گوجه بادمجوووون خوراااا?

  • شروع کننده موضوع اول شخص مفرد
  • تاریخ شروع

زهرا خاتون

Guest
منظورت همونه که بادمجون سرخ میکنی با گوجه حالت ابکی داره یکم ؟
 

اعتصامی

Guest
چطوری درستش کنم تک تک همه رو سرخ کنم ؟؟؟؟ بعد قاطی
سلام آبجی جونم خوبی عزیزم
اول بادمجان رو مزه کن تلخ نباشه یعنی خیلی تلخ نباشه برش بده نمک بزن تلخیش بره
بعد یه ساعت یا کمتر بشور
?یا توی آب نمک بزار خیس بخوره بعدش آب کش کن سرخ کن
ماست بزن کم.. سرخ کن
من اولش 10 دقیقه توی آب می زارم بپزه بعدش آب کش می کنم سرخ می کنم که روغن کمتری می کشه
گوجه رو برش بده سرخ کن..
آخرش بچین توی ظرف
یا میکس کن
 
استارتر
استارتر

اول شخص مفرد

Guest
سلام آبجی جونم خوبی عزیزم
اول بادمجان رو مزه کن تلخ نباشه یعنی خیلی تلخ نباشه برش بده نمک بزن تلخیش بره
بعد یه ساعت یا کمتر بشور
?یا توی آب نمک بزار خیس بخوره بعدش آب کش کن سرخ کن
ماست بزن کم.. سرخ کن
من اولش 10 دقیقه توی آب می زارم بپزه بعدش آب کش می کنم سرخ می کنم که روغن کمتری می کشه
گوجه رو برش بده سرخ کن..
آخرش بچین توی ظرف
یا میکس کن
تشکرررررر??????????????????
عشق جان
 

narngk.

Guest
یه مدل نیتونی سوراخ کنی یه مدل میتونی گوجه له کنی تو روغن و پیاز داغ کنارشم بادمجون کباب کنی بهش کره و زرچوبه بزنی
 

بالا