بچه ها این قالب رو میتونم رو شعله پخش کن بزارم رو شعله خیلی کم رو گاز؟
گیلنآز Guest Jan 6, 2021 #1 بچه ها این قالب رو میتونم رو شعله پخش کن بزارم رو شعله خیلی کم رو گاز؟ پیوست ها Screenshot_20210106-205956.jpg 633.9 کیلوبایت · بازدیدها: 72
استارتر استارتر گیلنآز Guest Jan 8, 2021 #3 Hani گفت: برای چی بذاری روی گاز برای پختن؟ کلیک کنید تا باز شود... چون فر ندارم مایکرویو دارم که نمیشه بزارمش داخل مایکرویو این جنس قالب رو
Hani گفت: برای چی بذاری روی گاز برای پختن؟ کلیک کنید تا باز شود... چون فر ندارم مایکرویو دارم که نمیشه بزارمش داخل مایکرویو این جنس قالب رو
Hani Guest Jan 8, 2021 #4 گیلنآز گفت: چون فر ندارم مایکرویو دارم که نمیشه بزارمش داخل مایکرویو این جنس قالب رو کلیک کنید تا باز شود... چرا میتونی بذاری فکر کردم میخوای بذاری روی گاز
گیلنآز گفت: چون فر ندارم مایکرویو دارم که نمیشه بزارمش داخل مایکرویو این جنس قالب رو کلیک کنید تا باز شود... چرا میتونی بذاری فکر کردم میخوای بذاری روی گاز
استارتر استارتر گیلنآز Guest Jan 8, 2021 #5 Hani گفت: چرا میتونی بذاری فکر کردم میخوای بذاری روی گاز کلیک کنید تا باز شود... این جنس قالب میگن داخل مایکرویو جرقه میزنه
Hani گفت: چرا میتونی بذاری فکر کردم میخوای بذاری روی گاز کلیک کنید تا باز شود... این جنس قالب میگن داخل مایکرویو جرقه میزنه
Hani Guest Jan 8, 2021 #6 گیلنآز گفت: این جنس قالب میگن داخل مایکرویو جرقه میزنه کلیک کنید تا باز شود... آخه من سولاردام دارم از این قالب ها توش میذارم هیچی نمیشه
گیلنآز گفت: این جنس قالب میگن داخل مایکرویو جرقه میزنه کلیک کنید تا باز شود... آخه من سولاردام دارم از این قالب ها توش میذارم هیچی نمیشه
استارتر استارتر گیلنآز Guest Jan 10, 2021 #7 Hani گفت: آخه من سولاردام دارم از این قالب ها توش میذارم هیچی نمیشه کلیک کنید تا باز شود... واقعا؟