چنگمال کرمان چگونه تهیه میشود

  • شروع کننده موضوع هاله
  • تاریخ شروع

هاله

Guest
چنگمال کرمان چگونه تهیه میشود؟
چنگمال یک خوراکی خوش‌مزه مخصوص استان کرمان است.که به عنوان یک وعده غذایی مناسب برای همه افراد در سنین مختلف توصیه میشود.مخصوصا برای صبحانه در فصل سرما خیلی خوشمزه و مقوی میباشد.

مواد لازم:
خرما بدون هسته یک کیلو
کره یا روغن حیوانی۵ قاشق غذاخوری
کنجد۱/۴ لیوان
نان یک عدد
دارچین یک قاشق مربا خوری
زیره سیاه به مقدار لازم
زیره سبزبه مقدار لازم

مراحل پخت چنگمال کرمان :
مرحله اول : ابتدا در یک تابه روغن یا کره بریزید تا داغ شود.
مرحله دوم : خرما بدون هسته را داخل آن تفت دهید.
مرحله سوم : گردو را هم به خرما اضافه کنید و همچنان تفت دهید تا رنگ خرما تغییر کند.
مرحله چهارم : سپس زیره و باقی ادویه ها را به همراه نان خرد شده به خرما اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که روغن به خورد نان ها برود.
مرحله پنجم : حالا تابه را از روی حرارت بردارید تا کمی سرد شود سپس آن را با دست ورز دهید و به شکل توپک های کوچک درست کنید.
مرحله ششم : کمی تخم شنبلیله هم میتوانید به آن اضافه کنید تا طبع گرم خرما و گردو را کمی خنک کند.
مرحله ششم : برای تزیین روی توپک ها مقداری نارگیل و یا پودر پسته بریزید?
مشاهده پیوست 242902
 

ریحان71

Guest
هفته پیش بد هوسیده بودم
مامانم نون محلی پخت
خرما هم داشتم
درست کردم جاتون خالی حرفه ای شد

منتهی زیره بدم میاد
کنجد
گردو
و یه کم بادیون ریختم داخلش ?
 

شاپرک خواب رفته

Guest
هفته پیش بد هوسیده بودم
مامانم نون محلی پخت
خرما هم داشتم
درست کردم جاتون خالی حرفه ای شد

منتهی زیره بدم میاد
کنجد
گردو
و یه کم بادیون ریختم داخلش ?
بادیون چیه بانو
 

ریحان71

Guest
ما قبلا شیرینی قطاب پختنی توش میریختیم ?

اهان شمالیا هم فک کنم بهش میگن واتیک
طعمش بی نظریه
کرمونیا خیلی استفاده دارن تو شیرینی و کماچ و..

مادربزرگم خدا رحمتش کنه یه بته بادیون داشت کنار شیراب رو حیاط یعنی وقتایی که بادیون تازه داشت و رسیده بودن از بوش مست میشدی

واتیک تا حالا نشنیده بودم، چ جالب
 

بالا