چی کار کنم همه بفهمن مسبب خود.کشی من خانوادم بودند؟

incognito

کاربر جدید
من نیومدم دلداری بگیرم یا بگید خودک.شی راهش نیست
سوالمو جواب بدید
خانواده من با اختلاف عوضی ترین خانواده ای هستند که وجود دارند
اینقدر وحشتناک فرق گذاشتند که نهایت تلاش یه ناپدری یا نامادری بی رحم هم به رفتار اینا نمیرسه
فقط یه نمونشو بگم که پول میدن خواهرم برای دوست پسرش دستبند گرون بخره لباساش همه به روز و شیک و استایلای گرون همه جوره براش خرج کردند حتی از قصد برای اینکه نره مدرسه گفت استرس دارم رفتند نوار قلب گرفتند کلی هزینه کردند چیزیش نباشه و قرص ضد استرس و پول روانشناس و... ولی من دارم کچل میشم کلیه ام مشکل داره پول برا دکترم ندادند مادرم گفت مریض نشی مثل سگ بیفتی یه گوشه من مراقبت نمیکنم میذارمت تو خیابون
یا به خاطر رفتار خودشون افسرده شدم پول قرصامو یواشکی جور میکنم میرم میخرم میگن دیوونه ای تیمارستانی هستی روانپزشک رو دیوونه ها میرن
و چیزای دیگه که توضیحش مفصله و خیلی خصوصی میشه دیگه
حالا من میخوام خود.کشی کنم و تنها انتقامی که میتونم بگیرم اینه که بقیه بفهمن اینا منو کشتند نمیخوام مثل نمایشی که برای فوت اعضای خانوادشون بازی کردن و پشت سر هر و کر میکردند مرگ منم ماست مالی کنند
چجوری این کارو کنم؟ به کی بگم چجوری بگم که نتونن جمعش کنن

آخرین ویرایش:

الهه۷۵

⭐کاربر برتر⭐
چرا با ۱۲۳ تماس نمیگیری و شرایطتو شرح نمیدی؟!
اگه میخوای آبرو ببری و انتقام بگیری که خب عاقلان میگن نکنید و زندگی مستقل شروع کنید و ....
ولی اگه خیلی رو این موضوع پافشاری داری که حاضری بابت آبروریزی و انتقام خودتو بکشی، راه واسه آبروریزی زیاده، با ۱۲۳ تماس بگیر و جونتو نجات بده
حیفه عمرت حروم شه

مامان دلسا

⭐⭐سوپر استار⭐⭐
عزیزم ****** راهش نیست بهتر تلاش درست بخون کار کن مستقل شو اینجوری انتقام بگیر خدانکرده ****** کنی پزشک قانونی میفهم ****** بوده هیچ راهی نداره متاسفم برای پدر ومادری که باعث میشن بچه شون به فکر ****** کنه

استارتر
استارتر

incognito

کاربر جدید
چرا با ۱۲۳ تماس نمیگیری و شرایطتو شرح نمیدی؟!
اگه میخوای آبرو ببری و انتقام بگیری که خب عاقلان میگن نکنید و زندگی مستقل شروع کنید و ....
ولی اگه خیلی رو این موضوع پافشاری داری که حاضری بابت آبروریزی و انتقام خودتو بکشی، راه واسه آبروریزی زیاده، با ۱۲۳ تماس بگیر و جونتو نجات بده
حیفه عمرت حروم شه
نه به خاطر انتقام چرا خودمو باید بکشم
دارم میگم این بی شرفا خودشون باعث مرگ منن مرگ من برای اینا انتقام نیست
کلا دیگه افسردگیم به حدی رسیده جز ****** راهی ندارم دیگه اینقدر فلج شدم اینا هم نباشند من نمیتونم ادامه بدم
ولی میخوام حتما بقیه بدونن حداقل این اتفاق بیفته
ولی نمیدونم چطوری به بقیه بفهمونم

استارتر
استارتر

incognito

کاربر جدید
عزیزم ****** راهش نیست بهتر تلاش درست بخون کار کن مستقل شو اینجوری انتقام بگیر خدانکرده ****** کنی پزشک قانونی میفهم ****** بوده هیچ راهی نداره متاسفم برای پدر ومادری که باعث میشن بچه شون به فکر ****** کنه
گفتم دنبال این حرفا نیستم
نمیتونم دیگه زندگی کنم خیلی افسردگیم ریشه دار شده
ادم افسرده نفس نمیتونه بکشه انرژی دو قدم برداشتن نداره بعد تو میگی مستقل شو؟ مشکل هم یکی دو تا نیست
منظورمم این نبود نفهمن ****** بوده قطعا میفهمن میگم چی کار کنم بقیه بفهمن خانوادم باعث ****** بودن

دختران تابستان

⭐⭐⭐ملکه⭐⭐⭐
نه به خاطر انتقام چرا خودمو باید بکشم
دارم میگم این بی شرفا خودشون باعث مرگ منن مرگ من برای اینا انتقام نیست
کلا دیگه افسردگیم به حدی رسیده جز ****** راهی ندارم دیگه اینقدر فلج شدم اینا هم نباشند من نمیتونم ادامه بدم
ولی میخوام حتما بقیه بدونن حداقل این اتفاق بیفته
ولی نمیدونم چطوری به بقیه بفهمونم
اگه صدبار تلاش کردی وزنده موندی چیییی؟ چی ازت باقی میمونه
هیچ جوره گردن نمیگیرن

آپلود فایل یا ویدیو

بالا