سلام آبجی جونم خوبی عزیزم
اول بادمجان رو مزه کن تلخ نباشه یعنی خیلی تلخ نباشه برش بده نمک بزن تلخیش بره
بعد یه ساعت یا کمتر بشور
?یا توی آب نمک بزار خیس بخوره بعدش آب کش کن سرخ کن
ماست بزن کم.. سرخ کن
من اولش 10 دقیقه توی آب می زارم بپزه بعدش آب کش می کنم سرخ می کنم که روغن کمتری می کشه
گوجه رو برش بده سرخ کن..
آخرش بچین توی ظرف
یا میکس کن
سلام آبجی جونم خوبی عزیزم
اول بادمجان رو مزه کن تلخ نباشه یعنی خیلی تلخ نباشه برش بده نمک بزن تلخیش بره
بعد یه ساعت یا کمتر بشور
?یا توی آب نمک بزار خیس بخوره بعدش آب کش کن سرخ کن
ماست بزن کم.. سرخ کن
من اولش 10 دقیقه توی آب می زارم بپزه بعدش آب کش می کنم سرخ می کنم که روغن کمتری می کشه
گوجه رو برش بده سرخ کن..
آخرش بچین توی ظرف
یا میکس کن