دقیقا به چی تاپیک من خندیدین؟?? @Coffee @همیار
آیلا Guest Dec 13, 2021 #2 هاله گفت: دقیقا به چی تاپیک من خندیدین؟?? @Coffee @همیار کلیک کنید تا باز شود... خب دوست دوست باش از روبرو هم خنجر نمیزنه ??? مگه مطلبت طنز نبود??
هاله گفت: دقیقا به چی تاپیک من خندیدین؟?? @Coffee @همیار کلیک کنید تا باز شود... خب دوست دوست باش از روبرو هم خنجر نمیزنه ??? مگه مطلبت طنز نبود??
استارتر استارتر هاله Guest Dec 13, 2021 #4 همیار گفت: خب دوست دوست باش از روبرو هم خنجر نمیزنه ??? مگه مطلبت طنز نبود?? کلیک کنید تا باز شود... نه طنز نبود???
همیار گفت: خب دوست دوست باش از روبرو هم خنجر نمیزنه ??? مگه مطلبت طنز نبود?? کلیک کنید تا باز شود... نه طنز نبود???
استارتر استارتر هاله Guest Dec 13, 2021 #5 میخواد بره? گفت: پروفت شبیه جوونیه رویا نونهالیه مشاهده پیوست 109367 کلیک کنید تا باز شود... من؟
آیلا Guest Dec 13, 2021 #6 هاله گفت: نه طنز نبود??? کلیک کنید تا باز شود... من همه چیز و به چشم طنز میبینم?
آیلا Guest Dec 13, 2021 #9 میخواد بره? گفت: مشاهده پیوست 109369 کلیک کنید تا باز شود... حوله رو یکم بکش بالا عروس این چه وضعشه?
مآهور Guest Dec 13, 2021 #10 هاله توی عکس خنجر ب شکم دوست زده شده ولی در متن گفته شده خنجر از پشت زدن ? خوبی هاله جان؟؟ آخرین ویرایش: Dec 13, 2021
کنج دلی Guest Dec 13, 2021 #11 همیار گفت: حوله رو یکم بکش بالا عروس این چه وضعشه? کلیک کنید تا باز شود... جیجی یاشو???
Coffee Guest Dec 13, 2021 #12 هاله گفت: دقیقا به چی تاپیک من خندیدین؟?? @Coffee @همیار کلیک کنید تا باز شود... طنز بود دیگه ?? خودمم گذاشته بودمش قبلا ? دوست هم که خنجر نمیزنه ، البته اگه ظاهرش دوست باشه …
هاله گفت: دقیقا به چی تاپیک من خندیدین؟?? @Coffee @همیار کلیک کنید تا باز شود... طنز بود دیگه ?? خودمم گذاشته بودمش قبلا ? دوست هم که خنجر نمیزنه ، البته اگه ظاهرش دوست باشه …
استارتر استارتر هاله Guest Dec 13, 2021 #14 مآهور گفت: هاله توی عکس خنجر ب شکم دوست زده شده ولی در متن گفته شده خنجر از پشت زدن ? خوبی هاله جان؟؟ کلیک کنید تا باز شود... اره دیگه میکه به دوست خوب از پشت خنجر نمیزنه نامردی نمیکنه یعنی شمشیرو از رو بسته علنی میزنه تو قلبت
مآهور گفت: هاله توی عکس خنجر ب شکم دوست زده شده ولی در متن گفته شده خنجر از پشت زدن ? خوبی هاله جان؟؟ کلیک کنید تا باز شود... اره دیگه میکه به دوست خوب از پشت خنجر نمیزنه نامردی نمیکنه یعنی شمشیرو از رو بسته علنی میزنه تو قلبت
مآهور Guest Dec 13, 2021 #15 هاله گفت: اره دیگه میکه به دوست خوب از پشت خنجر نمیزنه نامردی نمیکنه یعنی شمشیرو از رو بسته علنی میزنه تو قلبت کلیک کنید تا باز شود... آهان پس عجب باهوشیم من ?خدا حفظم کنه ?
هاله گفت: اره دیگه میکه به دوست خوب از پشت خنجر نمیزنه نامردی نمیکنه یعنی شمشیرو از رو بسته علنی میزنه تو قلبت کلیک کنید تا باز شود... آهان پس عجب باهوشیم من ?خدا حفظم کنه ?