کاربر شکوفه چرا چیزای بی ادبی میزاره

• شروع کننده موضوع mersana1400
  • تاریخ شروع

مژده

Guest
سلام بچه ها ببخشید من یکم دستم بند بود نرسیدم سر بزنم الان اومدم دیدم تاپیک بی ادبی گذاشتن.

قبلا هم یکی دیگه اومده بود اینجا با اسم کاربری مستهجن میخواست مزاحمت ایجاد کنه منتها درجا اخراجش کردم فرصت اظهار فضله ! پیدا نکرد.

ما چون مادران رو راه انداختیم بعضیا یه جاییشون خیلی سوخته میخوان سایت و دوستی مارو بهم بزنن برن همون نی نی سایت و مامی گپ تو سری بخورن ! ? اون انگل رو هم اخراج کردم آرامش برقرار شد ?

فعلا_تعطیل_تا_اطلاع_ثانوی

Guest
آدمای بی ادب همه جا هستن
چه نی نی سایت چه مادران یعنی اینجا چه مامی گپ چه اینستا.....

مژده

Guest
آدمای بی ادب همه جا هستن
چه نی نی سایت چه مادران یعنی اینجا چه مامی گپ چه اینستا.....

شاید این انگل مرد بود
? o_O o_O o_O :LOL::ROFLMAO::sick::poop::devilish::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
آره هرجا بریم چه فضای مجازی چه دنیای واقعی همیشه انگل و مریض هست اعصابتون رو واسشون خرد نکنید!

با این حجم از بی ادبی حتما مرد بود ! :poop::devilish:?

استارتر
استارتر

mersana1400

Guest
سلام بچه ها ببخشید من یکم دستم بند بود نرسیدم سر بزنم الان اومدم دیدم تاپیک بی ادبی گذاشتن.

قبلا هم یکی دیگه اومده بود اینجا با اسم کاربری مستهجن میخواست مزاحمت ایجاد کنه منتها درجا اخراجش کردم فرصت اظهار فضله ! پیدا نکرد.

ما چون مادران رو راه انداختیم بعضیا یه جاییشون خیلی سوخته میخوان سایت و دوستی مارو بهم بزنن برن همون نی نی سایت و مامی گپ تو سری بخورن ! ? اون انگل رو هم اخراج کردم آرامش برقرار شد ?
خداروشکر مرسی عزیزم

فعلا_تعطیل_تا_اطلاع_ثانوی

Guest
آره هرجا بریم چه فضای مجازی چه دنیای واقعی همیشه انگل و مریض هست اعصابتون رو واسشون خرد نکنید!

با این حجم از بی ادبی حتما مرد بود ! :poop::devilish:?
نه مرد نیست
الان دخترا اینجوری حرف میزنن یکیش تو محلکارم
مهم اینکه وقت جواب دادن رو برای اینا هدر ندید

مژده

Guest
نه مرد نیست
الان دخترا اینجوری حرف میزنن یکیش تو محلکارم
مهم اینکه وقت جواب دادن رو برای اینا هدر ندید
آره دقیقا. هر موقع این آدم های مریض اومدن فقط از کنارشون گذشت کنید اصلا ارزش وقت گذاشتن ندارن

بالا