استاد لازانیا هستم درخدمد شومادخترا دستور پخت لازانیا رو صادر کردن ولی نمیدونن مامانشون بلد نیست شفاهی بلدما اما کتبی تا حالا
درست نکردم هر کی خوب درست میکنه بیاد فوت و فنشو بگه تا تِرررر نزنم برای ناهار فردا میخوام
بفرما استاداستاد لازانیا هستم درخدمد شوما
اوستا یه سلام وربفرما استاد
بویور
مایه ماکارانی آماده گرفتم خوشم نیومداگه میخوای راحترین راه و خوووشمزه ترین روشو بری مایه لازانیایه آماده بگیر
من یبار مهرام شو گرفتم عااالی بود
اگر م که نه خودت آماده کن دیه
گوشت چرخی و دلمه و قارچ و ادویه
سلیقه ی آبجی من نخود سبزم میریزه
ورق هارو بزار داخل آب نرم شد شروع ب کار کن
لایه لایه مواد و بریز داخلش پنیر هم روی هر لایه بریز
من مجرد بودم گرفته بودممایه ماکارانی آماده گرفتم خوشم نیومد
اگه اینم مثل اون باشه ندوست
میخوام برای دست اول عالی باشه خوششون بیاد
خودم درست میکنم مایشو گفتم دیگه کلی بلدم فوت و فنشو بگو لابه ها چقدر نرم بشن ؟
آویشن سس قرمزنمیزنی؟
پودر سیر هم بزن من پود موسیر میزنم البته ادویه بعد تفت مواد اول گوشت و رب دست آخر ادویهمایه ماکارانی آماده گرفتم خوشم نیومد
اگه اینم مثل اون باشه ندوست
میخوام برای دست اول عالی باشه خوششون بیاد
خودم درست میکنم مایشو گفتم دیگه کلی بلدم فوت و فنشو بگو لابه ها چقدر نرم بشن ؟
آویشن سس قرمزنمیزنی؟
پریا جون تو چن روز پیش درست کرده بودی عکسشو بزار دیانا ببینعزیزم من لازانیای نیمه آماده زر میگیرم بعد وتو قابلمه آب میریزم تا جوش بیاد وبعد توش نمک وروغن میریزم لایه های لازانیارو ۳ تا ۳ تا داخل آب جوش میندازم به مدت ۱ دقیقه هر چی که نرمیش مدنظرته بعد مایه لازانیا گوشت وپیاز تفت میدم با روغن و ازاونورم قارچمو جدا تفت میدم با کره آخر کار همرو قاطی میکنم یه قاشق رب میریزم هم میزنیم که بوی خامی رب بره میزارم کنار مایه م سرد بشه پسر من فقط قارچ وگوشت دوست داره شما میتونی چیزای دیگه هم اضافه میکنی بعد میرم سراغ سس بشامل ودرست میکنم برای لازانیام ولایه لایه پنیر پیتزا وسس بشامل میریزم مزه لازانیا خیلی بستگی به سس بشاملت داره باید اول خامی آرد وبگیری بعد بقیه مراحل سس بشامل انجام بده وپنیر هم جنس خوب بگیر وکشدار
چشم نگار جانم الان میزارم عزیزم❤❤❤❤❤پریا جون تو چن روز پیش درست کرده بودی عکسشو بزار دیانا ببین
پریا جون تو چن روز پیش درست کرده بودی عکسشو بزار دیانا ببین مشاهده پیوست 383634
آخی جوجه ها رو بده من نگه دارم های ماچ از این میکنم های از اوندوتا جوجه ها رو انداختن گردن من لطفاً توضیح بدین میام میخونم سرم خلوت شد
نگار جان گذاشتم عزیزم❤❤❤❤پریا جون تو چن روز پیش درست کرده بودی عکسشو بزار دیانا ببین
مرررسینگار جان گذاشتم عزیزم❤❤❤❤