ویدیوهای آموزشیشو از کجا گرفتید؟؟
مامان اروین Guest Dec 30, 2020 #6 hendoone گفت: من چن سال پیش مربی بودم کارکردم یه دوره ی کمی? کلیک کنید تا باز شود... چجوری مربی زومبا شدی ... خعلیی سخته?
hendoone گفت: من چن سال پیش مربی بودم کارکردم یه دوره ی کمی? کلیک کنید تا باز شود... چجوری مربی زومبا شدی ... خعلیی سخته?
استارتر استارتر پاندا تپولی Guest Dec 30, 2020 #7 hendoone گفت: من چن سال پیش مربی بودم کارکردم یه دوره ی کمی? کلیک کنید تا باز شود... اره سوال منم هست چطوری مربی شدی؟؟??
hendoone گفت: من چن سال پیش مربی بودم کارکردم یه دوره ی کمی? کلیک کنید تا باز شود... اره سوال منم هست چطوری مربی شدی؟؟??
بسته شد Guest Dec 30, 2020 #8 miss wise گفت: اره سوال منم هست چطوری مربی شدی؟؟?? کلیک کنید تا باز شود... miss wise گفت: اره سوال منم هست چطوری مربی شدی؟؟?? کلیک کنید تا باز شود... یه جایی بود که رفتم تست دادم اونام خوششون اومد مدرک اینا نداشتم قبلش کلاس رفته بودم البته
miss wise گفت: اره سوال منم هست چطوری مربی شدی؟؟?? کلیک کنید تا باز شود... miss wise گفت: اره سوال منم هست چطوری مربی شدی؟؟?? کلیک کنید تا باز شود... یه جایی بود که رفتم تست دادم اونام خوششون اومد مدرک اینا نداشتم قبلش کلاس رفته بودم البته