صنم Guest Dec 13, 2020 #3 چقد سر این کارت ها رقابت میکردیم???? فکر کنم تو پوشه کارهای دستی مامانم نگه داشته باشه اگه بمونه???
استارتر استارتر مامان اروین Guest Dec 13, 2020 #4 جوجه رنگی گفت: چقد سر این کارت ها رقابت میکردیم???? فکر کنم تو پوشه کارهای دستی مامانم نگه داشته باشه اگه بمونه??? کلیک کنید تا باز شود... من همه شونو تو البومم دارم??. فقط از معلم بیشوووررر پنجم ابتداییم نگرفتم. اون زمان هههااا?? شما هنو دنیا نیومده بودین فقط ثلث اول و دوم از این کارتا میدادن. وسط سال خبری از کارت نبود?
جوجه رنگی گفت: چقد سر این کارت ها رقابت میکردیم???? فکر کنم تو پوشه کارهای دستی مامانم نگه داشته باشه اگه بمونه??? کلیک کنید تا باز شود... من همه شونو تو البومم دارم??. فقط از معلم بیشوووررر پنجم ابتداییم نگرفتم. اون زمان هههااا?? شما هنو دنیا نیومده بودین فقط ثلث اول و دوم از این کارتا میدادن. وسط سال خبری از کارت نبود?
هایدی Guest Dec 13, 2020 #7 ما نداشتیم از اینا بهمون ستاره میدادن فقط.یادمه از مدرسه بخاطر نماز خوندن یه سکه صد تومنی گرفتم که هنوز دارمش?
ما نداشتیم از اینا بهمون ستاره میدادن فقط.یادمه از مدرسه بخاطر نماز خوندن یه سکه صد تومنی گرفتم که هنوز دارمش?