چند ترفند آشپزی که بهش احتیاج پیدا می کنین

Choi mary

مدیر
عضویت
May 4, 2023
جنسیت
خانم
دستور عمل های آشپزی آسان و راحت برای خوش طعم شدن غذا


*مزه دار کردن گوشت با مرکبات باعث ترد و خوشمزه شدن گوشت میشود. همراه کردن مقداری آب لیمو یا آب پرتقال، بهترین راه برای داشتن یک بشقاب غذای گوشتی خوشمزه اس



*براى خوشمزه و خوش عطر شدن قيمه دارچين فراموش نشه!!

دارچين عطر فوق العاده ايى به خورشت تون ميده.
فقط سعى كنيد اين ادويه رو موقع تفت دادن مواد به خورشت اضافه كنيد😉


*اگر می‌خواهید سبزیجات سرخ کنید زیر اجاق را کم کنید و 🔸اگر می‌خواهید مرغ و ماهی یا گوشت سرخ کنید اجازه بدهید که روغن کاملاً داغ شود و دود سفیدش بلند شود



*برای اینکه قورمه سبزی مان خوب روغن بیندازد و به اصطلاح روغن سبز تیره پس بدهد، وسط های پختن خورش یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده به آن اضافه کنید.


*برای کباب کردن میگو آن‌ها را در تابه‌های چدنی و در میان سیخ‌های چوبی قرار دهید

🔸یا از سیخ‌های نازک فلزی استفاده و آن‌ها را روی منقل یا باربیکیو کباب کنید.



*هندوانه و طالبي هاي بي مزه رو پوست بکنين و با خرده هاي يخ و شکر و کمي وانيل ميکس کنين مي تونین از گلاب هم استفاده کنین


*براق شدن ژله

ژله را هم باید با دو لیوان آب جوش درست کنید تا ژله تان براق شود. ژله با اضافه کردن یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد کدر و بد رنگ خواهد شد.
 

بالا