هایدی
Guest
چکار کنیم پنیر پیتزا کشدار شود
استفاده از پنیر پیتزای مرغوب
هر چقدر پنیر پیتزا مرغوبتر و با کیفیت تر باشد بیشتر کش می آید. علاوه بر این عوامل دیگری مانند گل پنیر، رطوبت، PH و میزان چربی پنیر پیتزا نیز به کیفیت آن بستگی دارد.
در صورتی که پنیر پیتزا به روش مناسب تولید شود و لخته های پنیر به اندازه کافی در معرض حرارت قرار بگیرند، کیفیت پنیر افزایش می یابد و کشدار تر می شود.
در بازار مارک های مختلف پنیر وجود دارد. کافیست پرطرفدار ترین مارک های پنیر پیتزا را برای پخت پیتزا امتحان کنید و میزان کش آمدن این پنیر ها را مشاهده نمایید
خیس کردن پنیر
اگر قبل از قرار دادن پیتزا در فر روی پنیر پیتزا را با مقدار اندکی آب خیس کنید، رطوبت پنیر کمی بیشتر شده و در نتیجه بهتر کش می آید.برای خیس کردن پنیر می توانید با استفاده از اسپری روی آن آب بپاشید در این شرایط آب به مقدار کم روی سطح پنیر پخش می شود.
دقت داشته باشید پنیر پیتزا نباید به هیچ وجه خیلی خیس و آبدار شود.
ترکیب کردن دو نوع پنیر
اگر برای تهیه پیتزا از دو مدل پنیر مختلف استفاده کنید، پیتزا کش دار تر و خوشمزه تر می شود
برای این کار باید رشته های ریز یا درشت این دو نوع پنیر را با هم مخلوط کرده و روی سطح پیتزا پخش کنید تا پنیر پیتزا در هنگام پخت به صورت یکنواخت روی پیتزا باز شود و بیشتر کش بیاید.
ضمناً انواع پنیر پیتزا در سوپر مارکت ها و فروشگاه های محصولات پروتئینی موجود می باشند