کی انلاینه؟

• شروع کننده موضوع مامان اروین
  • تاریخ شروع
استارتر
استارتر

مامان اروین

Guest
مژده خیلی ناراحتم... حوصله داری حرف بزنم?

استارتر
استارتر

مامان اروین

Guest
تمام خونه م اسپرته... مبلام راحتی... پرده پذیراییم زبرا... لوستر ها رو برنج خریدم ... از وقتی اومدم خونه با خودم میگم با چ عقلی اونا رو انتخاب کردم??. من حتی ی تیکه برنج و برنز تو خونه م ندارم?

مژده

Guest
خو
تمام خونه م اسپرته... مبلام راحتی... پرده پذیراییم زبرا... لوستر ها رو برنج خریدم ... از وقتی اومدم خونه با خودم میگم با چ عقلی اونا رو انتخاب کردم??. من حتی ی تیکه برنج و برنز تو خونه م ندارم?
خب عزیزم فروشنده که آشناست چرا پس نمیدی؟

استارتر
استارتر

مامان اروین

Guest
Screenshot_۲۰۲۰-۱۱-۱۹-۰۰-۲۸-۴۲.png
دقیقا همین کار هست?

مژده

Guest
پیش پرداخت و... رو دادیم ک بماند... اصن شوهرم ب لوسترهای فانتزی نمیگه لوستر... میگه اینه شیشه ن... اصالت ندارن?
آخه لوستر برنجی زیاد مشکلی نداره با اینکه مثلا طرحت اسپرت باشه یا کلاسیک باشه یا هر چیز دیگه، با هر طرحی میشه ستش کرد تازه اینی که عکسشو گذاشتی هم که خیلی خوشگله

مژده

Guest
البته پردت یه خرررده مشکل داره آخه لوستر شیشه ای بیشتر با زبرا ست میشه

استارتر
استارتر

مامان اروین

Guest
آخه لوستر برنجی زیاد مشکلی نداره با اینکه مثلا طرحت اسپرت باشه یا کلاسیک باشه یا هر چیز دیگه، با هر طرحی میشه ستش کرد تازه اینی که عکسشو گذاشتی هم که خیلی خوشگله
نمیدونم... واقعا ب نظر تو مشکلی نداره؟ مثلا با پرده پذیرایی دو متری این تیپی؟? واقعا گیج شدم... شاید چون کلی مدل و طرح دیدم..

پیوست ها

• Screenshot_۲۰۲۰-۱۱-۱۹-۰۰-۲۹-۴۴.png
    Screenshot_۲۰۲۰-۱۱-۱۹-۰۰-۲۹-۴۴.png
    745.8 کیلوبایت · بازدیدها: 34
استارتر
استارتر

مامان اروین

Guest
میگم ب نظرت بگم لاله هاشو سرامیک بزنه چطوره؟اینجوری میشه. فقط لاله هاش ن اون وسط هاش. ی ذره بهتر میشه؟یا ن؟
Screenshot_۲۰۲۰-۱۱-۱۹-۰۰-۲۸-۵۹.png

مژده

Guest
میگم ب نظرت بگم لاله هاشو سرامیک بزنه چطوره؟اینجوری میشه. فقط لاله هاش ن اون وسط هاش. ی ذره بهتر میشه؟یا ن؟
مشاهده پیوست 704
من با سرامیک زیاد نمیپسندم این زبرا که گذاشتی با لوستر شیشه ای خوشگل تر در میاد ولی بالاخره همینطوری نمیشه نظر داد
اگر راهی واسه تعویض نداری فعلا نصبش کن ببین شاید قشنگ از آب دراومد

استارتر
استارتر

مامان اروین

Guest

من با سرامیک زیاد نمیپسندم این زبرا که گذاشتی با لوستر شیشه ای خوشگل تر در میاد ولی بالاخره همینطوری نمیشه نظر داد
اگر راهی واسه تعویض نداری فعلا نصبش کن ببین شاید قشنگ از آب دراومد
نمیدونم ب شوهرم گفتم اخر شب اینقد عصبی شد ک پاشد ساعت یک شب ی نیمرو زد و گفت تا فردا دیگه در موردش حرف نزن?? . قبل کرونا کل بازار رو گشتیم.... امروز ی فروشگاه تک تو ی خیابون همینجوری ی سر زدبم اشنا از اب در اومد... و ادامه ماجرا

استارتر
استارتر

مامان اروین

Guest
اصن داغونم... باور کن از غصه همین ها خوابم نمیبره... اخه با کدوم عقلم اینا رو برا خونه م گرفتم??

بالا