هاله
Guest
چنگمال کرمان چگونه تهیه میشود؟
چنگمال یک خوراکی خوشمزه مخصوص استان کرمان است.که به عنوان یک وعده غذایی مناسب برای همه افراد در سنین مختلف توصیه میشود.مخصوصا برای صبحانه در فصل سرما خیلی خوشمزه و مقوی میباشد.
مواد لازم:
خرما بدون هسته یک کیلو
کره یا روغن حیوانی۵ قاشق غذاخوری
کنجد۱/۴ لیوان
نان یک عدد
دارچین یک قاشق مربا خوری
زیره سیاه به مقدار لازم
زیره سبزبه مقدار لازم
مراحل پخت چنگمال کرمان :
مرحله اول : ابتدا در یک تابه روغن یا کره بریزید تا داغ شود.
مرحله دوم : خرما بدون هسته را داخل آن تفت دهید.
مرحله سوم : گردو را هم به خرما اضافه کنید و همچنان تفت دهید تا رنگ خرما تغییر کند.
مرحله چهارم : سپس زیره و باقی ادویه ها را به همراه نان خرد شده به خرما اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که روغن به خورد نان ها برود.
مرحله پنجم : حالا تابه را از روی حرارت بردارید تا کمی سرد شود سپس آن را با دست ورز دهید و به شکل توپک های کوچک درست کنید.
مرحله ششم : کمی تخم شنبلیله هم میتوانید به آن اضافه کنید تا طبع گرم خرما و گردو را کمی خنک کند.
مرحله ششم : برای تزیین روی توپک ها مقداری نارگیل و یا پودر پسته بریزید?
مشاهده پیوست 242902
چنگمال یک خوراکی خوشمزه مخصوص استان کرمان است.که به عنوان یک وعده غذایی مناسب برای همه افراد در سنین مختلف توصیه میشود.مخصوصا برای صبحانه در فصل سرما خیلی خوشمزه و مقوی میباشد.
مواد لازم:
خرما بدون هسته یک کیلو
کره یا روغن حیوانی۵ قاشق غذاخوری
کنجد۱/۴ لیوان
نان یک عدد
دارچین یک قاشق مربا خوری
زیره سیاه به مقدار لازم
زیره سبزبه مقدار لازم
مراحل پخت چنگمال کرمان :
مرحله اول : ابتدا در یک تابه روغن یا کره بریزید تا داغ شود.
مرحله دوم : خرما بدون هسته را داخل آن تفت دهید.
مرحله سوم : گردو را هم به خرما اضافه کنید و همچنان تفت دهید تا رنگ خرما تغییر کند.
مرحله چهارم : سپس زیره و باقی ادویه ها را به همراه نان خرد شده به خرما اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که روغن به خورد نان ها برود.
مرحله پنجم : حالا تابه را از روی حرارت بردارید تا کمی سرد شود سپس آن را با دست ورز دهید و به شکل توپک های کوچک درست کنید.
مرحله ششم : کمی تخم شنبلیله هم میتوانید به آن اضافه کنید تا طبع گرم خرما و گردو را کمی خنک کند.
مرحله ششم : برای تزیین روی توپک ها مقداری نارگیل و یا پودر پسته بریزید?
مشاهده پیوست 242902