چند روز نبودم دلم تنگ شده برا اینجا براتون دلم تنگ شده بود ?? اصلا نبودنم به چشم نیومده ?
Lady_Dracula Guest Jan 12, 2021 #1 چند روز نبودم دلم تنگ شده برا اینجا براتون دلم تنگ شده بود ?? اصلا نبودنم به چشم نیومده ?
Dela Guest Jan 12, 2021 #2 Lady_Dracula گفت: چند روز نبودم دلم تنگ شده برا اینجا براتون دلم تنگ شده بود ?? اصلا نبودنم به چشم نیومده ? کلیک کنید تا باز شود... اول برو پيش مژده جان غيبتت رو مجاز كن تا بعد به سوالاتت جواب بديم:دى
Lady_Dracula گفت: چند روز نبودم دلم تنگ شده برا اینجا براتون دلم تنگ شده بود ?? اصلا نبودنم به چشم نیومده ? کلیک کنید تا باز شود... اول برو پيش مژده جان غيبتت رو مجاز كن تا بعد به سوالاتت جواب بديم:دى
استارتر استارتر Lady_Dracula Guest Jan 12, 2021 #3 Dela گفت: اول برو پيش مژده جان غيبتت رو مجاز كن تا بعد به سوالاتت جواب بديم:دى کلیک کنید تا باز شود... حتماا ?? آخه جایی بودم نت نداشتم همین که رسیدم خونه اومدم اینجا دلم تنگ شده بود انگار ?
Dela گفت: اول برو پيش مژده جان غيبتت رو مجاز كن تا بعد به سوالاتت جواب بديم:دى کلیک کنید تا باز شود... حتماا ?? آخه جایی بودم نت نداشتم همین که رسیدم خونه اومدم اینجا دلم تنگ شده بود انگار ?
هایدی Guest Jan 12, 2021 #4 Lady_Dracula گفت: چند روز نبودم دلم تنگ شده برا اینجا براتون دلم تنگ شده بود ?? اصلا نبودنم به چشم نیومده ? کلیک کنید تا باز شود... اتفاقا من تاپیک زدم که اطلاعات پروفایل رو پنهان نکنید بفهمیم کی هستید کی نیستید?
Lady_Dracula گفت: چند روز نبودم دلم تنگ شده برا اینجا براتون دلم تنگ شده بود ?? اصلا نبودنم به چشم نیومده ? کلیک کنید تا باز شود... اتفاقا من تاپیک زدم که اطلاعات پروفایل رو پنهان نکنید بفهمیم کی هستید کی نیستید?
استارتر استارتر Lady_Dracula Guest Jan 12, 2021 #5 هایدی گفت: اتفاقا من تاپیک زدم که اطلاعات پروفایل رو پنهان نکنید بفهمیم کی هستید کی نیستید? کلیک کنید تا باز شود... عزیزم ?? من اصلا بلد نیستم این چیزا رو برای من پنهانه؟?
هایدی گفت: اتفاقا من تاپیک زدم که اطلاعات پروفایل رو پنهان نکنید بفهمیم کی هستید کی نیستید? کلیک کنید تا باز شود... عزیزم ?? من اصلا بلد نیستم این چیزا رو برای من پنهانه؟?
Dela Guest Jan 12, 2021 #6 Lady_Dracula گفت: عزیزم ?? من اصلا بلد نیستم این چیزا رو برای من پنهانه؟? کلیک کنید تا باز شود... نه
هایدی Guest Jan 13, 2021 #8 Lady_Dracula گفت: عزیزم ?? من اصلا بلد نیستم این چیزا رو برای من پنهانه؟? کلیک کنید تا باز شود... نه جیگر الان میزنه کی بازدید داشتی?
Lady_Dracula گفت: عزیزم ?? من اصلا بلد نیستم این چیزا رو برای من پنهانه؟? کلیک کنید تا باز شود... نه جیگر الان میزنه کی بازدید داشتی?
چشم رنگیم Guest Jan 13, 2021 #9 Lady_Dracula گفت: چند روز نبودم دلم تنگ شده برا اینجا براتون دلم تنگ شده بود ?? اصلا نبودنم به چشم نیومده ? کلیک کنید تا باز شود... خوش اومدی عزیزم اتفاقا دیروز تو ی تاپیکی ک گفتن بچه ها نیستن یاد شما افتاد ک نبودین
Lady_Dracula گفت: چند روز نبودم دلم تنگ شده برا اینجا براتون دلم تنگ شده بود ?? اصلا نبودنم به چشم نیومده ? کلیک کنید تا باز شود... خوش اومدی عزیزم اتفاقا دیروز تو ی تاپیکی ک گفتن بچه ها نیستن یاد شما افتاد ک نبودین
استارتر استارتر Lady_Dracula Guest Jan 13, 2021 #10 هایدی گفت: نه جیگر الان میزنه کی بازدید داشتی? کلیک کنید تا باز شود... مرسی گلم
استارتر استارتر Lady_Dracula Guest Jan 13, 2021 #11 ♡Sadaf♡ گفت: خوش اومدی عزیزم اتفاقا دیروز تو ی تاپیکی ک گفتن بچه ها نیستن یاد شما افتاد ک نبودین کلیک کنید تا باز شود... عزیزمممم?
♡Sadaf♡ گفت: خوش اومدی عزیزم اتفاقا دیروز تو ی تاپیکی ک گفتن بچه ها نیستن یاد شما افتاد ک نبودین کلیک کنید تا باز شود... عزیزمممم?