دندونای فک بالامودکترتراش زده ،طاقتم نمیگیره هم دندونام زشت شده هم بایدبااحتیاط غذابخورم
آیسا ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 3, 2023 جنسیت خانم Dec 13, 2024 #1 دندونای فک بالامودکترتراش زده ،طاقتم نمیگیره هم دندونام زشت شده هم بایدبااحتیاط غذابخورم
استارتر استارتر آیسا ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 3, 2023 جنسیت خانم Dec 13, 2024 #3 Admin گفت: چاره ای نیست کلیک کنید تا باز شود... تحملش سخته،بیرونم میرم مجبورم ماسک بزنم
زمستون ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Aug 9, 2023 جنسیت خانم Dec 13, 2024 #4 برای چی تراش داده ؟! قراره چه کاری انجام بدی ؟!
دوست مژده ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Sep 28, 2024 جنسیت خانم Dec 13, 2024 #5 Admin گفت: چاره ای نیست کلیک کنید تا باز شود... تو نقابیدی؟
Admin مدیریت عضویت Jun 13, 2021 Dec 13, 2024 #6 آیسا گفت: تحملش سخته،بیرونم میرم مجبورم ماسک بزنم کلیک کنید تا باز شود... روکش همینه، کلی طول میکشه تا درست بشه دوست مژده گفت: تو نقابیدی؟ کلیک کنید تا باز شود... no
آیسا گفت: تحملش سخته،بیرونم میرم مجبورم ماسک بزنم کلیک کنید تا باز شود... روکش همینه، کلی طول میکشه تا درست بشه دوست مژده گفت: تو نقابیدی؟ کلیک کنید تا باز شود... no
استارتر استارتر آیسا ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 3, 2023 جنسیت خانم Dec 13, 2024 #7 زمستون گفت: برای چی تراش داده ؟! قراره چه کاری انجام بدی ؟! کلیک کنید تا باز شود... همه ی دندونای فک بالامومیخوام روکش کنم
زمستون گفت: برای چی تراش داده ؟! قراره چه کاری انجام بدی ؟! کلیک کنید تا باز شود... همه ی دندونای فک بالامومیخوام روکش کنم
زمستون ⭐کاربر ویژه⭐ عضویت Aug 9, 2023 جنسیت خانم Dec 13, 2024 #8 آیسا گفت: همه ی دندونای فک بالامومیخوام روکش کنم کلیک کنید تا باز شود... خب چرا ؟! فکر کردم کامپوزیتی لمینیتی چیزی داری
آیسا گفت: همه ی دندونای فک بالامومیخوام روکش کنم کلیک کنید تا باز شود... خب چرا ؟! فکر کردم کامپوزیتی لمینیتی چیزی داری
الهه زیبا ⭐کاربر فعال⭐ عضویت Aug 28, 2024 جنسیت خانم Dec 13, 2024 #9 میشه عکس بدی؟ مگه چقد تراشیده ـنکنه گند زده دندونات
استارتر استارتر آیسا ⭐⭐سوپر استار⭐⭐ عضویت May 3, 2023 جنسیت خانم Dec 14, 2024 #10 الهه زیبا گفت: میشه عکس بدی؟ مگه چقد تراشیده ـنکنه گند زده دندونات کلیک کنید تا باز شود... نه زشت شده
الهه زیبا گفت: میشه عکس بدی؟ مگه چقد تراشیده ـنکنه گند زده دندونات کلیک کنید تا باز شود... نه زشت شده
آناکارنینا۲ ⭐کاربر برتر⭐ عضویت Aug 30, 2024 جنسیت خانم Dec 14, 2024 #11 منم فک بالام کلش روکشه دکتر گفت اشتباه کردی الان دندونای زیر روکش دوتاش خراب شده روکشای سمت چپ که خودش افتاد باید کل رو کشارو برداره ببینه چند تا دندون سالم دارم اونا رو باز روکش کنه بقیه هم ایمپلنت
منم فک بالام کلش روکشه دکتر گفت اشتباه کردی الان دندونای زیر روکش دوتاش خراب شده روکشای سمت چپ که خودش افتاد باید کل رو کشارو برداره ببینه چند تا دندون سالم دارم اونا رو باز روکش کنه بقیه هم ایمپلنت