چیپس خانگی خوش مزه??

  • شروع کننده موضوع رها جونییییی
  • تاریخ شروع

رها جونییییی

Guest
چیپس خانگی
در اینجا دو راه مختلف برای تهیه چیپس خانگی را به شما آموزش می‌دهیم که می‌توانید بسته به زمان و امکانات خود یکی را انتخاب کرده و یک چیپس خانگی ترد و خوشمزه تهیه کنید
طرز تهیه چیپس خانگی با پوست (روش اول)
برای تهیه چیپس خانگی نیاز به دستگاه ورقه‌كن دارید.
از آنجا که برای تهیه این چیپس پوست سیب زمینی گرفته نمی‌شود، اول سیب‌زمینی‌ها را حسابی با اسكاچ بشویید.
بعد با دستگاه ورقه‌كن، سیب‌زمینی‌ها را به صورت ورقه‌های نازک برش بزنید.
سیب‌زمینی‌های ورقه‌شده را داخل یک كاسه بزرگ ریخته و روی آن‌ها آب یخ و تكه‌های یخ بریزید.
مقدار کمی بیكینگ پودر داخل آب یخ بریزید و اجازه دهید حدود ده تا بیست دقیقه، سیب‌زمینی‌ها داخل آب باقی بمانند.
سپس سیب‌زمینی‌ها را آبکش کنید و روی حوله تمیزی پهن کنید تا آب اضافه آن‌ها کاملا گرفته بشود.
حالا نوبت سرخ‌کردن سیب‌زمینی‌هاست. ورقه‌های سیب‌زمینی را کم‌کم در روغن داغ سرخ کنید و بعد از سرخ‌كردن، روی آن‌ها نمک بریزید و خالی یا همراه با ماست و موسیر یا سس کچاب میل کنید.
از چیپس خانگی به عنوان ساید دیش یا دورچین نیز می‌توانید استفاده کنید و برای مثال در کنار غذاهایی مانند مرغ شکم پر یا ماهی سوخاری، انواع کتلت و شامی و ... از آن استفاده کنید.
طرز تهیه چیپس خانگی، چیپس ساده، چیپس سیب زمینی، چیپس فلفلی، چیپس خانگی اصفهان
طرز تهیه چیپس خانگی در سرخ کن (روش دوم
برای تهیه چیپس خانگی در دستگاه سرخ کن، ابتدا 4 عدد سیب‌زمینی متوسط را پوست بگیرید.
با استفاده از غذاساز و سری مخصوص برش چیپس، سیب‌زمینی‌ها را ورقه کنید.
داخل یک ظرف بزرگ، مقداری آب سرد بریزید و ورقه‌های نازک سیب‌زمینی را داخل آب سرد بریزید تا تیره نشوند.
بعد از آن، سیب‌زمینی‌ها را آبکشی کنید و دوبار ظرف را پر از آب کنید.
حدود 3 قاشق غذاخوری نمک داخل آب بریزید و ورقه‌های شسته‌شده را داخل این ظرف آب نمک قرار دهید.
اجاره دهید سیب‌زمینی‌ها حدود نیم ساعت در آب نمک خیس بخورند.
حالا آن‌ها را آبکشی کرده و دوباره بشویید. این کار را چندین بار انجام دهید تا نشاسته اضافه سیب‌زمینی تا حد امکان گرفته شود.
حالا با استفاده از یک دستمال تمیز، آب اضافه سیب‌زمینی‌ها را بگیرید و آن‌ها را خشک کنید.
سرخ‌ کن را با دمای 180 روشن کنید.
برای سرخ‌کردن سیب‌زمینی‌ها می‌توانید از روغن بادام زمینی استفاده کنید که عطر فوق‌العاده‌ای دارد ولی اگر در دسترس نبود از روغن کنجد، روغن آفتاب‌گردان یا روغن ذرت نیز می‌توانید استفاده کنید.
سیب زمینی‌ها را کم‌کم داخل سرخ کن ریخته و سرخ کنید.
سیب‌زمینی‌های سرخ‌شده را خارج کرده و روی یک دستمال حوله‌ای تمیز قرار دهید تا روغن اضافه آن‌ها گرفته شود.
داخل سینی فر، یک کاغذ روغنی قرار دهید و سیب‌زمینی‌های سرخ‌شده‌ای که آماده شده‌اند را داخل سینی فر قرار دهید و سینی را با دمای 130 درجه‌ سانتی‌گراد داخل فر بگذارید تا وقتی که بقیه سیب‌زمینی‌ها سرخ می‌شوند، قبلی‌ها ترد باقی بمانند.
قبل از سرو چیپس خانگی به آن‌ها نمک بزنید و بعد نوش جان کنید.
امیدواریم از راه‌های ساده‌ای که برای تهیه چیپس خانگی آموزش داده شد، استفاده لازم را ببرید. همان‌طور که دیدید می‌توانید برای تهیه چیپس سیب‌زمینی خانگی از سرخ کن و اگر در دسترس نبود از تابه و گاز استفاده نمایید.
 

آزیتا

Guest
چیپس خانگی
در اینجا دو راه مختلف برای تهیه چیپس خانگی را به شما آموزش می‌دهیم که می‌توانید بسته به زمان و امکانات خود یکی را انتخاب کرده و یک چیپس خانگی ترد و خوشمزه تهیه کنید
طرز تهیه چیپس خانگی با پوست (روش اول)
برای تهیه چیپس خانگی نیاز به دستگاه ورقه‌كن دارید.
از آنجا که برای تهیه این چیپس پوست سیب زمینی گرفته نمی‌شود، اول سیب‌زمینی‌ها را حسابی با اسكاچ بشویید.
بعد با دستگاه ورقه‌كن، سیب‌زمینی‌ها را به صورت ورقه‌های نازک برش بزنید.
سیب‌زمینی‌های ورقه‌شده را داخل یک كاسه بزرگ ریخته و روی آن‌ها آب یخ و تكه‌های یخ بریزید.
مقدار کمی بیكینگ پودر داخل آب یخ بریزید و اجازه دهید حدود ده تا بیست دقیقه، سیب‌زمینی‌ها داخل آب باقی بمانند.
سپس سیب‌زمینی‌ها را آبکش کنید و روی حوله تمیزی پهن کنید تا آب اضافه آن‌ها کاملا گرفته بشود.
حالا نوبت سرخ‌کردن سیب‌زمینی‌هاست. ورقه‌های سیب‌زمینی را کم‌کم در روغن داغ سرخ کنید و بعد از سرخ‌كردن، روی آن‌ها نمک بریزید و خالی یا همراه با ماست و موسیر یا سس کچاب میل کنید.
از چیپس خانگی به عنوان ساید دیش یا دورچین نیز می‌توانید استفاده کنید و برای مثال در کنار غذاهایی مانند مرغ شکم پر یا ماهی سوخاری، انواع کتلت و شامی و ... از آن استفاده کنید.
طرز تهیه چیپس خانگی، چیپس ساده، چیپس سیب زمینی، چیپس فلفلی، چیپس خانگی اصفهان
طرز تهیه چیپس خانگی در سرخ کن (روش دوم
برای تهیه چیپس خانگی در دستگاه سرخ کن، ابتدا 4 عدد سیب‌زمینی متوسط را پوست بگیرید.
با استفاده از غذاساز و سری مخصوص برش چیپس، سیب‌زمینی‌ها را ورقه کنید.
داخل یک ظرف بزرگ، مقداری آب سرد بریزید و ورقه‌های نازک سیب‌زمینی را داخل آب سرد بریزید تا تیره نشوند.
بعد از آن، سیب‌زمینی‌ها را آبکشی کنید و دوبار ظرف را پر از آب کنید.
حدود 3 قاشق غذاخوری نمک داخل آب بریزید و ورقه‌های شسته‌شده را داخل این ظرف آب نمک قرار دهید.
اجاره دهید سیب‌زمینی‌ها حدود نیم ساعت در آب نمک خیس بخورند.
حالا آن‌ها را آبکشی کرده و دوباره بشویید. این کار را چندین بار انجام دهید تا نشاسته اضافه سیب‌زمینی تا حد امکان گرفته شود.
حالا با استفاده از یک دستمال تمیز، آب اضافه سیب‌زمینی‌ها را بگیرید و آن‌ها را خشک کنید.
سرخ‌ کن را با دمای 180 روشن کنید.
برای سرخ‌کردن سیب‌زمینی‌ها می‌توانید از روغن بادام زمینی استفاده کنید که عطر فوق‌العاده‌ای دارد ولی اگر در دسترس نبود از روغن کنجد، روغن آفتاب‌گردان یا روغن ذرت نیز می‌توانید استفاده کنید.
سیب زمینی‌ها را کم‌کم داخل سرخ کن ریخته و سرخ کنید.
سیب‌زمینی‌های سرخ‌شده را خارج کرده و روی یک دستمال حوله‌ای تمیز قرار دهید تا روغن اضافه آن‌ها گرفته شود.
داخل سینی فر، یک کاغذ روغنی قرار دهید و سیب‌زمینی‌های سرخ‌شده‌ای که آماده شده‌اند را داخل سینی فر قرار دهید و سینی را با دمای 130 درجه‌ سانتی‌گراد داخل فر بگذارید تا وقتی که بقیه سیب‌زمینی‌ها سرخ می‌شوند، قبلی‌ها ترد باقی بمانند.
قبل از سرو چیپس خانگی به آن‌ها نمک بزنید و بعد نوش جان کنید.
امیدواریم از راه‌های ساده‌ای که برای تهیه چیپس خانگی آموزش داده شد، استفاده لازم را ببرید. همان‌طور که دیدید می‌توانید برای تهیه چیپس سیب‌زمینی خانگی از سرخ کن و اگر در دسترس نبود از تابه و گاز استفاده نمایید.
نیلانا دوست داری فردا برات درست کنم؟
 

بسته شد

Guest
چیپس خانگی
در اینجا دو راه مختلف برای تهیه چیپس خانگی را به شما آموزش می‌دهیم که می‌توانید بسته به زمان و امکانات خود یکی را انتخاب کرده و یک چیپس خانگی ترد و خوشمزه تهیه کنید
طرز تهیه چیپس خانگی با پوست (روش اول)
برای تهیه چیپس خانگی نیاز به دستگاه ورقه‌كن دارید.
از آنجا که برای تهیه این چیپس پوست سیب زمینی گرفته نمی‌شود، اول سیب‌زمینی‌ها را حسابی با اسكاچ بشویید.
بعد با دستگاه ورقه‌كن، سیب‌زمینی‌ها را به صورت ورقه‌های نازک برش بزنید.
سیب‌زمینی‌های ورقه‌شده را داخل یک كاسه بزرگ ریخته و روی آن‌ها آب یخ و تكه‌های یخ بریزید.
مقدار کمی بیكینگ پودر داخل آب یخ بریزید و اجازه دهید حدود ده تا بیست دقیقه، سیب‌زمینی‌ها داخل آب باقی بمانند.
سپس سیب‌زمینی‌ها را آبکش کنید و روی حوله تمیزی پهن کنید تا آب اضافه آن‌ها کاملا گرفته بشود.
حالا نوبت سرخ‌کردن سیب‌زمینی‌هاست. ورقه‌های سیب‌زمینی را کم‌کم در روغن داغ سرخ کنید و بعد از سرخ‌كردن، روی آن‌ها نمک بریزید و خالی یا همراه با ماست و موسیر یا سس کچاب میل کنید.
از چیپس خانگی به عنوان ساید دیش یا دورچین نیز می‌توانید استفاده کنید و برای مثال در کنار غذاهایی مانند مرغ شکم پر یا ماهی سوخاری، انواع کتلت و شامی و ... از آن استفاده کنید.
طرز تهیه چیپس خانگی، چیپس ساده، چیپس سیب زمینی، چیپس فلفلی، چیپس خانگی اصفهان
طرز تهیه چیپس خانگی در سرخ کن (روش دوم
برای تهیه چیپس خانگی در دستگاه سرخ کن، ابتدا 4 عدد سیب‌زمینی متوسط را پوست بگیرید.
با استفاده از غذاساز و سری مخصوص برش چیپس، سیب‌زمینی‌ها را ورقه کنید.
داخل یک ظرف بزرگ، مقداری آب سرد بریزید و ورقه‌های نازک سیب‌زمینی را داخل آب سرد بریزید تا تیره نشوند.
بعد از آن، سیب‌زمینی‌ها را آبکشی کنید و دوبار ظرف را پر از آب کنید.
حدود 3 قاشق غذاخوری نمک داخل آب بریزید و ورقه‌های شسته‌شده را داخل این ظرف آب نمک قرار دهید.
اجاره دهید سیب‌زمینی‌ها حدود نیم ساعت در آب نمک خیس بخورند.
حالا آن‌ها را آبکشی کرده و دوباره بشویید. این کار را چندین بار انجام دهید تا نشاسته اضافه سیب‌زمینی تا حد امکان گرفته شود.
حالا با استفاده از یک دستمال تمیز، آب اضافه سیب‌زمینی‌ها را بگیرید و آن‌ها را خشک کنید.
سرخ‌ کن را با دمای 180 روشن کنید.
برای سرخ‌کردن سیب‌زمینی‌ها می‌توانید از روغن بادام زمینی استفاده کنید که عطر فوق‌العاده‌ای دارد ولی اگر در دسترس نبود از روغن کنجد، روغن آفتاب‌گردان یا روغن ذرت نیز می‌توانید استفاده کنید.
سیب زمینی‌ها را کم‌کم داخل سرخ کن ریخته و سرخ کنید.
سیب‌زمینی‌های سرخ‌شده را خارج کرده و روی یک دستمال حوله‌ای تمیز قرار دهید تا روغن اضافه آن‌ها گرفته شود.
داخل سینی فر، یک کاغذ روغنی قرار دهید و سیب‌زمینی‌های سرخ‌شده‌ای که آماده شده‌اند را داخل سینی فر قرار دهید و سینی را با دمای 130 درجه‌ سانتی‌گراد داخل فر بگذارید تا وقتی که بقیه سیب‌زمینی‌ها سرخ می‌شوند، قبلی‌ها ترد باقی بمانند.
قبل از سرو چیپس خانگی به آن‌ها نمک بزنید و بعد نوش جان کنید.
امیدواریم از راه‌های ساده‌ای که برای تهیه چیپس خانگی آموزش داده شد، استفاده لازم را ببرید. همان‌طور که دیدید می‌توانید برای تهیه چیپس سیب‌زمینی خانگی از سرخ کن و اگر در دسترس نبود از تابه و گاز استفاده نمایید.
?????????
 

mosavi

⭐کاربر برتر⭐
عضویت
Apr 28, 2024
جنسیت
خانم
چه خوب
 

بالا