آیلا
Guest
انجیر میوه درخت فیکوس (ficus) است که دارای طعم شیرین، بافت نرم، قابل جویدن و همچنین دارای دانههای خوراکی است. انجیر تازه ظریف است و به تندی دچار فساد میشود بنابراین اگر دوست دارید آن را نگهداری کنید میبایست خشک کنید.
انجیر خشک شده شیرینی و لذتبخش است که میتوانید در تمام طول سال آن را به عنوان شیرین کننده چای استفاده کنید. انواع گوناگونی از انجیر را میتوانید در فصلهای مختلف سال در بازار پیدا کنید که برخی از آنها بومی ایران و برخی وارداتی هستند.
هر 100 گرم انجیر تازه حاوی 74 کالری می باشد.
انجیر خشک شده شیرینی و لذتبخش است که میتوانید در تمام طول سال آن را به عنوان شیرین کننده چای استفاده کنید. انواع گوناگونی از انجیر را میتوانید در فصلهای مختلف سال در بازار پیدا کنید که برخی از آنها بومی ایران و برخی وارداتی هستند.
هر 100 گرم انجیر تازه حاوی 74 کالری می باشد.