خانوادم کرونا گرفتن ۱۰ روز طول کشید و خوب شدن بنظرتون خطرناکه؟ خواهرم فقط تست داده و منفی بوده
ستاره___ Guest Jan 9, 2021 #1 خانوادم کرونا گرفتن ۱۰ روز طول کشید و خوب شدن بنظرتون خطرناکه؟ خواهرم فقط تست داده و منفی بوده
استارتر استارتر ستاره___ Guest Jan 9, 2021 #3 بچه ها خانوادم میگن دلمون تنگ شده میخوایم بیایم ببینیموتون و این حرفا منم روم نمیشه بگم نیاید بهشون
استارتر استارتر ستاره___ Guest Jan 9, 2021 #4 دختر جذاب گفت: یه هفته دیگه صبر کنید بازم فاصله بگیرین تا یه هفته کلیک کنید تا باز شود... راستش من اصلا اصرار ندارم برم دیدنشون چون هم بچه یک سال و نیمه دارم هم خودم مشکل ریه دارم ولی خب خانوادم اصرار دارن
دختر جذاب گفت: یه هفته دیگه صبر کنید بازم فاصله بگیرین تا یه هفته کلیک کنید تا باز شود... راستش من اصلا اصرار ندارم برم دیدنشون چون هم بچه یک سال و نیمه دارم هم خودم مشکل ریه دارم ولی خب خانوادم اصرار دارن
ساده دل? Guest Jan 9, 2021 #6 بهتر بود چند روز دیگه صبر میکردن ولی الان که اصرار به اومدن دارن با ماسک و رعایت موارد بهداشتی انشاالله که مشکلی پیش نمیاد
بهتر بود چند روز دیگه صبر میکردن ولی الان که اصرار به اومدن دارن با ماسک و رعایت موارد بهداشتی انشاالله که مشکلی پیش نمیاد
استارتر استارتر ستاره___ Guest Jan 9, 2021 #7 من ازدواج کردم عزیزم نگرفتم کرونا اونا گرفتن دخترمم که میبینن همش بوسش میکنن از صورتش خیلی میترسم همشون هم تست ندادن فقط خواهرم داده و تستش منفی شده
من ازدواج کردم عزیزم نگرفتم کرونا اونا گرفتن دخترمم که میبینن همش بوسش میکنن از صورتش خیلی میترسم همشون هم تست ندادن فقط خواهرم داده و تستش منفی شده
استارتر استارتر ستاره___ Guest Jan 9, 2021 #8 هلنم گفت: چبه نظرم یه بهونه بیار نرو خطرناکه کلیک کنید تا باز شود... من نمیخوام برم اونا میخوان بیان ده دقیقه فاصله خونه هامونه چه بهونه ای بیارم عزیزم ؟ چی بگم بنظرت؟
هلنم گفت: چبه نظرم یه بهونه بیار نرو خطرناکه کلیک کنید تا باز شود... من نمیخوام برم اونا میخوان بیان ده دقیقه فاصله خونه هامونه چه بهونه ای بیارم عزیزم ؟ چی بگم بنظرت؟
هلنم Guest Jan 9, 2021 #9 ستاره___ گفت: من نمیخوام برم اونا میخوان بیان ده دقیقه فاصله خونه هامونه چه بهونه ای بیارم عزیزم ؟ چی بگم بنظرت؟ کلیک کنید تا باز شود... بگو خونه نیستم یا مریضم گرفتارم نمیدونم عزیزم??
ستاره___ گفت: من نمیخوام برم اونا میخوان بیان ده دقیقه فاصله خونه هامونه چه بهونه ای بیارم عزیزم ؟ چی بگم بنظرت؟ کلیک کنید تا باز شود... بگو خونه نیستم یا مریضم گرفتارم نمیدونم عزیزم??
mersana1400 Guest Jan 9, 2021 #10 ستاره___ گفت: راستش من اصلا اصرار ندارم برم دیدنشون چون هم بچه یک سال و نیمه دارم هم خودم مشکل ریه دارم ولی خب خانوادم اصرار دارن کلیک کنید تا باز شود... اگه عزیزم این مشکل هم داری و بچه هم داری که اصلا صلاح نیست خطرناکه بازم صبر کن
ستاره___ گفت: راستش من اصلا اصرار ندارم برم دیدنشون چون هم بچه یک سال و نیمه دارم هم خودم مشکل ریه دارم ولی خب خانوادم اصرار دارن کلیک کنید تا باز شود... اگه عزیزم این مشکل هم داری و بچه هم داری که اصلا صلاح نیست خطرناکه بازم صبر کن
استارتر استارتر ستاره___ Guest Jan 9, 2021 #12 شلوار گفت: حداقل ۲ هفته باید قرنطینه شن الان که فقط ۱۰ روز گذشته ? کلیک کنید تا باز شود... شوهرمم اصلا راضی نیست بیان همش میگه خدای نکرده کرونا بگیره بچه میخوای چکار کنی
شلوار گفت: حداقل ۲ هفته باید قرنطینه شن الان که فقط ۱۰ روز گذشته ? کلیک کنید تا باز شود... شوهرمم اصلا راضی نیست بیان همش میگه خدای نکرده کرونا بگیره بچه میخوای چکار کنی
دختر جذاب Guest Jan 9, 2021 #13 ستاره___ گفت: راستش من اصلا اصرار ندارم برم دیدنشون چون هم بچه یک سال و نیمه دارم هم خودم مشکل ریه دارم ولی خب خانوادم اصرار دارن کلیک کنید تا باز شود... بگو خودت علائمکرونا داری
ستاره___ گفت: راستش من اصلا اصرار ندارم برم دیدنشون چون هم بچه یک سال و نیمه دارم هم خودم مشکل ریه دارم ولی خب خانوادم اصرار دارن کلیک کنید تا باز شود... بگو خودت علائمکرونا داری
استارتر استارتر ستاره___ Guest Jan 9, 2021 #14 دختر جذاب گفت: بگو خودت علائمکرونا داری کلیک کنید تا باز شود... باشه اینجوری بخاطر خودشون شاید مراعات کنن نیان
دختر جذاب گفت: بگو خودت علائمکرونا داری کلیک کنید تا باز شود... باشه اینجوری بخاطر خودشون شاید مراعات کنن نیان
مااماان_ساامیاار Guest Jan 9, 2021 #16 جوجه رنگی گفت: نروووو فقط همین توروخداااا نروووو جدی بگیرید سرسری نیست??????? کلیک کنید تا باز شود... والا
جوجه رنگی گفت: نروووو فقط همین توروخداااا نروووو جدی بگیرید سرسری نیست??????? کلیک کنید تا باز شود... والا