آیلا
Guest
کیوی از گروه گیاهان گلدار دولپه ای در راسته خلنگ سانان و رده کیویان، این گیاه در ابتدا گیاهی بومی در جنوب چین بوده است و سپس در ابتدای قرن بیستم به نیوزیلند برده شده و در آنجا صورت تجاری کشت شده است.
اما نام کیوی از نام گونهای پرنده زیبا که در نیوزیلند پرنده ملی بوده در دهه شصت میلادیش به این میوه داده شده رایج گردیده است. میوه آن تخم مرغی شکل به اندازه یک تخم مرغ بزرگ (به طول ۵-۸ سانتیمتر و عرض ۴٫۵ – ۵٫۵ سانتیمتر) است و پوست آن قهوهای رنگ و گوشت آن سبز کمرنگ است.
هر یک عدد کیوی حاوی 56 کالری می باشد.
اما نام کیوی از نام گونهای پرنده زیبا که در نیوزیلند پرنده ملی بوده در دهه شصت میلادیش به این میوه داده شده رایج گردیده است. میوه آن تخم مرغی شکل به اندازه یک تخم مرغ بزرگ (به طول ۵-۸ سانتیمتر و عرض ۴٫۵ – ۵٫۵ سانتیمتر) است و پوست آن قهوهای رنگ و گوشت آن سبز کمرنگ است.
هر یک عدد کیوی حاوی 56 کالری می باشد.