چی رفت؟ چی بجاش اومد؟

  • شروع کننده موضوع بسته شد
  • تاریخ شروع

بسته شد

Guest


?آرد سبوسدار رفت?دیابت اومد!

?نمک دریا رفت?فشار خون اومد!

?فلفل خوردن رفت?چربی خون اومد!

?سرمه رفت?عینک و آب مروارید اومد!

?کندر جویدن رفت?ضعف حافظه اومد!

?چای زعفران رفت?ضعف اعصاب اومد!

?لباس پنبه ای رفت?عفونت زنان اومد!

?چوب مسواک رفت?خرابی دندان اومد!

?برگ چغندر رفت?پوکی استخوان اومد!

?سبزی خوردن(تره)رفت?کمخونی اومد!

?شکر سرخ رفت?حساسیت، آلرژی اومد!

?سویق خوردن رفت?ضعف عمومی اومد!

?سرکه طبیعی رفت?نارسائی قلبی اومد!

 
استارتر
استارتر

بسته شد

Guest
❤️ احیــای قلـب :

? خوردن سرکه طبیعی

? در روایات آمده است که سرکه قلب را زنده می کند .
امام علی (ع) فرمود " بهترین غذا (خورش) سرکه است ، مره ها را می شکند و قلب را زنده می کند .

♦️ این روایت سرکه را دارو نمی داند ، بلکه غذا می خواند ، پس مصرف باید مصرف آن مدام باشد . به احتمال زیاد سرکه برای پیشگیری سودمند است ، یعنی افراد سالم سرکه مصرف کنند تا به بیماری قلب دچار نشوند .

? امام علی (ع) می فرماید سرکه ای را بخورید که اول خمر و خود به خود سرکه شود ، بدون آنکه شما کاری انجام دهید که تبدیل به سرکه شود .

? سه چیز هر چه کهنه تر باشد بهتر است ، سرکه و حمام و دوست .

سرکه بهترین درمان کننده ی قلبی است چرا که در روایات آمده است که سرکه سبب حرکت قلب می شود .
همچنین در ادامه می فرمایند سرکه قلب را نورانی می کند .
 

مااماان_ساامیاار

Guest
لباس پنبه ایهمون ش ر ت مامان دوزه؟
 

مامان اروین

Guest
من اخرش نفهمیدم سویق دقیقا چیه
 
استارتر
استارتر

بسته شد

Guest
من اخرش نفهمیدم سویق دقیقا چیه
سویق، خوراکی تازه یا عجیب و غریبی نیست. سویق، آرد تفت داده است؛ مثل آردی که برای تهیه حلوا تفت می‌دهند. کلمه «سویق» یا «صویق»، عربی است که در فارسی قدیم به آن «پِست / پَست» می‌گفته‌اند. در کتاب «ذخیره خوارزمشاهی» که در اوایل قرن ششم هجری و به زبان فارسی در طب نوشته شده، از همین واژه فارسی استفاده شده است.

بعضی سویق را با قاووت و قُوَّتو اشتباه می‌گیرند. ولی سویق با آن‌ها فرق دارد. یکی از تفاوت‌های سویق با قاووت‌ها و قوتوها در این است که قاووت‌ها اکثراً تفت‌ داده نمی‌شوند. البته خواص ویژه خودشان را دارند اما نباید با سویق اشتباهشان گرفت. همچنین در قاووت‌ها از شیرین‌کننده‌ها و طعم‌دهند‌ه‌ها (مثل قند و شکر و هل) استفاده می‌کنند. در حالی که سویق‌ها مواد اضافی ندارند.
 
استارتر
استارتر

بسته شد

Guest
من اخرش نفهمیدم سویق دقیقا چیه
طرز تهیه سویق گندم
خودتان هم می‌توانید در خانه سویق درست کنید
در تهیه سویق دو روش وجود دارد:

در یک روش، ابتدا دانه‌ها را آرد کنید و سپس آرد را تفت دهید.
در روش دوم، نخست دانه‌ها را تفت دهید و سپس آن‌ها را آسیاب کنید.
البته در دانه‌های سبوس‌دار مانند گندم و جو، در روش اول (آرد + تفت)، برخی ابتدا سبوس را جدا و آرد می‌کنند و بعد هر کدام از آرد دانه و آرد سبوس را جداگانه تفت می‌دهند و سپس با هم مخلوط می‌کنند. آن‌ها این روش را بهتر می‌دانند؛ زیرا سبوس نسبت به خود دانه، به حرارت کمتری نیاز دارد و زود می‌سوزد.
 

مامان اروین

Guest
طرز تهیه سویق گندم
خودتان هم می‌توانید در خانه سویق درست کنید
در تهیه سویق دو روش وجود دارد:

در یک روش، ابتدا دانه‌ها را آرد کنید و سپس آرد را تفت دهید.
در روش دوم، نخست دانه‌ها را تفت دهید و سپس آن‌ها را آسیاب کنید.
البته در دانه‌های سبوس‌دار مانند گندم و جو، در روش اول (آرد + تفت)، برخی ابتدا سبوس را جدا و آرد می‌کنند و بعد هر کدام از آرد دانه و آرد سبوس را جداگانه تفت می‌دهند و سپس با هم مخلوط می‌کنند. آن‌ها این روش را بهتر می‌دانند؛ زیرا سبوس نسبت به خود دانه، به حرارت کمتری نیاز دارد و زود می‌سوزد.
مرسی گلم??...
الان ک گفتی یادم اومد مامانبزرگم کوچولو ک بودیم با گندم و جو و تخمه کدو و افتابگردن درست میکرد... با شیره انگور میداد بهمون...شاید حدود25 سال پیش... از 7_8 سالگی به بعد دیگه نخوردم... یعنی دیگه نبود
 
استارتر
استارتر

بسته شد

Guest
مرسی گلم??...
الان ک گفتی یادم اومد مامانبزرگم کوچولو ک بودیم با گندم و جو و تخمه کدو و افتابگردن درست میکرد... با شیره انگور میداد بهمون...شاید حدود25 سال پیش... از 7_8 سالگی به بعد دیگه نخوردم... یعنی دیگه نبود
چ عالی??
 

بالا