چکار کنم دلمه وا نره و باز نشه؟

  • شروع کننده موضوع پشیمان
  • تاریخ شروع

پشیمان

Guest
بچه ها دلمه برگ مو رو چجور درست کنم که از هم وا نره و موادی که میریزین روش چیه که خیلی ترش یا خیلی شیرین نشه ؟ بعد برگ هارو بجوشونمشون؟
 

صنم

Guest
لپه بزار بپزه و برنج خیس کن بعد پیاز و چرخ کرده سرخ کن و سبزی دلمه یا تازه یا خشک شده فرقی نمیکنه و یک قالب کره بزار ذوب بشه چند حبه سیر توش خورد کن بریز یکم سرخ بشه اخر سر چرخکرده و لپه و سبزی و نمک و زرو چوبه و کره و سیر و برنج خیس خورده رو باهم قاطی کن بعد توی برگ ها بپیچ بچین توی کف قابلمه یک لیوان آب بریز اگه روغن زرد داشتی یکم بریز نداشتی میتونی کره هم بزنی یکم یه بشقاب بزار روی دلمه ها بعد درشو بزار بزار دم بکشه روش هم پیازداغ و زرشک سرخ کن بریز
 

Choi mary

Guest
برگ ها رو ما نمیجوشنیم اگه برای مهمونی میخوای درست کنی سیر نزن با سیر خوشمزه میشه ولی برای مهمونی نمیزنن یه قاشق هم ماست بزن و ادویه آماده بزن به جای زرد چوبه توی هر کدوم مواد کم بزاری و مرتب بچینی وا نمیشه آخر سر میتونی یه پیش دستی یا در یه قابلمه دیگه رو بزاری روش که سنگین شه و وا نره
 
استارتر
استارتر

پشیمان

Guest
برگ ها رو ما نمیجوشنیم اگه برای مهمونی میخوای درست کنی سیر نزن با سیر خوشمزه میشه ولی برای مهمونی نمیزنن یه قاشق هم ماست بزن و ادویه آماده بزن به جای زرد چوبه توی هر کدوم مواد کم بزاری و مرتب بچینی وا نمیشه آخر سر میتونی یه پیش دستی یا در یه قابلمه دیگه رو بزاری روش که سنگین شه و وا نره
ماست به موادش بزنم؟
 

بالا