اینجا یکیو دنبال کنیم موضوعاتش برامون میاد؟?
استارتر استارتر شاپرک خواب رفته Guest Dec 10, 2021 #3 Lavender گفت: سلاااام?? کنار زنگوله،رعدوبرق رو بزنید تو قسمت خط خبری. کلیک کنید تا باز شود... حوصلش نبس اونو بخونم مرسی الآن من یکیو دنبال کنم بقیه میبینن یا نه?
Lavender گفت: سلاااام?? کنار زنگوله،رعدوبرق رو بزنید تو قسمت خط خبری. کلیک کنید تا باز شود... حوصلش نبس اونو بخونم مرسی الآن من یکیو دنبال کنم بقیه میبینن یا نه?
استارتر استارتر شاپرک خواب رفته Guest Dec 10, 2021 #4 پسر_جوانمرد گفت: سلام با دنبال کردن کاربرا و برعکس مثل درخواست دوستی و میشه پیام خصوصی رد و بدل کرد البته دنبال کردن آقایون توسط خانما و برعکس و ارسال پیام خصوصی بین کاربر خانم و آقا در سایت ممنوع هست. کلیک کنید تا باز شود... آهان مرسی
پسر_جوانمرد گفت: سلام با دنبال کردن کاربرا و برعکس مثل درخواست دوستی و میشه پیام خصوصی رد و بدل کرد البته دنبال کردن آقایون توسط خانما و برعکس و ارسال پیام خصوصی بین کاربر خانم و آقا در سایت ممنوع هست. کلیک کنید تا باز شود... آهان مرسی
Lavender Guest Dec 10, 2021 #5 اردشیردرازدستم گفت: حوصلش نبس اونو بخونم مرسی الآن من یکیو دنبال کنم بقیه میبینن یا نه? کلیک کنید تا باز شود... باید دسترسی به پروفایلتو مسدود کنی.
اردشیردرازدستم گفت: حوصلش نبس اونو بخونم مرسی الآن من یکیو دنبال کنم بقیه میبینن یا نه? کلیک کنید تا باز شود... باید دسترسی به پروفایلتو مسدود کنی.
استارتر استارتر شاپرک خواب رفته Guest Dec 10, 2021 #7 برگشتم گفت: ببخشین مزاحم شدم, این کاربر رو میشناسین؟ کلیک کنید تا باز شود... مراحمید نه نمیشناسم
استارتر استارتر شاپرک خواب رفته Guest Dec 10, 2021 #8 برگشتم گفت: ممنونم که جواب دادین ? کلیک کنید تا باز شود... خواهش میکنم