کاش اینجا رو زودتر میشناختم

آناکارنینا

⭐کاربر فعال⭐
همیشه تو نینی سایت احساس تنهایی میکردم تا میخواستم دردل کنم چند تا کار بر مرد درخواست میدادن فقط این اواخریه دوست پیدا کردم که اونم گذاشت رفت از سایت ولی اینجا خیلی بهتره زیادم معروف نیست تو سرچ گوگل هم بالا نمیاد تاپیکام که نگران باشم امکاناتشم بهتره
اینم یه تصویر از غروب تبریز برای دوستای گلم،♥️مشاهده پیوست 378577

پرنسا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
همیشه تو نینی سایت احساس تنهایی میکردم تا میخواستم دردل کنم چند تا کار بر مرد درخواست میدادن فقط این اواخریه دوست پیدا کردم که اونم گذاشت رفت از سایت ولی اینجا خیلی بهتره زیادم معروف نیست تو سرچ گوگل هم بالا نمیاد تاپیکام که نگران باشم امکاناتشم بهتره
اینم یه تصویر از غروب تبریز برای دوستای گلم،♥️مشاهده پیوست 378577
جاناااا نقده گوزل 🥰

پرنسا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
باشیوا دولانیم گوزلرین گوزلدی
بیرشی آهنی بوجور بو تصویری گوزل الیب دیر داها سن باخ دا ،دوز باخ هر او شی آهنی دا بیر نفر وارد کی قلبی یارا ،سینیخ، غم زده عین اون غروب آفتاب بو تصویرین خطای دیدی چوکککک دیر🥺💔

نمیدونم چرا دلم رف پیش آدمایی پیدا نیستن ولی شریک غم غروب هستن

صنم

⭐⭐سوپر استار⭐⭐
اینجا بازاره از روی پل عابر عکس انداختن سمت راست بازار طلا تبریزه امیر بازاری
سمت چپ هم میره طرف تربیت

استارتر
استارتر
آناکارنینا

آناکارنینا

⭐کاربر فعال⭐
بیرشی آهنی بوجور بو تصویری گوزل الیب دیر داها سن باخ دا ،دوز باخ هر او شی آهنی دا بیر نفر وارد کی قلبی یارا ،سینیخ، غم زده عین اون غروب آفتاب بو تصویرین خطای دیدی چوکککک دیر🥺💔

نمیدونم چرا دلم رف پیش آدمایی پیدا نیستن ولی شریک غم غروب هستن
ببخشید چند بار متنو خوندم ولی متوجه نشدم

استارتر
استارتر
آناکارنینا

آناکارنینا

⭐کاربر فعال⭐
بگردمت🤣🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
فداسرت چون من فقط میتونم ترکی متوجه بشم نمیتونم صحبت کنم بخاطر اونه متوجه نشدی تو مقصر نیستی🤭🤣🤣🤣
فکر کنم منظورت آدمایین که تو عکس پیدا نیستن مثلاً داخل ماشین یا روی پل عابر پیاده وهر کدوم یه غمی تو دلشون دارن

پرنسا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
فکر کنم منظورت آدمایین که تو عکس پیدا نیستن مثلاً داخل ماشین یا روی پل عابر پیاده وهر کدوم یه غمی تو دلشون دارن
باید اسمتو تو‌گینس ثبت کنیم 😂چون خودم نتونستم بخونم چی نوشتم 🤣🤣🤣

پرنسا

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
ازاین به بعد مترجم زبان ترکی من تو سایتی 🤣من چپو چولاق تایپ میکنم تو ترجمه کن😌🤣

بالا