بخوام کیک تو قابلمه درست کنم چه کار کنم هر دو طرف کامل بپزه و خام نباشه؟ چند تیکه هم نشه
فرزانه خانم ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Feb 8, 2025 جنسیت خانم امروز در 16:27 #1 بخوام کیک تو قابلمه درست کنم چه کار کنم هر دو طرف کامل بپزه و خام نباشه؟ چند تیکه هم نشه
شاپرک خواب رفته ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 3, 2023 جنسیت خانم امروز در 16:30 #2 یک قابلمه بزرگ بردار داخلش یک شی فلزی مث رینگ یا کاتر قرار بده قالبتو داخلش بذار در قابلمه رو هم فویل پیچ کن
یک قابلمه بزرگ بردار داخلش یک شی فلزی مث رینگ یا کاتر قرار بده قالبتو داخلش بذار در قابلمه رو هم فویل پیچ کن
استارتر استارتر فرزانه خانم ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Feb 8, 2025 جنسیت خانم امروز در 16:40 #3 شاپرک خواب رفته گفت: یک قابلمه بزرگ بردار داخلش یک شی فلزی مث رینگ یا کاتر قرار بده قالبتو داخلش بذار در قابلمه رو هم فویل پیچ کن کلیک کنید تا باز شود... نه منظورم بدون قالب و رینگ و ... بود. فقط قابلمه و روی اجاق گاز
شاپرک خواب رفته گفت: یک قابلمه بزرگ بردار داخلش یک شی فلزی مث رینگ یا کاتر قرار بده قالبتو داخلش بذار در قابلمه رو هم فویل پیچ کن کلیک کنید تا باز شود... نه منظورم بدون قالب و رینگ و ... بود. فقط قابلمه و روی اجاق گاز
شاپرک خواب رفته ⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐ عضویت May 3, 2023 جنسیت خانم امروز در 16:41 #4 فرزانه خانم گفت: نه منظورم بدون قالب و رینگ و ... بود. فقط قابلمه و روی اجاق گاز کلیک کنید تا باز شود... به جای قالب میتونی از قابلمه روحی کوچیک استفاده کنی
فرزانه خانم گفت: نه منظورم بدون قالب و رینگ و ... بود. فقط قابلمه و روی اجاق گاز کلیک کنید تا باز شود... به جای قالب میتونی از قابلمه روحی کوچیک استفاده کنی