چکار کنیم تا پنیر پیتزا کش بیاد؟

  • شروع کننده موضوع آیلا
  • تاریخ شروع

آیلا

Guest
رشته های پنیر پیتزا به دو نوع ریز و درشت در بازار وجود دارد ولی شما موقع استفاده از پنیر را به طور کامل نرم کرده و روی پیتزا بریزید این کار سبب می شود پنیر بهتر و به طور یکنواخت باز می شود.

اگر قبل از قرار دادن پیتزا در فر روی پنیر پیتزا را با مقدار اندکی آب خیس کنید، رطوبت پنیر کمی بیشتر شده و در نتیجه بهتر کش می آید.



برای خیس کردن پنیر می توانید با استفاده از اسپری روی آن آب بپاشید در این شرایط آب به مقدار کم روی سطح پنیر پخش می شود.



دقت داشته باشید پنیر پیتزا نباید به هیچ وجه خیلی خیس و آبدار شود.

مشاهده پیوست 211839

ترکیب کردن دو نوع پنیر


اگر برای تهیه پیتزا از دو مدل پنیر مختلف استفاده کنید، پیتزا کش دار تر و خوشمزه تر می شود



برای این کار باید رشته های ریز یا درشت این دو نوع پنیر را با هم مخلوط کرده و روی سطح پیتزا پخش کنید تا پنیر پیتزا در هنگام پخت به صورت یکنواخت روی پیتزا باز شود و بیشتر کش بیاید.

افزودن کره رنده شده روی پیتزا


شما می توانید مقدار کمی کره رنده شده یا آب شده را به همراه پنیر پیتزا روی پیتزا بریزید تا کش آمدن پنیر بیشتر شود.

اسپری کردن روغن مایع یا روغن زیتون روی پنیر پیتزا نیز تأثیرات مشابهی را در پی دارد.



همچنین اگر روی نان پیتزا یک لایه خامه بریزید، پنیر پیتزا حسابی کش می آید و طعم پیتزا نیز بسیار لذیذ و خوشمزه شود.

اسپری کردن روغن مایع یا روغن زیتون روی پنیر پیتزا نیز تأثیرات مشابهی را در پی دارد.



همچنین اگر روی نان پیتزا یک لایه خامه بریزید، پنیر پیتزا حسابی کش می آید و طعم پیتزا نیز بسیار لذیذ و خوشمزه شود.



پوشاندن کل پیتزا با پنیر زیاد


اگر می خواهید کش دار تر شدن پنیر پیتزا را مشاهده کنید، روی نان پیتزا و لا به لای مواد پیتزا مقدار زیادی پنیر پیتزا بریزید.



مقدار پنیر باید به اندازه ای باشد که روی پیتزا سفید شود. این کار موجب می شود مواد از خمیر پیتزا جدا نشوند و پنیر پیتزا بهتر باز شود.



قبل از پخت کامل پیتزا نیز آن را با کاتر برش بزنید و دور تا دور برش های پیتزا را با پنیر بپوشانید و سپس برش های پیتزا را دوباره داخل فر قرار دهید تا پنیر اطراف برش های پیتزا هم به خوبی کش بیاید.



استفاده از پنیر پیتزای مرغوب


هر چقدر پنیر پیتزا مرغوبتر و با کیفیت تر باشد بیشتر کش می آید. علاوه بر این عوامل دیگری مانند گل پنیر، رطوبت، PH و میزان چربی پنیر پیتزا نیز به کیفیت آن بستگی دارد.



در صورتی که پنیر پیتزا به روش مناسب تولید شود و لخته های پنیر به اندازه کافی در معرض حرارت قرار بگیرند، کیفیت پنیر افزایش می یابد و کشدار تر می شود.



در بازار مارک های مختلف پنیر وجود دارد. کافیست پرطرفدار ترین مارک های پنیر پیتزا را برای پخت پیتزا امتحان کنید و میزان کش آمدن این پنیر ها را مشاهده نمایید.

پخت پیتزا در دمای مناسب


پنیر پیتزا فقط در صورتی کاملاً کش می آید که در دمای مناسب ذوب شود. در این شرایط نقطه های ریز طلایی یا قهوه ای روشن روی پنیر ایجاد می شود یا به اصطلاح پنیر گل می اندازد.





این امر تا حد زیادی به نوع فر بستگی دارد. اما معمولاً پنیر پیتزا در فر ریلی استاندارد در دمای 270 درجه سانتیگراد ظرف مدت 7 دقیقه می پزد.



پنیر پیتزای یخ زده استفاده نکنید


استفاده از پنیر یخ زده برای تهیه پیتزا میزان کش آمدن پنیر را کاهش می دهد. پس بهتر است پنیر پیتزای یخ زده را قبل از استفاده از یخچال یا فریزر بیرون بیاورید تا یخ آن باز شود.



پس از نرم شدن پنیر هم آن را به صورت لایه لایه یا ورقه ای روی پیتزا بچینید یا به صورت نگینی خرد کنید و روی مواد پیتزا بریزید. البته بهتر است پنیر را به صورت رنده شده استفاده کنید.



فر را کاملاً داغ کنید


اگر در زمان قرار دادن پیتزا داخل فر، فر کاملاً داغ نباشد پنیر روی سطح پیتزا باز نمی شود و در نتیجه به خوبی کش نمی آید.



در این شرایط پیتزا دیر آماده می شود. به همین دلیل ممکن است خمیر پیتزا بر اثر حرارت زیاد خشک شود اما پنیر پیتزا گل نیندازد.



همچنین اگر پنیر بیش از حد در معرض حرارت قرار بگیرد، خشک می شود و به اندازه کافی کش نمی آید. حتی ممکن است پنیر پیتزا بسوزد.



پنیر موزارلا کشدارترین پنیر پیتزا


پنیر موزارلا بهترین پنیر برای تهیه پیتزا و لازانیا است. البته این پنیر فقط کش دار است و طعم خاصی ندارد؛ به همین خاطر برای تهیه پیتزا باید این پنیر را با یک پنیر طعم دار مانند پنیر گودا ترکیب کنید.



وقتی پیتزا نیم پز شد یا تقریباً 5 دقیقه قبل از پخت کامل پیتزا آن را از فر بیرون بیاورید و ترکیب دو پنیر را روی پیتزا بریزید. پنیر حسابی کش می آید.



مواد کمتری روی پیتزا بریزید


وقتی شما روی پیتزا را با ورقه های بزرگ کالباس یا حلقه های بزرگ گوجه فرنگی می پوشانید، حرارت کافی به پنیر پیتزا نمی رسد.



به همین خاطر پنیر پیتزا به طور یکسان در سطح پیتزا باز نمی شود و به اندازه کافی کش نمی آید. پس برای کش آمدن بیشتر پنیر پیتزا مواد پیتزا را به قطعات کوچک تقسیم کنید و صرفاً به مقدار کم روی نان پیتزا بچینید
 

بالا