?کیک ،دسر این چیزا?

  • شروع کننده موضوع بانوی عمارت
  • تاریخ شروع

بانوی عمارت

Guest
اگه درست کردین و خیلی خوب شده دستورشو بزارین?باعکس?
 
آخرین ویرایش:

TurkmenGelin

Guest
مشاهده پیوست 2645
کیک اسفنجی با بافت عالی
مناسب برای خامه کشی

تخم مرغ ۵ عدد
شکر یک لیوان و دو سوم لیوان
آرد ۲ لیوان و دوسوم لیوان
شیر ولرم یک لیوان
گلاب یک چهارم لیوان دمای محیط
روغن نصف لیوان
بکینگ پودر یک ق غ خ سر پر
وانیل مقداری
اول از همه سفیده تخم مرغ رو جدا میکنیم و با همزن میزنیم وقتی کمی حجم گرفت یک سوم لیوان شکر رو بهش اضافه میکنیم و تا حدی میزنیم که پفکی بشه و وقتی برمیگردونیم از ظرف نریزه بعد میزاریم داخل یخچال.
زرده و شکر و وانیل رو هم زده تا جایی که کرمی بشه روغن رو اضافه میکنیم و هم میزنیم، بعد شیر و گلاب رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و تو این مرحله آرد و بکینگ پودر الک شده رو آروم آروم اضافه میکنیم و بصورت دورانی هم میزنیم و در آخرین مرحله سفیده تخم مرغ رو به مایع کیک اضافه میکینم و آروم همش میزنیم. داخل قالب ریخته و با درجه ۱۸۰ میزاریم بپزه.
تقریبا یک ساعت طول میکشه تا بپزه.
بعد از پخت وقتی از حرارت افتاد روشو با گاناش تزئین کردم.
(تهیه گاناش : خامه و شکلات تخته ای رو به روش بنماری آب میکنیم)
میتونین بجای شیر نصف گلاب و نصف آب ولرم بزیزین.
Mehri Shakiba
 

TurkmenGelin

Guest
مشاهده پیوست 2645
کیک اسفنجی با بافت عالی
مناسب برای خامه کشی

تخم مرغ ۵ عدد
شکر یک لیوان و دو سوم لیوان
آرد ۲ لیوان و دوسوم لیوان
شیر ولرم یک لیوان
گلاب یک چهارم لیوان دمای محیط
روغن نصف لیوان
بکینگ پودر یک ق غ خ سر پر
وانیل مقداری
اول از همه سفیده تخم مرغ رو جدا میکنیم و با همزن میزنیم وقتی کمی حجم گرفت یک سوم لیوان شکر رو بهش اضافه میکنیم و تا حدی میزنیم که پفکی بشه و وقتی برمیگردونیم از ظرف نریزه بعد میزاریم داخل یخچال.
زرده و شکر و وانیل رو هم زده تا جایی که کرمی بشه روغن رو اضافه میکنیم و هم میزنیم، بعد شیر و گلاب رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و تو این مرحله آرد و بکینگ پودر الک شده رو آروم آروم اضافه میکنیم و بصورت دورانی هم میزنیم و در آخرین مرحله سفیده تخم مرغ رو به مایع کیک اضافه میکینم و آروم همش میزنیم. داخل قالب ریخته و با درجه ۱۸۰ میزاریم بپزه.
تقریبا یک ساعت طول میکشه تا بپزه.
بعد از پخت وقتی از حرارت افتاد روشو با گاناش تزئین کردم.
(تهیه گاناش : خامه و شکلات تخته ای رو به روش بنماری آب میکنیم)
میتونین بجای شیر نصف گلاب و نصف آب ولرم بزیزین.
Mehri Shakib
عزیزم من دوبار از این دستور پختم واقعا عالی شد?
 

TurkmenGelin

Guest
IMG_20201218_011131_379.jpg


کیک شکلاتی با پف عالی

تخم مرغ ۴ عدد
شکر یکونیم لیوان
روغن نصف لیوان
بکینگ پودر یک قاشق غذا خوری
وانیل کمی
پودرکاکائو ۳ونیم قاشق غذا خوری
شیر ولرم یک لیوان
وانیل کمی
آرد ۲ونیم لیوان
زرده و سفیده رو جدا میکنیم و سفیده تخم مرغ رو اونقدر با همزن برقی میزنیم تا کامل پفکی بشه،میزاریم یخچال، بعد، زرده، وانیل و شکرو هم میزنیم کمی بعد روغن و پودر کاکائو رو اضافه میکنیم،‌ همش میزنیم تا قشنگ یکدست بشه، بعد شیر رو ریخته و کمی ک همش بزنیم کافیه، بکینگ پودر و آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا یکدست بشه، آخرین مرحله هم سفیده تخم مرغ رو اضافه کرده و با لیسک همش میزنیم آروم و بصورت دورانی، توی قالب ۲۳ یا ۲۵ سانتی با ارتفاع ۹ سانت میزاریم با ۱۸۰ درجه، بمدت ۴۵ دقیقه،
بعد از اینکه پخت و از حرارت افتاد، روش گاناش میریزیم. گاهی اوقات من : یک لیوان شیر رو با یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و ۲ قاشق غذاخوری شکر روی گاز همش میزنم تا غلیظ بشه آخراش کمی گلاب اضافه میکنم و کمی ک خنک شد روی کیک میزیزم و روش پودر کاکائو الک میکنم.
در واقع این کیک اسفنجی شکلاتی هستش که میتونین خامه کشی کنین?
Mehri Shakiba
 

دختر جذاب

Guest
من از این هنر ها ندارم
فقط یه بار درست کردم که اونم پودر نیمه اماده داشت من فقط تخم مرغ و شیر و پودر رو مخلوط کردم گذاشتم تو فر?عکس هم نگرفتم
 

TurkmenGelin

Guest
IMG_20201218_011255_944.jpg

دسر پتی پور شکلاتی
۱بسته پتی پور
۳لیوان شیر
۳ق ارد
۶ق شکر
۱ق غ پودر کاکاعو
کمی‌گلاب
۱۵۰گرم خامه صبحانه....۱۵۰گرم شکلات تخته ای
شیر شکر ارد پودرکاکاعو باهم قاطی میکنیم میزاریم رو شعله تا غللیظ بشه بعدش گلاب اضافه میکنیم
بعدکمی ازموادو تو ظرف ریخته و پتی پور میچینیم تااخرهمینحوری ادامه میدیم
بعدش خامه و شکلات و رو اجاق باشعله ی کم گذاشته تا اب بشن و رو دسرمون میریزیم
این دسر خیلی خوشمزه میشه حتما یبار امتحان کنین
 
استارتر
استارتر

بانوی عمارت

Guest
مشاهده پیوست 2647
دسر پتی پور شکلاتی
۱بسته پتی پور
۳لیوان شیر
۳ق ارد
۶ق شکر
۱ق غ پودر کاکاعو
کمی‌گلاب
۱۵۰گرم خامه صبحانه....۱۵۰گرم شکلات تخته ای
شیر شکر ارد پودرکاکاعو باهم قاطی میکنیم میزاریم رو شعله تا غللیظ بشه بعدش گلاب اضافه میکنیم
بعدکمی ازموادو تو ظرف ریخته و پتی پور میچینیم تااخرهمینحوری ادامه میدیم
بعدش خامه و شکلات و رو اجاق باشعله ی کم گذاشته تا اب بشن و رو دسرمون میریزیم
این دسر خیلی خوشمزه میشه حتما یبار امتحان کنین
مرسی عزیزم??
 

TurkmenGelin

Guest
IMG_20201218_011410_768.jpg

دسر شکلاتی
قبلش بهتون بگم ک این یه دسر فوووق العاده خوشمزس با عطر و طعمی بینظیر یجورایی مزه ی دنت میده ولی خوشمزه تر??حالا بریم سراغ رسپی
مواد لازم
۴لیوان شیر
۸ق شکر
۲ق پودر کاکائو
۱عدد تخم مرغ
۴ق غ ارد
نصف بسته خامه
۲۵گرم کره
همه مواد رو ب غیراز خامه و کره میزاریم رو حرارت کم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ شه اخر سرم خامه و کره رو اضافه میکنیم
 
استارتر
استارتر

بانوی عمارت

Guest
خواهش میکنم گلم
بازم هست اگه خواستی بفرستم؟
اگه ممکنه و واستون راحت?
من تو اینستا زیاد میبینم اما وقتی درست میکنم اون چیزی که میخوام نمیشه همه موادو خراب میکنم.دقیق از رو دستور میرم ولی نمیشه?
 

TurkmenGelin

Guest
IMG_20201218_011604_060.jpg

دسر هزار و یک شب
(Binbir Gece Tatlısı)
موادمحلبی شیره :
یک پیمانه شیره انگور یاشیره توت(من مخلوط هر دوتارو ریختم)
آب ۳ پیمانه
آرد ۴ ق غ خ
کره ۵۰ گرم
موادمحلبی سفید:
شیر ۴ لیوان
شکر دوسوم پیمانه
وانیل مقداری
نشاسته۲ ق غ خ
آرد ۲ق غ خ
کره ۲۰ گرم
طرز تهیه:
داخل یک قابلمه آب وشیره و آرد رو میریزیم ومخلوطش میکنیم وباشعله ملایم مرتب همش میزنیم وقتی غلیظ شد کره رومیریزیم و همش میزنیم وقتی کره آب شدخاموش میکنیم
تهیه محلبی سفید:
داخل یک قابلمه جداگانه شیر،نشاسته،آردوشکر رو مخلوط میکینم و میزاریم روی گاز و مرتب همش میزنیم تا گلوله نشه وقتی غلظتش مثل فرنی شد وانیل و کره رو میریزیم و کمی بعد گاز رو خاموش میکینم،
بهتره دو تا محلبی رو همزمان درست کنین چون اگر یکیش رو اول درست کنین ممکنه کمی ببنده.
بعدکف یک پیرکس روباکره چرب میکنیم ویک ملاقه از موادسفیدرو وسط پیرکس میریزیم ویک ملاقه از محلبی شیره رو هم دقیقا وسط مواد سفید میریزیم، و دوباره ازمواد شیره یک ملاقه میریزیم،به همین ترتیب ادامه میدیم تا تموم بشن وبمدت ۴ساعت داخل یخچال میزاریم تاببنده وقتی بست برمیگردونیم وبه شکل دلخواه برش میزنیم.
Mehri Shakiba
 

TurkmenGelin

Guest
IMG_20201218_011819_611.jpg


دسر آمریکایی
شیر ۳ لیوان
شکر ۶ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۲ قاشق غذاخوری
وانیل مقداری
پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
کره ۲ قاشق غذاخوری
موز دو عدد
بیسکوییت پتی بور یک بسته
۴ قاشق غذاخوری خامه

طرز تهیه :
اول از همه بیسکوییت هارو کامل خرد میکنیم و موز رو هم پوره میکنیم و با خامه باهم مخلوط میکنیم و با دست گلوله کرده و بشکل توپک درمیاریم و داخل ظرف مورد نظر میچینیم، میزاریم یخچال تا قشنگ سفت بشه. اگر توپک ها کمی شل شدن کمی بیسکوئیت اضافه کنین ولی اگر سفت بشن کمی موز اضافه کنین تا قشنگ و یکدست بشن.
حالا میریم سراغ محلبی :
شیر و شکر و نشاسته و پودر کاکائو رو باهم مخلوط میکنیم و روی گاز میزاریم تا غلظتش مثل فرنی بشه بعد که غلیظ شد کره و وانیل رو اضافه میکینم و یکی دو دقیقه بعد خاموش میکنیم و روی توپکها میریزیم وقتی از حرارت افتاد میزاریم داخل یخچال و بعد بشکد دلخواه سرو میکنیم
Mehri Shakiba
 

TurkmenGelin

Guest
IMG_20201218_011919_195.jpg

مواد لازم برای این دسر
3لیوان شیر
12قاش غ شکر
شکلات تخته ای مقداری(درصورت نبود شکلات،پودرکاکائو جایگزینه،ولی اگه باشه خوشمزه تره)3ق پودر کاکائو
نصف بسته خامه ی صبحانه
4قاشق غ پودر ژلاتین
کمی وانیل و گلاب و پودرژلاتین را با نصف لیوان چای خوری آب سرد هم زده روی بخار کتری میزاریم
مقداری شکلات تخته ای را ریز کرده با یک قاشق خامه روی بخار کتری گذاشته تا آب بشه
شیر ،شکر،خامه،پودر کاکائو، وانیل و گلاب و پودرژلاتینو شکلات تخته ای آب شده را باهم مخلوط کرده،توی قالب مورد نظر ریخته و یک شب تو یخچال گذاشته(حدود8ساعت بمونه)بعد از قالب درآورده و تزئین کرده و نوش جون میکنین☺️?
 

TurkmenGelin

Guest
IMG_20201218_012039_182.jpg

#سارای_تاتلیسی


یک لیتر شیر (چهارونیم لیوان)
نصف پیمانه آرد
دو ق غ پودر نشاسته گندم
نصف لیوان شکر
یک ق م وانیل
یک ق غ کره
برای کناره دسر فندوق خرد شده ویا هرمغزی که دوست داشتین
برای روی دسر هم نصف لیوان خامه و۴۰گرم شکلات تخته ای ‌


به جز کره و وانیل تمام موارد گفته شده رو باهم مخلوط کنید روی حرارت بزارین مرتب هم بزنید تا محلبی شما سفت بشه بعدکه محلبی آماده شد کره و وانیل رو اضافه کنید خوب باهمزن به مدت پنج دقیقه بزنید بعد داخل لیوان یاهر قالبی که دوست داشتین بریزین روی مواد رو سلفون بکشید بعد بزارین داخل یخچال حداقل ۳ساعت بمونه. بیشترم باشه بهتر. بعد از یخچال بیارین بیرون به کمک چاقو دسر رو از قالب یا لیوان خارج کنید.بعد داخل فندوق یا مغزدلخواه کناره ها روغلت بدین ودر ظرف سرو بچنید ،برای قسمت شکلاتی هم خامه روروی حرارت بزارین همینکه ازکنارها شروع به جوشیدن کرد ازروی حرارت بردارین وشکلات رواضافه کنید مرتب هم بزنید تا یکدست بشه بعد سس آماده شده رو بریزین روی دسر


? @ashpaziiy
 

مامان اروین

Guest
دیشب شیرینی مشهدی درست کردم خوشمزه بود ولی هرچی بود شیرینی مشهدی نبود...
اگ توش یکم کشمش میزدم شیرینی کشمشی میشد
 

بالا