چه غذاهایی را نباید در مایکروفر گرم کرد؟

  • شروع کننده موضوع مجله خبری
  • تاریخ شروع

مجله خبری

Guest
برخی مواد غذایی خاص و پرمصرف به دلیل آنکه سرخ شده یا با حرارت بالا پخته شده اند در صورتی که مجددا در مایکروفر گرم شده و تحت دمای بالا و اشعه ماورابنفش قرار بگیرند با ایجاد مواد مضر در آنها به سلامتی آسیب رسانده و در برخی موارد حتی سرطان زا می شوند.

پیتزا:
پیتزا یکی از غذاهایی است که بیشتر افراد آن را در مایکروفر گرم می کنند که این کار آسیب جدی به سلامت بدن وارد می کند. بهترین راه گرم کردن آن استفاده از فر یا اجاق گاز است و حداکثر دمای فر 375 درجه فارنهایت انتخاب شود.


استیک:
برای گرم کردن استیک بهتر است آن را در تابه ای با روغن بسیار کم گرم کنید.

اسفناج:
با گرم کردن مجدد اسفناج ماده سرطان زا نیروسامین در آن تولید می شود به همین دلیل هرگز آن را گرم نکنید.

مرغ سوخاری:

از گرم کردن مرغ سوخاری در فر اجتناب کرده و برای گرم کردن آن را در ظرفی داخل فر قرار داده و روی آن را با فویل بپوشانید و حداکثر تا دمای 375 درجه فارنهایت به مدت 10 دقیقه گرم کنید.

پاستا:

اگر بر روی پاستان سس ریخته شده است هرگز نباید آن را گرم کنید در غیر این صورت آن را در یک تابه با مقدار کمی آب جوش و روغن گرم کنید.


مایکروفر این غذاها را سمی میکند

تخم مرغ آب‌پز

هنگامی که یک تخم مرغ جوشانده در مایکروویو گرم یا پخته می‌شود، رطوبت داخل تخم مرغ یک بخار شدید ایجاد می‌کند، مانند اجاق فشار مینیاتوری، تا جایی که تخم مرغ می‌تواند منفجر شود! حتی ترسناک تر، تخم مرغ می‌تواند در داخل مایکروویو منفجر نشود؛ اما پس از آن یعنی وقتی که درحال پوست کندن تخم مرغ هستید ممکن است در دست شما فوران کند، روی بشقاب یا حتی در دهان شما نیز ممکن است این اتفاق بیفتد. برای جلوگیری از تبدیل تخم مرغ به یک بمب بخار، می‌توانید با برش‌های متعدد آن را به قسمت‌های کوچک تقسیم کنید و سپس در ماکروویو قرار دهید یا آن را در ماکروویو قرار ندهید.



شیر نوزاد
بسیاری از مادران جدید، شیر مادر خود را برای استفاده بعدی می‌دوشند، در فریزر می‌گذارند و ذخیره می‌کنند که عالی است، تا زمانی که در مایکروویو دوباره گرم نشده باشد. به همان شیوه‌ای که مایکروویو غذا را به طور ناهموار گرم می‌کند، یک بطری شیر مادر را نیز به طور ناهموار گرم و «نقاط داغ» ایجاد می‌کند که می‌تواند دهان و گلوی نوزاد را به‌شدت بسوزاند.
FDA توصیه می‌کند که شیر مادر بر روی اجاق گاز، یا با استفاده از آب داغ دوباره گرم شود. به عنوان یک راهکار، شما می‌توانید یک فنجان آب در مایکروویو گرم و سپس کیسه یا شیشه‌ شیر مادر در آن بگذارید.



گوشت‌های فرآوری شده
گوشت‌های فرآوری شده اغلب حاوی مواد شیمیایی و نگه‌دارنده‌هایی هستند که عمر مواد غذایی بیشتر کنند. متاسفانه ماکروویو می‌تواند آن مواد نگه‌دارنده را برای سلامتی شما مضرتر کند. بر اساس تحقیقات مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی، در گوشت‌های فرآوری شده که در ماکروویو گرم می‌شوند، تغییرات شیمیایی مانند کلسترول اکسید شده در این فرایند به وجود می‌آید. یک مطالعه در مجله کنترل مواد غذایی نشان می‌دهد که گرم کردن مجدد گوشت‌های فرآوری شده در ماکروویو، با تابش مایکروویو به محصولات تشکیل‌دهنده‌ اکسیداسیون کلسترول کمک می‌کند که با توسعه بیماری عروق کرونر قلب مرتبط هستند.



برنج
به گفته آژانس استانداردهای غذایی، برنج گرم شده در ماکروویو گاهی اوقات می‌تواند منجر به مسمومیت غذایی شود. مسئله با برنج شامل حضور مشترک یک باکتری بسیار مقاوم به نام Bacillus cereus است. گرما این باکتری را می‌کشد؛ اما می تواند اسپورهایی تولید کرده باشد که سمی هستند، بر اساس یافته‌های مجله بین‌المللی میکروبیولوژی مواد غذایی و به طرز شگفت‌آوری در برابر گرمت مقاوم هستند. تعدادی از مطالعات تایید می‌کنند که وقتی برنج از مایکروویو بیرون می‌آید و در دمای اتاق قرار می‌گیرد، هر اسپور حاوی آن می‌تواند تکثیر شود و در صورت خوردن آن باعث مسمومیت غذایی می‌شود. بی سرئوس نوعی باکتری است که سموم تولید می‌کند.
این سموم می‌توانند باعث دو نوع بیماری شوند: یک نوع که با اسهال مشخص می‌شود، و دیگری که سم امتیک نامیده می‌شود و با تهوع و استفراغ مشخص می‌شود.

1619874626200.jpeg
 

بالا