
استارتر استارتر شادمهر♡ Guest Aug 8, 2022 #13 LTD گفت: ای وای یه دکتر برو گلم میتونی بری؟ کلیک کنید تا باز شود... نمیتونم موقعیتش نیس دنبال یه قرصم ولی نمیدونم چی بخورم
LTD گفت: ای وای یه دکتر برو گلم میتونی بری؟ کلیک کنید تا باز شود... نمیتونم موقعیتش نیس دنبال یه قرصم ولی نمیدونم چی بخورم
Haniam Guest Aug 8, 2022 #14 شادمهر♡ گفت: نمیتونم موقعیتش نیس دنبال یه قرصم ولی نمیدونم چی بخورم کلیک کنید تا باز شود... عزیزم حتما خسته ای بخوابی خوب میشی
شادمهر♡ گفت: نمیتونم موقعیتش نیس دنبال یه قرصم ولی نمیدونم چی بخورم کلیک کنید تا باز شود... عزیزم حتما خسته ای بخوابی خوب میشی
مانا، Guest Aug 8, 2022 #15 نفست بلا نمیاد معده هس ورم کرده احتمالا قرص فاموتیدین بخور شادمهر♡ گفت: نمیتونم موقعیتش نیس دنبال یه قرصم ولی نمیدونم چی بخورم کلیک کنید تا باز شود...
نفست بلا نمیاد معده هس ورم کرده احتمالا قرص فاموتیدین بخور شادمهر♡ گفت: نمیتونم موقعیتش نیس دنبال یه قرصم ولی نمیدونم چی بخورم کلیک کنید تا باز شود...
استارتر استارتر شادمهر♡ Guest Aug 8, 2022 #16 LTD گفت: عزیزم حتما خسته ای بخوابی خوب میشی کلیک کنید تا باز شود... خوابمم نمیبره
استارتر استارتر شادمهر♡ Guest Aug 8, 2022 #17 مانا، گفت: نفست بلا نمیاد معده هس ورم کرده احتمالا قرص فاموتیدین بخور کلیک کنید تا باز شود... نمیدونم مانا میلرزم
مانا، گفت: نفست بلا نمیاد معده هس ورم کرده احتمالا قرص فاموتیدین بخور کلیک کنید تا باز شود... نمیدونم مانا میلرزم
مانا، Guest Aug 8, 2022 #18 شادمهر♡ گفت: نمیدونم مانا میلرزم کلیک کنید تا باز شود... الهی خواهرم اینجوری شده بود استرس نگیر اگ قرصو داری حتما بخور
شادمهر♡ گفت: نمیدونم مانا میلرزم کلیک کنید تا باز شود... الهی خواهرم اینجوری شده بود استرس نگیر اگ قرصو داری حتما بخور
Haniam Guest Aug 8, 2022 #19 شادمهر♡ گفت: خوابمم نمیبره کلیک کنید تا باز شود... ببین گلم یه کاري کن که بتونی امروزو یجوری بخوابی چون همه داروخونه ها فکر کنم بسته باشه اگه نتونستی ببین قرص فاموتیدین داری اونو بخور ایشالله خوب میشی
شادمهر♡ گفت: خوابمم نمیبره کلیک کنید تا باز شود... ببین گلم یه کاري کن که بتونی امروزو یجوری بخوابی چون همه داروخونه ها فکر کنم بسته باشه اگه نتونستی ببین قرص فاموتیدین داری اونو بخور ایشالله خوب میشی
استارتر استارتر شادمهر♡ Guest Aug 8, 2022 #20 مانا، گفت: الهی خواهرم اینجوری شده بود استرس نگیر اگ قرصو داری حتما بخور کلیک کنید تا باز شود... نمیدونم چی بخورم من امشب مسمیرم
مانا، گفت: الهی خواهرم اینجوری شده بود استرس نگیر اگ قرصو داری حتما بخور کلیک کنید تا باز شود... نمیدونم چی بخورم من امشب مسمیرم