کیا کیک کدو حلوایی بلدن بیان

  • شروع کننده موضوع Aylin00
  • تاریخ شروع

بور چشم سبز

Guest
من یکبار درست کردم نپسندیدم
 

ارشا

Guest
تاحالا درست نکردم
طرز تهیشو بگو
مواد لازم برای تهیه کیک کدو حلوایی

آرد 250 گرم
تخم مرغ 3 عدد
شکر 160 گرم
کدو حلوایی پخته و پوره شده 1 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
پوست لیمو ترش یا پرتقال 1 قاشق چایخوری
روغن مایع 200 گرم
آب لیمو ترش تازه 1 قاشق سوپخوری

مراحل تهیه کیک کدو حلوایی

برای تهیه این کیک ابتدا باید کدو حلوایی رو برش بزنیم و تخمه های اون رو خارج کنیم. برای تهیه این کیک ما به قسمت گوشتی کدو نیاز داریم که به اندازه مورد نظر از کدو جدا می کنیم.

برش زدن کدو حلوایی

برش های کدو حلوایی رو داخل سبد بخار پز قرار میدیم و با یک و نیم تا دو لیوان آب بخار پز می کنیم. یکی از راه های کیفیت بهتر و طعم مطلوب تر کدو حلوایی بعد از پخت شیوه پخت اون هست. اگر کدو رو با مقدار زیادی آب بزپیم باعث میشه تا کدو بعد از پخت هم ظاهر خودش رو از دست بده و هم بیشتر مزه آب به خودش بگیره. اجازه میدیم تا کدو حلوایی بپزه و بعد از پخت اون رو خارج کرده و روی سبد قرار میدیم تا آب اضافیش گرفته و خنک بشه.

بخار پز کردن کدو حلوایی

کدو حلوایی بعد از پخت به راحتی قسمت گوشتیش جدا میشه فقط کافیه که با کمک یک قاشق قسمت گوشتی رو از پوست اون جدا کنیم و داخل میکسر یا غذاساز بریزیم تا پوره بشه.

پوره کردن کدو حلوایی پخته شده

برای پخت کیک ابتدا قالب مناسب که بهتره اندازه اش بین 20 تا 22 سانتی متر باشه رو آماده کرده و کفش رو کاغذ روغنی میندازیم و بعد فر رو روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم. آرد رو همراه با نمک و بکینگ پودر ویسک و بعد دو تا سه بار از الک رد می کنیم و فعلاً کنار میذاریم. حالا تخم مرغ ها رو درون یک ظرف مناسب میشکنیم و شکر رو به صورت تدریچی و موقعی که در حال همزدن با همزن برقی هستیم اضافه میکنیم.

اضافه کردن شکر به تخم مرغ

برای 5 دقیقه تخم مرغ و شکر رو هم مزنیم تا تخم مرغ ها حجم بگیرن و ما یک مخلوط کرم رنگ روشن داشته باشم و بعد وانیل رو اضافه میکنیم.

اضافه کردن وانیل به مخلوط شکر و تخم مرغ ها

سپس آبلیمو ترش رو خیلی خیلی بهتر هست تازه باشه اضافه می کنیم و مخلوط رو مجدداً با دور متوسط به هم میزنیم.

حالا رنده پوست لیمو یا پرتقال رو اضافه می کنیم و و یک دور هم میزنیم.

سپس نوبت اضافه کردن روغن مایع میرسه. روغن رو هم به مخلوط اضافه می کنیم و با هم هم مزنیم.

حالا 1 پیمانه پوره کدو حلوایی رو اضافه می کنیم و برای 1 دقیقه مخلوط رو هم میزنیم.

و نهایتاً مخلوط آردیمون رو طی سه مرحله اضافه می کنیم و هر بار به بدون همزن و با کمک لیسک به خورد موادمون میدیم تا یک مخلوط یکدست و یکنواخت به دست بیاد.

مایه کیک که یکدست شد در قالبی که آماده کرده ایم ریخته و در طبقه وسط فر قرارمیدیم و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه اجازه میدیم تا کیک بپزه. (زمان پخت بستگی به حرارت فر شما دارد) وقتی روی کیک طلایی شد و برای تست اگر سیخ چوبی را در مرکز کیک فرو کردید و تمیز بیرون اومد کیک ما پخت خودش رو کامل انجام داده. قالب را از فر خارج می کنیم و بعد از اینکه از حرارت افتاد اون رو از قالب خارج میکنیم و کاغذ روغنی را از کیک جدامی کنیم. مجددا کیک را برگردانید و بگذارید کاملا به دمای محیط برسد سپس به سلیقه خودمون تزئین و برش زده و سرو می کنیم
 
استارتر
استارتر

Aylin00

Guest
مواد لازم برای تهیه کیک کدو حلوایی

آرد 250 گرم
تخم مرغ 3 عدد
شکر 160 گرم
کدو حلوایی پخته و پوره شده 1 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
پوست لیمو ترش یا پرتقال 1 قاشق چایخوری
روغن مایع 200 گرم
آب لیمو ترش تازه 1 قاشق سوپخوری

مراحل تهیه کیک کدو حلوایی

برای تهیه این کیک ابتدا باید کدو حلوایی رو برش بزنیم و تخمه های اون رو خارج کنیم. برای تهیه این کیک ما به قسمت گوشتی کدو نیاز داریم که به اندازه مورد نظر از کدو جدا می کنیم.

برش زدن کدو حلوایی

برش های کدو حلوایی رو داخل سبد بخار پز قرار میدیم و با یک و نیم تا دو لیوان آب بخار پز می کنیم. یکی از راه های کیفیت بهتر و طعم مطلوب تر کدو حلوایی بعد از پخت شیوه پخت اون هست. اگر کدو رو با مقدار زیادی آب بزپیم باعث میشه تا کدو بعد از پخت هم ظاهر خودش رو از دست بده و هم بیشتر مزه آب به خودش بگیره. اجازه میدیم تا کدو حلوایی بپزه و بعد از پخت اون رو خارج کرده و روی سبد قرار میدیم تا آب اضافیش گرفته و خنک بشه.

بخار پز کردن کدو حلوایی

کدو حلوایی بعد از پخت به راحتی قسمت گوشتیش جدا میشه فقط کافیه که با کمک یک قاشق قسمت گوشتی رو از پوست اون جدا کنیم و داخل میکسر یا غذاساز بریزیم تا پوره بشه.

پوره کردن کدو حلوایی پخته شده

برای پخت کیک ابتدا قالب مناسب که بهتره اندازه اش بین 20 تا 22 سانتی متر باشه رو آماده کرده و کفش رو کاغذ روغنی میندازیم و بعد فر رو روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم. آرد رو همراه با نمک و بکینگ پودر ویسک و بعد دو تا سه بار از الک رد می کنیم و فعلاً کنار میذاریم. حالا تخم مرغ ها رو درون یک ظرف مناسب میشکنیم و شکر رو به صورت تدریچی و موقعی که در حال همزدن با همزن برقی هستیم اضافه میکنیم.

اضافه کردن شکر به تخم مرغ

برای 5 دقیقه تخم مرغ و شکر رو هم مزنیم تا تخم مرغ ها حجم بگیرن و ما یک مخلوط کرم رنگ روشن داشته باشم و بعد وانیل رو اضافه میکنیم.

اضافه کردن وانیل به مخلوط شکر و تخم مرغ ها

سپس آبلیمو ترش رو خیلی خیلی بهتر هست تازه باشه اضافه می کنیم و مخلوط رو مجدداً با دور متوسط به هم میزنیم.

حالا رنده پوست لیمو یا پرتقال رو اضافه می کنیم و و یک دور هم میزنیم.

سپس نوبت اضافه کردن روغن مایع میرسه. روغن رو هم به مخلوط اضافه می کنیم و با هم هم مزنیم.

حالا 1 پیمانه پوره کدو حلوایی رو اضافه می کنیم و برای 1 دقیقه مخلوط رو هم میزنیم.

و نهایتاً مخلوط آردیمون رو طی سه مرحله اضافه می کنیم و هر بار به بدون همزن و با کمک لیسک به خورد موادمون میدیم تا یک مخلوط یکدست و یکنواخت به دست بیاد.

مایه کیک که یکدست شد در قالبی که آماده کرده ایم ریخته و در طبقه وسط فر قرارمیدیم و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه اجازه میدیم تا کیک بپزه. (زمان پخت بستگی به حرارت فر شما دارد) وقتی روی کیک طلایی شد و برای تست اگر سیخ چوبی را در مرکز کیک فرو کردید و تمیز بیرون اومد کیک ما پخت خودش رو کامل انجام داده. قالب را از فر خارج می کنیم و بعد از اینکه از حرارت افتاد اون رو از قالب خارج میکنیم و کاغذ روغنی را از کیک جدامی کنیم. مجددا کیک را برگردانید و بگذارید کاملا به دمای محیط برسد سپس به سلیقه خودمون تزئین و برش زده و سرو می کنیم
ممنون گلم دستور پخت منم یکم متفاوت تره از اینه ولی خیلی خوشمزه میشه
 

بالا