گندهایی که ارایشگرا بهتون زدن چیا بوده ?

• شروع کننده موضوع هایدی
  • تاریخ شروع
استارتر
استارتر

هایدی

Guest
من فروشنده لوازم آرایشی بودم
یه خانومه اومد پیشم گفت فلان رنگ رو می‌خوام رو موهام در بیاد
گفتم باید دکلره کنی و بعد رنگ بدم بهت این خانوم خودش رفت دکلره کرد و اومد بهش رنگ دادم خلاصه رنگش شد همون رنگی که میخواست
بعدا با شوهرش اومده پیش صاحبکار من شکایت که رنگ موهای زنم خراب شده و یه رنگ دیگه بدید خلاصه صاحب کارم گفت دیگه به کسی مشاور نده که این مشکلات پیش نیاد گفتم باشه
دوباره زنه اومد مغازه که رنگ ببره و رنگ موهاشو عوض کنه مغازه هم شلوغ بود هرکی تو مغازه بود تا موهاشو میدید می‌گفت چقدر قشنگه شماره چنده ؟؟؟؟زنه خودش هنگ کرد اصلا گفت شوهرم میگه عین پیرزنا شدی می‌خوام رنگمو عوض کنم همه باهاش دعوا کردن موهاتو خراب نکن?اونم عذرخواهی کرد و رفت

صنم

Guest
من فروشنده لوازم آرایشی بودم
یه خانومه اومد پیشم گفت فلان رنگ رو می‌خوام رو موهام در بیاد
گفتم باید دکلره کنی و بعد رنگ بدم بهت این خانوم خودش رفت دکلره کرد و اومد بهش رنگ دادم خلاصه رنگش شد همون رنگی که میخواست
بعدا با شوهرش اومده پیش صاحبکار من شکایت که رنگ موهای زنم خراب شده و یه رنگ دیگه بدید خلاصه صاحب کارم گفت دیگه به کسی مشاور نده که این مشکلات پیش نیاد گفتم باشه
دوباره زنه اومد مغازه که رنگ ببره و رنگ موهاشو عوض کنه مغازه هم شلوغ بود هرکی تو مغازه بود تا موهاشو میدید می‌گفت چقدر قشنگه شماره چنده ؟؟؟؟زنه خودش هنگ کرد اصلا گفت شوهرم میگه عین پیرزنا شدی می‌خوام رنگمو عوض کنم همه باهاش دعوا کردن موهاتو خراب نکن?اونم عذرخواهی کرد و رفت
میگم یه مشاور به منم بده??? یه اشتباهی کردم حنا گذاشتم الان بخوام رنگ یا دکلره کنم رنگش سبز میشه؟????

استارتر
استارتر

هایدی

Guest
میگم یه مشاور به منم بده??? یه اشتباهی کردم حنا گذاشتم الان بخوام رنگ یا دکلره کنم رنگش سبز میشه؟????
رو موهای خیلیا که رنگ نمیگیره .مگه اینکه همون دکلره کنی که اونم احتمالا به پایه نمی‌رسه
.رو موهای خودم که روی حنا هم رنگ باز میکرد

صنم

Guest
رو موهای خیلیا که رنگ نمیگیره .مگه اینکه همون دکلره کنی که اونم احتمالا به پایه نمی‌رسه
.رو موهای خودم که روی حنا هم رنگ باز میکرد
قصد دارم آمبره بالیاژ کنم انشاالله که باز بشه خوب دربیاد

رها جونییییی

Guest
یه بارآرایشگر چشامو کج و کوله کرده بود من هی میگفتم چشام متفاوتن میگف نه اخرش مون جوری فرستادم عروسی????

مامان اروین

Guest
شب عروسیم بدترین ارایشگاه عمرمو رفتم..... جوری ک همه میگفتن کاش سالن دیشبی(حنابندون )رو با عروسیت عوض کرده بودی. حنابندون رو ی جای تازه کار رفتم عروسیمو مثلا ترکوندم??

نادیامم

Guest
ارایش عقدم انگار رنگین کمان کشیده بود
جوری که هیچ عکسی از خودم ننداختم.تو اینه هم یه بار نگا کردم شبیه جن بود
ولی تو عروسیم خیلی خوشگل شده بودم

استارتر
استارتر

هایدی

Guest
ارایش عقدم انگار رنگین کمان کشیده بود
جوری که هیچ عکسی از خودم ننداختم.تو اینه هم یه بار نگا کردم شبیه جن بود
ولی تو عروسیم خیلی خوشگل شده بودم