بانوی عمارت
Guest
اگه درست کردین و خیلی خوب شده دستورشو بزارین?باعکس?
آخرین ویرایش:
عزیزم من دوبار از این دستور پختم واقعا عالی شد?مشاهده پیوست 2645
کیک اسفنجی با بافت عالی
مناسب برای خامه کشی
تخم مرغ ۵ عدد
شکر یک لیوان و دو سوم لیوان
آرد ۲ لیوان و دوسوم لیوان
شیر ولرم یک لیوان
گلاب یک چهارم لیوان دمای محیط
روغن نصف لیوان
بکینگ پودر یک ق غ خ سر پر
وانیل مقداری
اول از همه سفیده تخم مرغ رو جدا میکنیم و با همزن میزنیم وقتی کمی حجم گرفت یک سوم لیوان شکر رو بهش اضافه میکنیم و تا حدی میزنیم که پفکی بشه و وقتی برمیگردونیم از ظرف نریزه بعد میزاریم داخل یخچال.
زرده و شکر و وانیل رو هم زده تا جایی که کرمی بشه روغن رو اضافه میکنیم و هم میزنیم، بعد شیر و گلاب رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و تو این مرحله آرد و بکینگ پودر الک شده رو آروم آروم اضافه میکنیم و بصورت دورانی هم میزنیم و در آخرین مرحله سفیده تخم مرغ رو به مایع کیک اضافه میکینم و آروم همش میزنیم. داخل قالب ریخته و با درجه ۱۸۰ میزاریم بپزه.
تقریبا یک ساعت طول میکشه تا بپزه.
بعد از پخت وقتی از حرارت افتاد روشو با گاناش تزئین کردم.
(تهیه گاناش : خامه و شکلات تخته ای رو به روش بنماری آب میکنیم)
میتونین بجای شیر نصف گلاب و نصف آب ولرم بزیزین.
Mehri Shakib
مرسی عزیزم??مشاهده پیوست 2647
دسر پتی پور شکلاتی
۱بسته پتی پور
۳لیوان شیر
۳ق ارد
۶ق شکر
۱ق غ پودر کاکاعو
کمیگلاب
۱۵۰گرم خامه صبحانه....۱۵۰گرم شکلات تخته ای
شیر شکر ارد پودرکاکاعو باهم قاطی میکنیم میزاریم رو شعله تا غللیظ بشه بعدش گلاب اضافه میکنیم
بعدکمی ازموادو تو ظرف ریخته و پتی پور میچینیم تااخرهمینحوری ادامه میدیم
بعدش خامه و شکلات و رو اجاق باشعله ی کم گذاشته تا اب بشن و رو دسرمون میریزیم
این دسر خیلی خوشمزه میشه حتما یبار امتحان کنین
خواهش میکنم گلممرسی عزیزم??
اگه ممکنه و واستون راحت?خواهش میکنم گلم
بازم هست اگه خواستی بفرستم؟
ویییی چطور ممکنهاگه ممکنه و واستون راحت?
من تو اینستا زیاد میبینم اما وقتی درست میکنم اون چیزی که میخوام نمیشه همه موادو خراب میکنم.دقیق از رو دستور میرم ولی نمیشه?
نمیدونم?ویییی چطور ممکنه
از رسپی های اسون و راحت شروع کننمیدونم?
عااالیه کاراات افرین???از رسپی های اسون و راحت شروع کن
تو میتونی عزیزم،پرانرژی شروع کن ب پختنش