ژله سفید یا ژله شیر راحت و خوشمزه چگونه تهیه میشود؟

  • شروع کننده موضوع هاله
  • تاریخ شروع

هاله

Guest
آموزش گام به گام ژله سفید یا همان ژله شیر بسیار خوشمزه و راحت




مواد لازم برای ۴ نفر
ژله آلوئه ورا ۱ بسته
آب جوش ۱ لیوان سرخالی
شیر (پرچرب) ۳/۴ لیوان

طرز تهیه
ابتدا در یک کاسه ، یک بسته ژله آلوئه ورا را با یک لیوان سر خالی آب جوش حل می کنیم،
کاسه را روی بخار کتری گذاشته (( مثل روش بن ماری )) تا ذرات ژله حل شود و ژله شفاف وصاف شود.
ژله را در دمای آشپزخانه گذاشته تا سرد شود ،همزمان ۳/۴ لیوان شیر پر چرب را هم کنار آن گذاشته تا این دو هم دما شوند.
با دماسنج یا انگشت خود چک کنید هر وقت دمای شیر و ژله دقیقا برابر شد شیر را روی ژله ریخته و چنانچه همزن برقی دارید بمدت سی ثانیه با همزن و چنانچه ندارید با چنگال یک دقیقه تند هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
حالا ژله را از الک یا صافی توری رد میکنیم تا ذرات معلق شیر جدا شده و صاف و یکدست شود.
ژله را در جام یا قالب مورد نظر ریخته به مدت یک ساعت و نیم بسته به دمای یخچال در یخچال میگذاریم تا ببندد.

سایر نکات
نکته : برا اینکه هر نوع ژله زودتر ببندد موقع حل کردن پودر ژله با آب جوش یک قاشق شکر به آن اضافه کنید.
IMG_20230204_012321_708.jpg
 

بالا